Luffy Ace Veiksmų Skaičiai Diable Jambe Sanji Statulėlės Roronoa Zoro Figura PVC Kolekcijos Modelis Žaislai, Anime One Piece Paveikslas Dovanų

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€11.82

€22.74

Luffy Ace Veiksmų Skaičiai Diable Jambe Sanji Statulėlės Roronoa Zoro Figura PVC Kolekcijos Modelis Žaislai, Anime One Piece Pav Dovanos Medžiaga: PVC Dydis: Apie 15-18 cm Pakuotė: Dėžutė ar OPP Krepšys

----- DUK ------

1. Yra produktų nuotraukos realus?

Taip.Kiekvieną prodocts turi realias nuotraukas, gausite tai, ką matote.Bet gal yra kai kurių spalvų šešėlių, nes monitoriai.

2. Kaip aš galiu pasirinkti dydį?

Mūsų prekių pardavimus visame pasaulyje, kiekvienoje šalyje gal turi skirtingus standartinio dydžio.Produkto puslapyje bus išsamus gaminio matmenys ir specifikacijos.

3. Kai bus jums pristatyti savo užsakymą?

Paprastai dauguma iš mūsų produktai yra sandėlyje, užsakymas bus pristatytas per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo.Tačiau iškilus karšto pardavimo produktai yra laikinai išparduoti, mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau prašyti pratęsti ar pakeisti kitų daiktų, arba bet kokia jūsų pasiūlymų.

4. Kaip ilgai aš galiu gauti mano užsakymą?

Dauguma mūsų produktų yra nemokamas pristatymas iki www.kardiosignalas.lt Standartinis Pristatymas ir Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, kuris paprastai trunka apie 7-30days, ar net ilgiau, pavyzdžiui, 50-60days.Prašome būti kantriems, jei jums nereikia gauti prekes greitai po gimdymo.

Arba galite pasirinkti, EMS, DHL, UPS, TNT ar kitų express " paslaugas, tačiau jums reikia mokėti papildomus mokesčius.

Tikimės, kad savo daiktų, atvyko laiku.Bet tai yra tarptautinė pristatymo, laivybos laikas labai priklauso nuo kurjerių bendrovių ir vietos muitai, ir tai yra visiškai iš mūsų kontrolės.Jei kilo klausimų, prašome susisiekti su manimi.

5. Kaip apie Deklaracijas?

1) Jei prekę gavote yra nepriimtinai kaip sugedusį ar sugadintą, Pls pranešti mums per 3 dienas po pristatymo.

2) jei dėl šių nemalonių dalykų nutiko, mes tikimės, kad pirkėjas ir tiekėjas gali bendrauti, aktyviai išspręsti ginčo lanksčiai.Mes pažadame jums tinkamą sprendimą.

3) Mes stengiamės išlaikyti aukščiausius standartus kompetencijos pirkinių patirties 5 žvaigždučių ir 100% klientų pasitenkinimo!Teigiamų atsiliepimų 5stars mums yra labai svarbus.

Mes nuoširdžiai paprašyti, kad jus susisiekti su mumis iš karto,PRIEŠ tai, jūs suteikiate mums 3 žvaigždučių, arba 1 žvaigždžių atsiliepimus, taip, kad mes galime satis factorily išspręsti savo problemas.

6. Kaip galiu susisiekti su pardavėju?

Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su manimi.

Mes jums atsakyti per 24 valandas.

Žymos: atveju death note, figurin vienas gabalas, mažas naruto pav., evoliucija sienos, funko, shikamaru, medžiaga kawaii, 13 bjd doll, pokemon plushie, demon slayer kimetsu nr. yaiba cosplay kardas
sąlyga Akcinė Straipsniai
Temos Filmų ir TV
Anime characters2 Portgas D Ace
Matmenys 15-18CM
Modelio Numeris Vienas Gabalas Pav.
Dydis 15-18cm
Įspėjimas NĖRA
Elemento Tipas Modelis
Kilmės KN(Kilmės)
Baigus Laipsnio Apdailos Prekės
Prekės Pavadinimas QMFPLF
Amžius > 6 metų
Kareivis Priedai Kareivis Rinkinys
Nuotolinio Valdymo Pultas No
Lytis Unisex
Lėlės Tipas Modelis
Anime characters3 Vinsmoke Sanji
anime Vienas Gabalas Pav.
Prekių Požymis Apdailos Prekės
Pagal Animacija Šaltinis JAPONIJA
Mfg Serijos Numeris Modelis
Medžiaga PVC
Anime characters4 Beždžionė D Luffy
Originalioje Pakuotėje No
Anime characters1 Roronoa Zoro
Modelis Pirmasis Leidimas

Parašyti atsiliepimą

Luffy Ace Veiksmų Skaičiai Diable Jambe Sanji Statulėlės Roronoa Zoro Figura PVC Kolekcijos Modelis Žaislai, Anime One Piece Paveikslas Dovanų

Luffy Ace Veiksmų Skaičiai Diable Jambe Sanji Statulėlės Roronoa Zoro Figura PVC Kolekcijos Modelis Žaislai, Anime One Piece Paveikslas Dovanų

Panašūs produktai