Šifono 2 vnt Pantsuits V Kaklo Motina Nuotakos Suknelės Vestuves Flormal 2020 Šifono 3D Gėlių Viršuje Varpas Rankovėmis

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€96.82

€124.13

​ ​

Dydis:

Jūs galite padaryti suknelė, standartinio dydžio arba pasirinktinis dydis.Jei reikia pritaikyti, prašome pasirinkti "Custom Size" variantas, kai jums patikrinti ir palikti savo išsamią kūno matavimai kad pastaba(Prašome spausti "Specialių Nurodymų Pardavėjų" į krepšelį puslapyje).Čia yra visi matavimai turime pritaikymas:

1.Pilna Krūtinė:=____________ cm arba coliais.

2.Juosmens: =_______________

3.Klubai: = ________________

4.Peties iki grindų (su batai):= ___________

5.Petys į grindis (be batų):=_________

6.petys į petį:=_______

7.peties iki juosmens:=_________

8.Suknelė spalva =______________(kaip nuotraukos ar Bet kokią spalvą pasirinkti ,ar kreiptis į mūsų Spalvų paletę)

9.Jūsų telefono numeris =______________(turite tai, kai laivas jūs).

10.Suknelė atgal:užtrauktukas arba nėriniai-up atgal ? = _____ (Siūlau naudoti nėriniai-up)

11.Terminas turite šią suknelę=____

Jei šis suknelė turi rankovės ar Bolero/Striukė ,prašome pranešti mums šiuos matavimus:

12. Armseye (armhole) :=___ cm, colių.

13.Bicepso :=___ cm, colių.

14.jūs paprašė, rankovės ilgis :=___ cm, colių.

Pastaba: jeigu jūs turite suknelė specialieji reikalavimai,, prašom pasakyti dar kartą, kai galite atsiųsti man matavimai .

Mes primygtinai rekomenduojame, kad jūs turite savo matavimai, atliekami profesionalus su savo pagal nešioti ant prieš pirkdami bet suknelė

Puikus montavimo suknelė prasideda puikus matavimai.Prieš užsakydami made-to-measure suknelė www.kardiosignalas.lt mes primygtinai rekomenduojame ieškant profesinė vietos siuvėjo, kurie gali padėti jums įvertinti tiksliai.Čia parodysime, kuris matavimai būtini ir kaip tinkamai juos.Įspėjimas: matavimo save namuose yra sunkiau, nei jūs manote!Norėdami gauti geriausius rezultatus, visada turi savo matavimus pagal proffesional vietos siuvėja.

Pastaba:

A: vestuvių suknelė neapima jokių priedų, pavyzdžiui, pirštinių, vestuvių šydas, ir krinolīns mergina ( matyti nuotraukose).Siūlymas yra už vieną suknelę tik!

B: Prieš užsakant, prašome perskaityti šį įrašą atidžiai ir užduoti visus rūpimus klausimus.Mes atsakysime į jūsų klausimus per 12-48 valandas.

C: Mes primygtinai rekomenduojame, kad jūs turite savo matavimai, profesinės prieš pirkdami bet suknelė internete.Prašome sekti vertinimo instrukcijas, ir įvertinti save atidžiai.

D: Suknelė Gali Būti Pagaminti pagal Užsakymą, Dydis, Spalva, Dizainas.

E: Visos suknelė nėra sandėlyje.Tik strated gaminti po mokėjimas patvirtino.

Pristatymas

a.Mes tik laivas su jūsų patvirtino adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš perkant, P. O. Dėžės ir karinės adresai (goa, FPO) negali būti pristatytas.

b.Jei jūs iš Brazilija ar Rusija , prašome palikti savo vardą ir pavardę. (pagal pakoreguotą pašto politika Rusija ir Brazilija, gavėjo pavadinimas turi būti pilnas vardas.)

Grįžti & Grąžinti

a.Jei mes išsiųsti negerai stiliaus ar kitokios spalvos, mes galime grąžinti jums pinigų ar reship.Prekes, kurios yra sugadintas komponentai nėra grąžinami.

b.Jei nesate 100% patenkintas kokybę savo pirkiniu, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą bent per 7 dienas nuo pateikimo data.Mes taip pat gali pritarti jūsų grąža.Kurjerių paslaugos, krovinių turėtų būti sumoka pirkėjas.

c.Jei prekės yra pažeista tranzitu, prašome visus dokumentus ir pakuočių ir susisiekti su mumis per 7 dienas nuo gavimo ir grąžinimo instrukcijos.

Pastaba

a.Nuotraukos dėl fotografijos būklės galbūt turi chromatines aberacijas, jei nesate tikri, apie spalvas, prašome susisiekti su mumis prieš pateikdami užsakymą.

b.Jei jums padaryti suknelė žymeklį skaldyti negalima grąžinti arba pakeisti

Žymos: suknelė krikštamotė vestuvių, motinos karoliai, šifono kostiumas, striukė suknelė 2020 m., la skraiste, princesė vestuvių suknelė 2021, žaliojo suknelė 2020 m., trumpa vestuvinė suknelė 2021, gražus vestuvių suknelė 2021, dovana mamai
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Apdaila Nėriniai
Rankovės Stilius Reguliariai
Siluetas Apvalkalas
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Tikrasis Vaizdai Taip
Built-in Liemenėlė No
Audinio Tipas Šifono
Modelio Numeris M1136
Elemento Tipas Motina Nuotakos Suknelės
Mados Elementas Cut-out
Prekės Pavadinimas OKOUFEN

Parašyti atsiliepimą

Šifono 2 vnt Pantsuits V Kaklo Motina Nuotakos Suknelės Vestuves Flormal 2020 Šifono 3D Gėlių Viršuje Varpas Rankovėmis

Šifono 2 vnt Pantsuits V Kaklo Motina Nuotakos Suknelės Vestuves Flormal 2020 Šifono 3D Gėlių Viršuje Varpas Rankovėmis

0 Atsiliepimai
€40.35

Super Ilgas Didžiulis Analinis Dildo Dilator Didelis Arklių Dildo Sekso Žaislai Moters, 4 Dydžio G taško Stimuliacija Giliai Įterpti Masturbator Buttplug Produkto informacija Medžiagos:Minkšto silikono Dydis:S 18*5.5 cm,M 23*6.5 cm,L 28*8,5 cm,XL 33*9.5 cm Spalvos: Auksinė/Juoda 【Sklypo】 konfidencialus pristatymas (Pastaba: dydis prekes dėl matavimo metodas, matavimo prietaisai, tad ten bus šiek tiek kitoks klaidų,

0 Atsiliepimai
€11.80

Vaizdo Žaidimų Šalis Balionai, Tortas Toppers Žaidimų Valdiklis Aliuminio Folija Balionas Spiralės Apdailos Gimtadieniu, Gimtadienio Berniukas

0 Atsiliepimai
€11.26

Naktį Iš Siaubo Skaitmeninis Spausdinimas Mados Kd2.5 Juodas Nagų Kaukė Filtras Nagų mufelinė Veido Kaukės Vyras, Moteris Pastaba: Dėl skirtingų monitorių, produktas buvo nežymūs spalvų skirtumai, prašome suprasti, Prašome būti maloniai prašome pažymėti,išvardytų produktų yra gaminami ir platinami užsienyje, ir laikantis įstatymų, jo kilmės šalyje. Produktų ekranas

Panašūs produktai