Šviesiai Mėlynos/Rožinės Sluoksniuotos Rankovėmis Romantiška Baleto Šokių Tutu Mergaičių ir Moterų Veiklos Etape Kostiumas Ilgai Tutus 19024

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€33.86

€35.64

Išsamiai Aprašymas: Naujas atvykimo vaikų ir suaugusiųjų romantiška ilgis baleto šokių tutu suknelė, šviesiai mėlyna arba rožinė spandex liemenė su nude V kaklo įterpti, pridedamas sluoksnių minkšto tiulio tutu sijonas.

Medžiaga: Spandex ir minkšto tiulio;

Pakuotė: 1 Vnt./PE Maišas;

Avialbale Spalva: šviesiai mėlyna, rožinė, kaip nuotraukoje;

Gamybos Laikas: Sandėlyje kostiumas gali būti atsiųsti po apmokėjimo; nors padaryti, kad kostiumas trunka apie 15-20 dienų po apmokėjimo.Susisiekite su mumis jei jums reikia skubėti tvarka.

Turimi Dydžiai:

Vaiko Dydis: XSC, SC, MC, LC, XLC, XXLC; Suaugusiųjų Dydis: SA, MA, LA, XLA, XXLA;

Stilius 1: Dangus Mėlynas, žemiau;

Stiliaus 2: Rožinė, kaip žemiau;

Pristatymas

1 dalies 1-5 Dienų laikotarpis bus reikalingas po to, kai mes patvirtino, gauti savo atlygį.

2) Prašome pateikti teisingą adresą po apmokėjimo per 1-2 dienas; kitaip, mes išsiųsti jūsų prekės remiantis jūsų sąlyginio Deponavimo adresą, todėl įsitikinkite, kad jis yra teisingas.

3)DHL, TNT, EMS, Ali-Express Standartinis Pristatymas, Registruotu laišku, palaiko visus, jei norite naudoti bet kurį iš jų, prašome susisiekti su mumis prieš jums padaryti sumokėti, nes ten gamins kiti mokesčiai.Paprastai tai trunka 20-50 darbo dienų atvykimo Oro Paštu, ir trunka 3-10 darbo dienų iki Express".

4) Tarptautinis pristatymas gali turėti įtakos švenčių, renginių ir kitų neaiškumų.Mes negalime garantuoti atvykimo laiko.Jei jums nepatinka, atrodytų, seniai laivybos laikas, prašome nedėkite užsakymus.Nenorėtume gauti neigiama, neutrali arba žemai, tik dėl laivybos laikas.

5) Nemokamas pristatymas prekės bus išsiųstos Ali-Express " Standarto pristatymo ar Kinija Paštu oro paštu, kai visame pasaulyje.

Mokėjimo būdas

1. Mes priimame tik sąlyginio Deponavimo sąskaitos, Kreditinės kortelės, Western Union".

2. Vartotojo pareigas, vietos mokesčiai ir kainos nėra įtrauktos į daiktų kainą, arba, laivybos mokestis.Tai pirkėjo atsakomybė, bet mes stengiamės bendradarbiauti su jumis, siekiant ją išspręsti sklandžiai, ir pasiūlyti, bet nemokamai dokumentai, jei yra bet kokia kaina, jis bus būti pirkėjo atsakomybė.

Grįžti

Tik brokuotas produktas bus pasiūlyta keistis.Netinkamos kokybės produktų turi būti grąžinta per 10 dienų nuo tos dienos, kai jūs įdėti savo užsakymą.Tai gali užtrukti iki 2 darbo dienų procesą grįžę po to, kai gausime jūsų produktą.Pirkėjas yra atsakingas už visus kitus laivybos mokesčius.

Dydžio ar tinka problemas

Dydis yra matuojamas rankas; prašome leisti nedidelius matavimo klaidų.Foto spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi nuo tikrojo produkto dėl spalvų ekranas skirtingų monitorių.

Spalvų Neatitikimas

Skirtumai spalva gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane, aplinkybes ir pan.Tačiau, jei jūs manote, kad prekės gautos, yra neteisingos spalvos, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma.

Atsiliepimai

1) Jūsų Atsiliepimai yra tikrai svarbus mums; prašome užtrukti keletą sekundžių suteikti didelį atsiliepimus apie 5 žvaigždučių reitingą, jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, ačiū jums labai!

2) Mes visada siūlome mažiausią kainą už kokybiškas prekes ir paslaugas jums.

3) Prašome susisiekti su mumis prieš suteikia neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą ir suteikti jums laimingų prekybos nuotaika čia.Ačiū!

Susisiekite Su Mumis

1) Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!

2) Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau, bet prašome leisti nedelsiant atsakyti už ne darbo diena.

Ačiū, kad lankotės!Malonaus apsipirkimo!

MAŽYTĖS ŠOKIS yra profesionalus gamybos bendrovė Baleto suknelė produktų už 10 metų.Mes specializuojamės Baleto Dancewear gamybos dancewear, tokių kaip pagrindinio praktikuojančių triko, baleto tutus, džiazo kostiumai, šiuolaikinio suknelės ir pan.Mūsų tikslas yra padėti aptarnauti klientus iš viso pasaulio.Apranga jūsų šokio studentų gražus šokių kostiumai kiekvienas žanras iš baleto, bakstelėkite ir džiazo, lyrinis, hip-hop ir gimnastikos ne giliai diskontuota kaina.Atrasti įvairiausius šokių drabužių, įskaitant triko, topai, šortai, antblauzdžiai ir suknelės.Mūsų pasirinkimas šokių bateliai, pėdkelnės ir aksesuarai dirbti kartu, siekiant užbaigti kiekvieną atrodo.Nesvarbu, ar jūs ieškote klasės pagrindai, arba konstatuojamoji dalis ir konkurencijos stilių, leiskite mums patenkinti visus jūsų poreikius.

Žymos: baleto mdc moterims, juoda šokių leotard, tutu baleto sijonas, romantiška baleto tutu suknelė, mėlynos spalvos tutu sijonas, ilgai baleto mdc, 4 gimtadienio mergaitė, baleto profesionalų tutu, baleto romantiškas tutu, baletas
Medžiaga Spandex
Modelio Numeris 19024
Vaiko dydžio XSC,SC,MC,LC,XLC,XXLC
Šokių Tipas baletas
kilmės vieta Guangdong, Kinija (Žemyninė)
Naudoti Baleto šokius, vakarėlius, veiklos
Lytis MOTERIS
Prekės Pavadinimas MAŽYTĖS ŠOKIS
Suaugusiųjų Dydis SA,MA,LA,XLA,XXLA

Parašyti atsiliepimą

Šviesiai Mėlynos/Rožinės Sluoksniuotos Rankovėmis Romantiška Baleto Šokių Tutu Mergaičių ir Moterų Veiklos Etape Kostiumas Ilgai Tutus 19024

Šviesiai Mėlynos/Rožinės Sluoksniuotos Rankovėmis Romantiška Baleto Šokių Tutu Mergaičių ir Moterų Veiklos Etape Kostiumas Ilgai Tutus 19024

0 Atsiliepimai
€19.21

1. Paruošimo Laikas: mums reikia 2-5 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną. 2. Pristatymo laikas: Prieš mes galime ship užsakymą, mes turime paruošti savo produktus, ar griežtos kokybės kontrolės bandymai ir atidžiai paketo elementus.Laiko reikia paruošti savo daiktų pristatymas atskirą nuo pristatymo laikas, bet nesijaudinkite, laikas nebus ilgas.Ačiū už supratimą! 1.Kaip

0 Atsiliepimai
€5.50

Aprašymas Neweat Mados Kūdikių Mergaitės, Apranga, Rūbų !!! Aukštos kokybės ir visiškai naujos, 100% Pagrindinė Spalva: Kaip Nuotraukoje Parodyti Naujas Mados Medžiaga: Medvilnės Mišinys Dėmesio plz: Jei jūsų vaikas yra išsipūtęs, rekomenduojame pasirinkti didesnio dydžio, ačiū.Prašome reikšti savo vaikams aukščiu ir dydžio diagramos, prieš perkant/siūlymą.Ačiū. Pakuotė:

0 Atsiliepimai
€3.22

Aprašymas: Europos stiliaus bijūnas dizaino, Natūralios, turtinga ir elegantiškas Dirbtinės gėlės, bijūnai, gerai padaryta ir vibrantly spalvos, atrodo tikras-kaip Puikus vestuvių, namų, viešbučių ir biurų apdailai Bendras ilgis: Apytiksl. 50cm / 19.69 6 colių Gėlių pumpurų skersmuo: Apytiksl. 9cm / 3.54 colių 2 Gėlių pumpurų skersmuo: Apytiksl. 6cm / 2.36 colių 13pcs filialai, 8pcs bijūnų pumpurų, 5vnt augalų reikmenys

Panašūs produktai