Ekrano Temperatūros Valdymo Kabelis 593-1029 922-9167 už "iMAC" A1311 A1312 27 colių

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€6.61

€7.78

1. Aukštos kokybės ekranas temperatūros kontrolei flex kabelis "iMAC" A1311 A1312 27 colių.

2. Pakeisti savo skaldytų arba nenaudojamą daiktą nauju.

3. Kiekvienas elementas turi būti patikrinta ir geros būklės, prieš pristatymas.

4. Profesionalus montavimas yra labai rekomenduojama.Mes negali būti atsakinga už bet kokią žalą jūsų prietaiso, kad jums gali sukelti metu keičiasi atsarginės dalys.

1. Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius, nemokamas pristatymas, gali būti tik stebimi Kinijoje, tačiau nėra išsamiai stebėjimo informaciją jūsų šalyje. 2. Kai pristatymo data bus baigti ir jūs vis dar gauti savo sklypo,prašome susisiekti su mumis ir mes išplėsti pristatymo laikas 10-25 dienomis.Jei jūs vis dar gauti savo sklypo per 10 dienų, mes grąžinsime. 3. Jei norite registruoto siuntimo būdą, pasirinkite www.kardiosignalas.lt Standartinis Pristatymas ar Kinija Paštu, Oro Paštu.

1. Mes nesame atsakingi už vėlavimą sukėlė muitinės, importo muitus, mokesčius ar kitas muitinės mokesčius. 2. Prašome pateikti įrodymus, vaizdo per 5 darbo dienas po to, kai jūs jį gauti, jei yra kokybės problemų, problemų bus išspręsta su grąžinti pinigus ar pakeisti. 3. Prašome pranešti mums per 2 dienas po gauti neteisingą produkto.Mes galime pasiūlyti nuolaida, keitimo ar grąžinimo po patvirtinimo. 4. Mes teikiame nemokamas techninės priežiūros, per 6 mėnesius. 5. Reklamuoti produktus tik pasiūlyti pakeitimo ir techninės priežiūros paslaugas; grąžinamoji išmoka yra nepriimami. (išskyrus negerai produktai gavo.)

1. Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, jūsų Teigiamas Grįžtamasis ryšys bus labai vertinama. 2. Jei dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas savo pirkiniu, prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą, mes stengiamės jums padėti. 2. Mes dirbame su jumis, kol jūs esate patenkintas.Mes tikime, kad draugiškas bendravimas gali išspręsti visas problemas.

1. Dauguma produktų yra mokamas importo muitų e.g.JAV) ar kitas pareigas, ir kiti mokesčiai, įskaitant pridėtinės vertės mokesčio (PVM) arba kiti mokesčiai.Jei jie tinka, jie bus apmokestinami ir nustatoma, kai siunta yra tvarkomi taikomus muitų agentūra savo šalyje.Prašome patikrinti, ar jūsų šalies importo politika suprasti ir išsiaiškinti, taikyti ir savo atsakomybės už tokių muitų ar mokesčių už produktus perkate. 2. Visus taikomus muitus ir mokesčius, jei tokių yra, nėra įtraukta į pirkimo kainą savo užsakymą arba sandorį.Jei jie taikomi, ir yra renkami, tada jie savo (ir ne savo ar produkto gamintojo ar tiekėjo) vienintelė ir išskirtinė atsakomybė, ir moka jums tiesiai į jūsų vyriausybę, arba į pašto kurjerių bendrovės, kai produktai yra pristatomi. 3. Mokėjimo aukščiau nurodytų muitai, rinkliavos ir mokesčiai yra ne mūsų (arba produkto gamintojo ar tiekėjo) atsakomybė. 4. Mes negali būti atsakinga už bet kokio krovinio ar muitinės nedelsiant, nes tai yra ne mūsų kontrolės.

Žymos: už "imac" lcd kabelis, stiklo imac, a1312 stiklo, 27 "imac" lcd, led rx, "imac" ekranas, "imac" usb, 27 "imac", lexus lx kilimėlis, "imac" parama
Prekės Pavadinimas ipartsbuy
Dizainas BARAS
Suderinamos Prekės "Apple ""iPhone"
Modelio Numeris už "iMAC" A1311 A1312 27 colių

Parašyti atsiliepimą

Ekrano Temperatūros Valdymo Kabelis 593-1029 922-9167 už

Ekrano Temperatūros Valdymo Kabelis 593-1029 922-9167 už "iMAC" A1311 A1312 27 colių

0 Atsiliepimai
€7.92

Produkto Informacija: Numeris: W-934 Dydis : S: 42x90cm M: 57x120cm M erial: netoksiškas , nekenksmingas aplinkai PVC Įpakavimas: 1 vnt lipdukas+ 1pieces perkėlimo popierius

0 Atsiliepimai
€3.80

1. Purškalai, kurie slopina plaukų augimą Reguliariai naudoti veikliųjų sudedamųjų dalių, kad veiksmingai mažinti, silpninti ir nedelsiant plaukų regeneraciją.Po plaukų šalinimo, šių sudedamųjų dalių gali atkurti odos sveikatai greičiau, o eterinių aliejų galima išlaikyti odos sklandžiai, ramina ir maitina. 2. Atsisakyti plaukų regeneracijos 3. Nuolatinis plaukų šalinimo 4. Nepalikite juodos

Panašūs produktai