Metalo Ausinės Magnetinio Sportas Veikia Ausines Asus ZenFone 4 Max S425 ZC554KL fone de ouvido

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€5.79

Metalo Ausinės Magnetinio Sportas Veikia Ausines Asus ZenFone 4 Max S425 ZC554KL fone de ouvido

Aprašymas:

Pastaba: Šis produktas neturi realaus langelį .

Savybė: Magnetiniai Adsorbcijos Laisvų Rankų Įranga .

Linijos Valdymas :Paspauskite Tik vieną Kartą Gali Valdyti Mikrofono ir Tūrio;

Aiškumas:80%;

Triukšmui mažinti:75%;

Turtingumą:75%

Stereo:75%;

Tinkamos Muzikos Stilius: Pop, Hip-hop, Jazz, Rap, R&B, Simfonija, Baladė;

Dėmesio:

1 .Rusijos draugas, prašome palikti mums, pilnas pavadinimas: dėl rusijos Politikos, Ačiū.

2 .Jei yra, nemokamas pristatymas pagal " Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius ", jis negali būti stebimas Internete.Jeigu jums reikia visą stebėjimo ir bus atnaujinti internetu ,prašome pasirinkti " Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu ".

3 .Jei jūsų patvirtinimo laikas artėja, jūs vis tiek negaunate prekes, prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti pristatymo data ne pirmą kartą.

4 .Prašome don ' t open ginčo per 65 dienas ( Rusija per 90 dienų, Brazilija per 120 dienų ) .Jei po 65 dienų ( Rusija per 90 dienų, Brazilija per 120 dienų ), jūs vis tiek negaunate prekes, prašome susisiekti su mumis ir ją išspręsti.

5 .Prašome patvirtinimui, kad galite užsisakyti ( prekės pavadinimas, telefono dydis, spalva...) , kad jūsų siunta, adresas, telefono numeris yra visi teisingi.Kai produktas išsiųsti, ši informacija negali būti keičiama.

>>Apie Apmokėjimą: 1.Mes priimame Alipay, "Western Union", TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2.Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. 3.Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas. >>Apie Siuntos: 1.VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4.Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5.PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6.Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! >>Grįžti & Grąžinimo: 1.Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA! 2.Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų GO numerį. 3.Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.kardiosignalas.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti. 4.Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama. >>Apie Garantija: Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.kardiosignalas.lt! >>Apie Atsiliepimus: Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: a8 max, asu, msi, steelseries ausinės, vielos asus ze554kl, asus zenfone max 4 zc520kl, cobra " laisvų rankų įranga, faze, lankstus važiavimo ausines, edifier g2, oukitel max ausines
Paramos PROGRAMĄ No
Garso Valdymas Taip
Modelio Numeris In-Ear Ausinės Laisvų Rankų Įranga
Linijinė Valdymo Paspauskite Tik Vieną Kartą Gali Valdyti Mikrofono Ir Tūrio
Komunikacijos Laidiniu
Parama Atminties Kortelės No
Atsparumas 16 Ω
Tinkamos Muzikos Stilius Pop, Hip-hop, Jazz, Rap, R&B, Simfonija, Baladė
Dažnių Diapazonas Diapazonas 20-20000Hz
Su Mikrofonu Taip
Jungtys 3.5 mm
Pakuotės Dydis 9cm x 9cm x 9cm (3.54in x 3.54in x 3.54in)
Spalvos Rose Aukso, Juoda, Aukso, Sidabro
Prekės Pavadinimas OnlyCare
Naudoti Ausinės Mobiliųjų Telefoną, MP3 PC
Kištuko Tipas Linijos Tipas
Parametras Universali 3.5 mm Ausinės
Punktas Metalo Ausines su Mic
Stilius Ausies Kabliuko
Atsparus vandeniui No
Produkto pavadinimas Ausinės už Asus ZenFone 4 Max S425 ZC554KL fone de ouvido
Funkcija Magnetinio Adsorbcijos Laisvų Rankų Įranga
Linijos Ilgis 1.2 m
Jautrumas 108dB
Belaidžio Tipas NĖRA
Yra bevielis No
Vocalism Principas Dinamiškas
Valdymo Mygtukas Taip
Aktyvus Triukšmą Slopinantis No

Parašyti atsiliepimą

Metalo Ausinės Magnetinio Sportas Veikia Ausines Asus ZenFone 4 Max S425 ZC554KL fone de ouvido

Metalo Ausinės Magnetinio Sportas Veikia Ausines Asus ZenFone 4 Max S425 ZC554KL fone de ouvido

1 Atsiliepimai
€9.35

Specifikacija: Punktas: Kaklo Apykaklė Medžiaga: Nerūdijantis Plienas Spalva: Sidabrinė Dydis: Kaip Nuotraukas Puikiai tinka suaugusių žaidimas, šalis, roleplay Privatumas Garantuotas: Jūsų privatumas yra labai svarbus mums.Numatytasis pavadinimas ant pakuotės yra Fitneso Įranga (kitus reikalavimus, prašome siųsti mums žinutę), ir su mūsų diskretiška pakuotė galite pirkti ir pasitikėjimo, vienintelis

3 Atsiliepimai
€49.80

Dydis Pečių plotis Krūtinės Apačia plotis Palto ilgis Rankoves ilgis S 45 96 92 58 61 M 46 100 96 59 62 L 47 104 100 60 63 XL 48 108 104 61 64 XXL 49 112 108 62 65 XXXL 50 116 112 63 66 4XL 51 120 116 64 67

3 Atsiliepimai
€3.80

Mada Vaikams, Kūdikių Mergaičių Maudymosi Apranga !!! Aukštos kokybės ir visiškai naujos, 100% Pagrindinė Spalva: Kaip Nuotraukoje Parodyti Naujas Mados Dėmesį plz: Jei jūsų vaikas yra išsipūtęs, rekomenduojame pasirinkti didesnio dydžio, ačiū.Prašome reikšti savo vaikams aukščiu ir dydžio diagramos, prieš perkant/siūlymą.Ačiū. Pakuotė: 1x maudymosi Kostiumėliai Dydžių lentelė:

0 Atsiliepimai
€7.22

Sveiki!Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje! Medžiaga: Poliesteris Spalva: Kaip nuotraukoje parodyti Stilius: Mados Suknelė Komplektai Yra 2-3% skirtumas pagal rankinis matavimas. prašome patikrinti, matavimo diagramos atidžiai prieš jums pirkti prekę. 1 colis = 2,54 cm Atkreipkite dėmesį, kad šiek tiek spalvų skirtumas turėtų būti priimtina dėl šviesos ir ekrane. Ką

Panašūs produktai