1Pcs Juoda Įkalbinėti Koaksialinis RCA, Optinis TOSlink SPDIF Skaitmeninis Garso Keitiklis Adapteris incompressed PCM/LPCM/ "Dolby" Garso Nauja

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€3.51

€4.38

Aprašymas:

Tai gali paverčia skaitmeniniu RCA Koaksialinis(S/PDIF) garso signalą į Skaitmeninį Toslink Optiniu signalu.tai bendraašius optinis konverteris leis jums prisijungti bendraašis skaitmeninis garso išėjimas iš DVD,Kabelinės ar palydovinės imtuvas su Toslink skaitmeninis optinis įėjimas.

Ypatybė:

Konvertuoja Skaitmeninį S/PDIF Įkalbinėti, kad Skaitmeninis Optinis Toslink Audio .

Palaiko visus S/PDIF skaitmeninio garso perdavimo incompressed PCM, LPCM,Dolby AC-3 Dolby 5.1 ir DTS garsą.

Aktyvus schema bus išlaikyti visą signalo vientisumą net ant ilgo laido veikia.

Atkreipkite Dėmesį: šis produktas neturi konvertuoti ANALOGINĮ GARSO(paprastai kairėje ir dešinėje-Raudona ir Balta RCA garso Skaitmeninio Garso Formatais)

Specifikacija:

Įvesties Signalas: Koaksialinis RCA garso signalas

Išėjimo Signalas: Skaitmeninis Optinis garso signalo

Perdavimo Sparta: 24-bit

Perdavimo Dažnis: 96KHz

Įkroviklio Adapteris Įvestis: 110-240V 50/60Hz

Maitinimas: DC 5V, 600mA

Kištuko Tipas: JAV Plug

Spalva: Juoda

Dydis: Apytiksl. 6.8 x 4.5 x 2cm (L*W*H)

Bendras svoris: 100g

Paketai:

1 x Coaxial prie Optinio Skaitmeninio Audio Converter

1 x DC9V Maitinimo Adapteris

1 x Vartotojo Vadovas

Originalios pakuotės

[imagelist][/imagelist]

1. Visi daiktai bus tikrinamas du kartus ir gerai supakuoti, prieš siunčiant.Straipsniai

bus išsiųstos per 3-7 darbo dienas po to, kai klientai moka užsakymą.Nes mes tūkstančiai kad everydays.Turime pasirūpinti, siuntos vieną užsakymą vieną užsakymą.Mes atsiųsime produktų, jums artimiausiu metu.

2. Mes tik laivas Patvirtino, kad adresas.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

3. Ji paprastai trunka apie 20-60 darbo dienų pristatantis sklypo paskirties(už atokiose vietovėse,tai gali užtrukti šiek tiek laiko).Tuo tarpu,galite pasirinkti DHL Express sutrumpinti laivybos laikas, jei jums reikia, kad skubiai.

4. Jei negaunate kad per 60 darbo dienų,prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą Grįžtamąjį ryšį,mes padarysime viską, kad padėti jums išspręsti problemą.

1. Jei nesate patenkintas su elementą, kai jūs jį gauti,prašome grąžinti ją grąžinti ją per 10 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti.

2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį ir konkrečias priežastis grįžti.

3. Mes grąžinsime jums visą pinigų,upone gavimo elementą į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai apima.

4. Jei prekė yra pažeista transportuojant ar negali būti naudojamas įprastai,prašome susisiekti su mumis nekilnojamojo nuotraukas elementus ir mes grąžinsime jums pinigus.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas!

Jei jums gauti kad ir ji yra geros būklės,mes būtume dėkingi, jei galėtumėte palikti 5-Žvaigždučių Teigiamų Atsiliepimų dėl šio sandorio.

Priešingu atveju mes būtume dėkingi, jei galėtumėte susisiekti su mumis prieš paliekant 1-os iki 3-Žvaigždučių Atsiliepimus,mes su malonumu tenkinančio sprendimo.

Žymos: rca jungtis, garso plokštė usb 41, skaitmeninis garso konvertuoti, 5s 40, tos, optinis kabelis, toslink cabl, ngff į usb, ataudio koaksialinis kabelis, toslink, aux šviesolaidinių
Pakavimas Kita
Prašymas Kita
Modelio Numeris Bendraašis prie Optinio Skaitmeninio Audio Converter
Funkcija NĖRA
Lytis Vyriška-Moteriška
Komplektacija Paketas 1
Jungtis B Optinė Sąsaja
Pakuotė Taip
Sertifikavimo NĖRA
Ekranas Derinys
Jungtis A Bendraašis
Prekės Pavadinimas ALLOYSEED
Išorinis Skersmuo -
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Bendraašiai Kabeliai.

Parašyti atsiliepimą

1Pcs Juoda Įkalbinėti Koaksialinis RCA, Optinis TOSlink SPDIF Skaitmeninis Garso Keitiklis Adapteris incompressed PCM/LPCM/

1Pcs Juoda Įkalbinėti Koaksialinis RCA, Optinis TOSlink SPDIF Skaitmeninis Garso Keitiklis Adapteris incompressed PCM/LPCM/ "Dolby" Garso Nauja

3 Atsiliepimai
€10.03

50NG 8 Paveikslas-Rappel Lauko Alpinizmas Aštuoni Žiedai Nusileidimo Įtaisas Carabine Techniniai duomenys: Pagamintas iš aliuminio lydinio, didelio stiprumo, lengvas, lengva nešiotis. 50KN sunkiųjų, tinka dauguma žmonių naudoti. Naudoti rappel sistema, taip pat tinka priešgaisrinės gelbėjimo, darbo aukštai ir kt. Prekės Pavadinimas: Aštuoni Žiedai Medžiaga: Aliuminio Lydinys Traukti:

0 Atsiliepimai
€6.56

Savybės: Aukštos kainos-veiksmingas, patikimumo pramonės standartai.Built-daugiau nei įtampos, nei dabartinės, ir trumpojo jungimo apsauga.PWM dizaino, įsitikinkite, kad stabilumo ir didelio efektyvumo elektros energijos tiekimo.Anti-trukdymo, praėjo ELEKTROMAGNETINIO suderinamumo bandymo, bangų mažiau nei 20MV.Nuolatinės įtampos išėjimas, tarkime, stabilus maitinimo šaltinis Led šviestuvai pasiekti ilgas tarnavimo laikas.Specifikacijos:

0 Atsiliepimai
€94.29

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje Ši suknelė yra Pagaminta pagal Užsakymą.Ar galite pasirinkti standartinio dydžio arba papročius matavimai, mūsų siuvėjų amato kiekviena suknelė pagal užsakymą.prašome įsitikinkite, kad išsamiai matavimo atitiko dydžio jums reikia.Sistemos numatytasis dydis yra pagrįstas JAV dydžio.Jei norite užsakymą pagaminti suknelę,prašome palikti mums žinutę apie jūsų išsamius ir prašymą.

Panašūs produktai