2VNT HD64F2633F25V HD64F2633F25 H8S/2633 64F2633F25 64F2633F25V naujos būti iš labai geros kokybės

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€7.96

Mielas drauge!Siekiant padaryti jūsų pirkinių daugiau veiksmingas ir malonus!Prašome pabandyti pasirinkti www.kardiosignalas.lt oficialiai išreikšti!Nes tai saugiau, kai savo prekes yra prarastas, jį lengviau gauti kompensaciją!Mieli draugai, yra per daug produktų.Daugelis nuotraukų dar nėra fotografavo.Kai jūs pirkti, įsitikinkite, kad gaminio modelio norite, yra tas pats.Patikrinkite, ar adresas mokėjimo.Jei esate susirūpinę, perkant, jūs gausite skirtingų produktų.Prašome susisiekti su manimi pirma, let ' s take a picture lustas, atsiųsti nuotrauką patvirtinimo prieš perkant.Mes įkelti nuotrauką, kaip galima greičiau,ačiū fou jūsų paramos, laimingas bendradarbiavimas.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę!

Labas, mielas drauge, mes teikiame žemas kainas, aukštos kokybės produktus ir labiausiai tinkamos kokybės paslaugas.

Mūsų įmonė turi pakankamai tiekimo ir dešimtys tūkstančių skirtingų modelių.Mūsų pristatymo greičiu yra greitas ir turi gerą reputaciją tarp savo bendraamžių.Jei jums reikia daugiau prekių kiekį arba daugiau produktų, prašome susisiekti su mumis.Mes suteiksime jums su mažiausia kaina.Linkiu mums malonu bendradarbiauti.

.Atkūrimo elektroninių komponentų

pristatymas

1, siunta per 1-3 dienas nuo apmokėjimo baigtas.Įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas.

2, galime pristatyti prekes per visų rūšių logistika.Jei turite mėgstamą logistikos, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai.Mes naudoti taip, kaip jums patinka.Jei ne, mes pasirinkti logistikos paskirstymo, mokėjimo metu, ar kitų efektyvesnių logistikos.

3, pirkėjas atsako už bet kokius mokesčius ir / arba nustatytas pareigas savo šalyje.

Pakeitimas/Keitimo/Grąžinimo

(1) Mes priimame biržoje per 14 dienų nuo gavimo už sugedusį elementą.Ir mes grąžinsime jūsų pinigus.Tuo tarpu jums reikia, kad mums kai kurie įrodymai, pvz., nuotrauką, parodyti mums, jis yra su trūkumais.

(2) Jei perkate klaidingą prekės pls nedelsdami susisiekite su mumis ir mes pristatymas kitą tinkamą vieną, jei mes turime.Bet reikia apmokėti visas išlaidas, įskaitant originalioje gabenimo, tvarkymo, mokesčių ir grįžti krovinių, ir kt.

(3) Unwished grąžinti produktą, turės sumokėti 15% išteklių atkūrimui mokestis tik tuomet, jei prekės yra tos pačios, kaip mes išsiųsti.Pirkėjas turi mokėti už laivybos mokestis siųsti daiktų atgal.

(4) Jei grąžinama prekė yra ne tas pats, kaip mes išsiųsti jums, pavyzdžiui, sunaikinti, jūs turite mokėti už jį.Adresas ant sklypo yra ne mūsų, tai paštininkas adresą.Taigi, prašome NE LAIVO šiuo ADRESU.Prašome susisiekti su mumis grąžinimo adresas

atsiliepimai

1.Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Jei esate patenkinti mūsų paslaugos, prašome įvertinti informaciją apie sandorį www.kardiosignalas.lt su Puikus"5 Žvaigždės"ir palikti mus teigiamai atsiliepimų.

2, jei nesate patenkintas, prašome susisiekti su mumis prieš atsiliepimus, būsime labai dėkingi.Jūsų konstruktyvių pasiūlymų bus varomoji jėga, mūsų peržiūra ir tobulinimas.Mes siekiame pagerinti mūsų studijuoti ir siekti 100% klientų pasitenkinimo.

Žymos: 64f2633f25, dildo vyras vibracijos, dildo lovetoy ultra, dildo klitorio žodžiu, dildo formos gyvūnus, dildo panty lesbietės, dildo vibratorius 15mm, dildo merginos diržas, disney lanyards mama, dildo "marvel" disney
Prekės Pavadinimas LDCYMABEST
Suderinamos Prekės/Modelis NĖRA

Parašyti atsiliepimą

2VNT HD64F2633F25V HD64F2633F25 H8S/2633 64F2633F25 64F2633F25V naujos būti iš labai geros kokybės

2VNT HD64F2633F25V HD64F2633F25 H8S/2633 64F2633F25 64F2633F25V naujos būti iš labai geros kokybės

1 Atsiliepimai
€2.48

Produktų, kad jums bus gauti yra punktas, kad yra pažymėjo, kad pagal rodykles, kurios yra antrinėje rinkoje suderinamam nuotoliniam. Specifikacija: Siųstuvo Dažnis: 433.92 MHz Mygtuką: 4 Matmuo: 70x30x13mm Baterija: 12V akumuliatoriumi.Su mirksi LED perdavimo indikatorius, gražus klavišą grandinės žiedas sąlyga.Built-in stumdomas apsaugos dangtelį, kuris padeda išvengti atsitiktinio naudojimo.Heavy duty, ilgi. Suderinamumas: CRX-1

3 Atsiliepimai
€4.83

Moterų Atsitiktinis Helovinas Kontrastas Kišenėje Negabaritinių Hoodie Palaidinukė Palaidinė Viršūnės Mes negalime garantuoti, kad bendras stilius, rodoma fotografija yra tiksli, tačiau gali būti skirtumai, kaip stilius, atrodo, per nusidėvėjimą.Tai priklauso nuo to, kiti fiziniai kintamieji, e.g.asmens kūno dydžio, kūno formos, galūnių proporcijos, aukštis, ir kt. Aprašymas: Speciali Rankovė/Gobtuvu/Kišenė

0 Atsiliepimai
€28.44

Savybės: 1)Pagrindiniai nagų dailės priemonių padavimo nagai, prieš nagų gydymas / nagų priauginimo / manikiūro procedūrų, 2)Gali būti naudojamas failo natūralūs nagai, dirbtiniai nagai, nagų pratęsimų, ir kt. 3)Puikiai tinka pirštų priežiūros, medienos apdirbimo, ir salonas naudojimas 4)Puikiai tinka tiek profesionalams ir asmeniniam naudojimui.Dydis: 17.8*2*1.2 cm pakuotę įeina: 100vnt Medžiaga: švitriniu popieriumi,

Panašūs produktai