15 Pack Biudžeto Paketų, Plastikinių Pinigų Paketas, Sistema, Pinigų Taupymas su Biudžeto Lapus Finansų Įrašyti

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€9.09

€13.99

15 Pack Biudžeto Paketų, Plastikinių Pinigų Paketas, Sistema, Pinigų Taupymas su Biudžeto Lapus Finansų Registruoja Visus Į VIENĄ BIUDŽETO PAKETAS SISTEMA: Pradėti kontroliuoti savo dienos biudžetą, išlaikyti savo pinigus organizuotas.Mūsų voką komplektą įeina viskas, ko jums reikia pradėti taupyti, unikalus modelius 15 biudžeto kategorijas, kurios jums gali naudoti, saugoti pinigų, kvitai, čekiai ir kuponai.

PLYŠIMUI ATSPARUS, VANDENIUI & DAUGKARTINIO naudojimo: Mūsų paketai yra pagaminti iš aukštos kokybės, lengvas plastiko.Skirtingai nei dauguma kitų popierius laminuotas biudžeto vokai rinkoje, mūsų paketai yra pagaminti ilgalaikio naudojimo be gauti iškreipta arba tamsintas lengvai.

PINIGINĖS DYDŽIO, LENGVA NEŠIOTIS ir TVARKYTI: vokai tinka labai lengvai piniginės ir gali būti perkeltas aplink, todėl jūs galite sekti savo biudžeto ir išlaidų, bet kuriuo metu.Į skirtukų dizainas leidžia lengvai organizuoti daugelio biudžetų piniginė, tuo pačiu metu.Taip pat, rinkinys ateina su užtrauktuku maišelį, kurį galite naudoti norėdami laikyti vokus, kad taip pat.

TREKO REKORDĄ SĄSKAITA LENGVAI: 15 Voko dydis - balansas ateiti su nustatyta padėti stebėti kiekvieno sandorio, kuris padeda kurti gerą apskaitos įpročius.

GERIAUSIA PRIEMONĖ-KURTI SVEIKĄ ILGALAIKIS FINANSINIS TIKSLAS!

Norite pradėti taupyti, esančių atokiau nuo skolos, & pereikvojimas, todėl biudžetas kiekvienos kategorijos bus protingas pirmas žingsnis.

Mūsų biudžetas paketas sistema yra efektyviausias būdas sekti, organizuoti savo kasdienes išlaidas ir vadovauti savo finansų tvaraus ilgalaikio tikslo.

Spalva: juoda + balta

Medžiaga: PVC

Pakuotės Turinys:

15*Biudžeto Paketas

15*Biudžeto Lapas

30*Lipdukas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: sr2ez, aišku, apgaubti, krepšys paštas, didelio voko, pinigų vokai piniginės, biudžeto planuotojas paketas, pinigų raudona paketas, pinigų apgaubti, vokai pinigų, alavo paketas
Kilmės KN(Kilmės)
2 straipsnis Pinigų Paketas
1 straipsnis Biudžeto Paketas

Parašyti atsiliepimą

15 Pack Biudžeto Paketų, Plastikinių Pinigų Paketas, Sistema, Pinigų Taupymas su Biudžeto Lapus Finansų Įrašyti

15 Pack Biudžeto Paketų, Plastikinių Pinigų Paketas, Sistema, Pinigų Taupymas su Biudžeto Lapus Finansų Įrašyti

2 Atsiliepimai
€48.50

Produkto Pristatymas Pavadinimas: Bugatti Divo Gamintojas: Bburago Dydis: Apie 25.9cmX12cmX6.5cm Skalė: 1:18 Medžiaga: lieto metalo korpusas su plastiko detalių Spalva: Pilka Funkcija: ●Durų ir priekinio dangtelio atidaryti ●Keturių ratų nemokamai sukimosi ●Priekinių ratų vairuoti vairo

1 Atsiliepimai
€3.72

atveju Sharp AQUOS R SHV39 --100% Brand New Atveju --Pagaminti Iš Aukščiausios Kokybės Medžiagų --Puikiai Tinka Jūsų Sumaniojo Telefono --Mados Dizainas, Lengvas ir Patvarus --Smūgiams + Atsparus Įbrėžimams + Anti-Slydimo + Purvo atsparus Didmeninė paramą! Drop laivyba paramą! Nuotraukas Jei perpardavėjų! Rusijos Draugas Atkreipti Dėmesį Atkreipkite >>> Prašome

0 Atsiliepimai
€3.20

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!Pastaba: (, Prašome perskaityti prieš tvarka) 1.Jei jūsų užsakymas yra per mažas, kad(kad $7),arba pasirinkti pristatymo būdą norite ir mokate už siuntimo išlaidas. 2.Jei jūsų patvirtinimo laikas artėja, jūs vis dar havn ' t gauti prekes, prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti pristatymo data ne pirmą kartą. 3.Jei po 65 dienų jūs vis dar havn ' t gauti prekes, prašome susisiekti

Panašūs produktai