Individualizuotos Automobilių Grindų Kilimėliai Kia Soul EV-2019 /PU oda Auto Reikmenys Vandeniui Kilimėliai, neslidžia Automobilių Kilimų

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€66.40

€147.55

Suita ws automobilių :

Už Kia Soul EV 2015-2019

Visus automobilius (tai užsakymą, mes jums pritaikyti jį prie savo automobilio modelį, jis bus 100% tinka jūsų automobilio) Ratai : kairėje ratai.

Kai jūs perkate jį, jums reikia papasakok man apie savo automobilio modelį ir automobilio metus, į kairę arba į dešinę ratai (pvz. BMW 525i, 2016 metų, Kairės ratai).kairę arba į dešinę ratai, tai labai svarbu, jei tu negali man pasakyti, kad mes atsiųsime jums paliko vairuoti automobilio kilimėliai.

ir tai bus labai greitai padeda mums patvirtinti, kad jūsų automobilio modelio, jei jūs galite siųsti man keletas nuotraukų apie savo automobilio už mus

Fitneso yra palyginti didelis, nes apima visų automobilių modelių yra išbandytas daug kartų.Jis gali 100% atitiktų jūsų grindų.Be to, ji yra lengviau būti įdiegta ir daugiau gražių po įdiegimo.

Nesvarbu, kaip atidžiai jūs, savo naują ride gali tapti mažiau nei tobula su visais tipiškas nusidėvėjimo kad tai padaryta po savininkė bet kokį automobilį tam tikrą laiką.Taigi, ką galite padaryti, siekiant apsaugoti savo automobilį?Galite būti ramūs žinodami, kad jūsų transporto priemonė yra iki šiol su geriausiais priedai.

Mūsų vandeniui grindų kilimėliai padėti spąstus išsiliejimą, tokių kaip lietus.Padeda išsaugoti jūsų grindų dangos sausos, kuri, savo ruožtu, gali užkirsti kelią miltligės.

Stiprus Anti-Slip Pagrindo

Šie kilimėliai yra suprojektuoti su anti-slydimo pagrindo.Tai padeda išvengti kilimėliai nuo paslydimo, pagal pedalus važiuodami.Ji prilaiko kilimėlį vietoje, kaip jums gauti į ir iš savo transporto priemonės.

Tvarios Medžiagos

Šie kilimėliai yra labai tvirtos ir gali atlaikyti įvairias oro sąlygas, pavyzdžiui, didelio karščio ar šalčio.Jie bus ne išlydyti didelės šilumos ir nebus įtrūkimai stiprus šaltas.Šis minkštas ir lankstus medžiaga suteikia ilgalaikį grindų kilimėlis skirtingai nuo kitų nelanksčiųjų dembliai, kad gali įtrūkti ekstremaliomis sąlygomis.

APMOKĖJIMAS:

1. Mes priimame mokėjimus Kredito Kortele, Banko pavedimu ir kitomis mokėjimo, kad AE palaiko.

2. Pateikite specialūs reikalavimai (spalva, paketus, vertės deklaracija ir pan.) pateikdamas užsakymą, arba palikti mums žinutę.

VEŽIMĄ:

1. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas.Palikite mums savo telefono numerį.Tai reikalauja Post Office Kinijos pildydami laivybos forma!!

2. Paprastai, mes NEMOKAMAI LAIVO paketas per pardavėjo pristatymas metodai.Prašome susisiekti su mumis, jei norite, kad laivas kitų laivybos modelių, tokių kaip DHL, UPS, FedEx, AVS ir tt.pateikdamas užsakymą.

PRISTATYMO TERMINAS:

Visi daiktai bus pristatyti per 3-5 darbo dienas.

Oro paštu: 15-20 dienų AZIJOJE, Europoje, Šiaurės Amerikoje

DHL, UPS, FedEx: 3-5 darbo dienas dauguma šalių

SKELBIMAS:

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

GRĮŽTA & GARANTIJA:

1. Mes patikrinti elementą atsargiai, prieš pristatymas.

2. Jei esate nepatenkintas prekės dėl kokios nors priežasties, prašome susisiekti su mumis.Mes arba atsiųsti jums naują ar grąžinti pinigus, kuo mes gauti grąžinama prekė.

ATSILIEPIMAI:

Jei turite malonus patirtį perkant mūsų parduotuvėje, prašome palikti teigiamą atsiliepimą apie mūsų produktus ir paslaugas su 5 žvaigždučių įvertinimas.

Prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl bet kokių problemų, ir suteikia mums galimybę ją išspręsti, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Jūsų supratimas yra labai dėkingi.

Žymos: priekiniai kia soul 2012, ekrano automobilių reikmenys, kia soul 2014 m., kia rio, 2011 m. kia soul, lėlių lėlės lentelė, 2010 m. kia soul, tonizuojantis kia soul 2012, ūkio kilimėlis, eado automobilių reikmenys
Elemento Ilgio 55
Modelio Pavadinimas Už Kia Soul EV 2015-2019
Medžiagos Tipas Dirbtinė oda
Prekės Skersmuo 30
Prekės Pavadinimas O SHI AUTOMOBILĮ
Prekės Svoris 3.9
Kilmės KN(Kilmės)
Specialios Funkcijos Apsaugoti automobilio interjero
Elemento Tipas Kilimėliai Ir Kilimai
Elemento Aukštis 0.8
Elemento Plotis 30
Grindų Kilimėliai Tipas Odos Kilimėlis
Užpildymo Medžiaga Sintetinio Pluošto

Parašyti atsiliepimą

Individualizuotos Automobilių Grindų Kilimėliai Kia Soul EV-2019 /PU oda Auto Reikmenys Vandeniui Kilimėliai, neslidžia Automobilių Kilimų

Individualizuotos Automobilių Grindų Kilimėliai Kia Soul EV-2019 /PU oda Auto Reikmenys Vandeniui Kilimėliai, neslidžia Automobilių Kilimų

0 Atsiliepimai
€19.21

1. Paruošimo Laikas: mums reikia 2-5 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną. 2. Pristatymo laikas: Prieš mes galime ship užsakymą, mes turime paruošti savo produktus, ar griežtos kokybės kontrolės bandymai ir atidžiai paketo elementus.Laiko reikia paruošti savo daiktų pristatymas atskirą nuo pristatymo laikas, bet nesijaudinkite, laikas nebus ilgas.Ačiū už supratimą! 1.Kaip

2 Atsiliepimai
€6.86

5vnt/box Tarptautinis Standartas Kaco Rollerball Papildymo Metalo Strypas Juodo Rašalo 0,5 mm Ženklas, Tušinukai Šerdelės, Mokyklos Raštinės Paketas apima:5vnt šerdelėmis SHPPING SĄLYGOS 1.Prekės yra nomarlly vežamos po 1-5 darbo dienas po apmokėjimo patvirtinimo. 2.Prekės yra vežamos www.kardiosignalas.lt Standartinis Pristatymas , www.kardiosignalas.lt Premium Pristatymas; dauguma pasaulio šalių atvyksta

0 Atsiliepimai
€13.10

APRAŠYMAS Mūsų audinės blakstienų rinkiniai padaryti puiki dovana!Yra 10 nenugalimas mink blakstienas begalinis atrodo.Sukurti spalvingi nuotrauka tobula akis, su šių 5D kailio draugiškas netikrų blakstienų.Kiekvienas kūnas yra daugkartinio naudojimo iki 5 kartų tinkamą priežiūrą.Vidutinės apimties dirbtiniais mink blakstienas su plonas dizainas itin seksualus poveikis ERZINTI MANE - didelės apimties, dirbtiniais audinės

Panašūs produktai