12V/24V/48V/60V6000W Gryno Sinusinės Bangos dažnio Keitiklis Indukcijos Viryklė, Šaldytuvas, Oro Kondicionierius

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€182.36

€455.90

Prašome pasirinkti www.kardiosignalas.lt Tiesiogiai Laivybos,mes negalime siųsti jums šį Metodą

Aš šiuo priminti visiems savo draugams, kad naudojant keitiklis, nejunkite keitiklis į namų lizdą, jei tinklo ryšys yra prijungtas prie išėjimo iš keitiklio, sukelia maitinimo atatranka, kurie bus sugadinti keitiklis, neįmanoma remonto sudegė mašina iš serijos patekti į rinką.Keitiklio žalą maitinimo atatrankos nėra, kuriam taikoma garantija, naudokite jį atsargiai.

Jis gali patenkinti visus elektros prietaisus, pažymėtus aukščiau

sveiki atvykę į parduotuvę

taip yra aukštos kokybės, mažos kainos 12V į 220V,3000W pilnos pure sine wave keitiklio mūsų įmonės, jos didžiausioji galia yra 6000W, buitiniai prietaisai, tokie kaip: TELEVIZORIUS, elektrinis vandens šildytuvas, elektrinis šildytuvas, kondicionierius, indukcinių viryklių, šaldytuvų, šviesos vamzdis, lemputės, ventiliatorius, elektroninis šildymo antklodė, stereo, kompiuterių ir kitų bendrų buitinių prietaisų yra pakankamai.

Šis produktas tinka: visų rūšių buitinių prietaisų su įėjimo baterijos, 12V ir išėjimo galia mažiau kaip 2800W, pvz.: indukcija, maisto ruošimui, oro kondicionierius, šaldiklis, Pumper, oro siurblys, elektrinė viryklė, elektrinis kaitinimo viela, elektrine orkaite, automobilių refrižeratorių, handdrill, kompiuteris, ventiliatorius, elektrinis ventiliatorius, vamzdis, šviesos, garso, variklis, Lazdelės konteinerių ir kitų buitinių prietaisų!

Šiltas priminimas: turime konsultuotis su mūsų gamintojas pirmas naudojant motorinių produktų, nes keitikliai įrengta visų rūšių elektros prietaisams yra skirtingas.Jei pirkėjai turi neapibrėžtą, prašome susisiekti su mumis bet kuriuo metu, ir mes padės jums nuoširdžiai.

Saugumo priemonės

erekcija augalų ir derinimas atliekamas profesionalių elektrinių techninės priežiūros darbuotojams, kurie yra susipažinę su struktūra ir veiklos riziką prietaiso.Nesilaikant šios prevencinės priemonės gali sukelti sužalojimai.

(1) nejunkite tai įranga, elektros laidai dėžutė civilinės rinkos, kaip antai namų linijos.

(2) keitiklio turėtų laikyti atokiau nuo vandens, vengti vandens lašeliai ant mašinos arba purslų ant jo, ir nejunkite ir traukite už kištuko šlapiomis rankomis.

(3) keitiklio vėsioje aplinkoje, tinkama temperatūra turėtų būti 10 ℃ ~ 50 ℃, vengti tiesioginių saulės spindulių ir šilumos versmės.

(4) inverter turėtų laikyti atokiau nuo degių medžiagų arba vietose, kuriose degiosios dujos yra sukaupta.

(5) po ilgalaikio naudojimo, keitiklio bus gaminama šiluma, ir visą medžiagą, kuri jautriai reaguoja į šilumą turėtų būti vengiama.

(6) užtikrinti sklandų oro angos ir gera šilumos išsklaidymo.

(7) aukšto slėgio pavojus, prašome neatidaryti šio įrenginio.

(8) naudoti atitinkamos rūšies vielos išvengti saugiklį, kurį sukelia pernelyg didelio keitiklio srovė.

(9) įsitikinkite, kad keitiklis yra prijungtas prie akumuliatoriaus teisingai, kitaip saugiklis, keitiklio bus nublokštas.Išjunkite jungiklį tada, kai mašina yra nenaudojamas.

(10) prieš valydami, išjunkite jungiklį ir nuvalykite sausu skudurėliu.Nenaudokite šlapia šluoste arba valymo agentas.

Keitiklio naudojant pagrindines sveiku protu

1. Q: Kas yra keitiklio ir kokį vaidmenį ji vaidina?

Atsakymas: Tiesiog kalbant, keitiklis yra elektroninis prietaisas, kuris paverčia žemos įtampos (DC 12V/24V/36V/60V) nuolatinę srovę į 220V kintamos srovės.Nes mes paprastai naudoti 220V kintamosios srovės lygintuvas į nuolatinę srovę, ir funkcija keitiklis yra priešingai, taip jis pavadintas.Mes esame "mobilusis" era, mobile office, mobiliojo ryšio, mobiliųjų laisvalaikiui ir pramogoms.Judančių valstybei, žmonėms reikia ne tik žemos įtampos nuolatinės srovės tiekia baterijas ar akumuliatorius, tačiau taip pat reikia 220V kintamos srovės, kurios yra būtinos mūsų kasdieniame aplinka, inverter gali patenkinti mūsų poreikius.

2. Q: Pagal išėjimo signalo, kokie keitikliai skirstomi?

Atsakymas: yra daugiausia dviejų tipų, vienas yra grynas sinusinės bangos keitiklis, ir kitas yra kvazi-sine bangų keitiklis.Modifikuotų sinusinės bangos yra taip pat vadinamas pusiau sine wave (arba modifikuotų sinusinės bangos, analoginis sine wave " ir kt.).

Išėjimo signalų iš gryno sine bangų keitiklis yra grynas sinusinės bangos.Ši kreivė yra stabili, neiškreiptos, nėra lengvai deformuojasi, ir turi stiprią keliamoji galia, kuris yra netoli elektros energijos tiekimo pajėgumus elektros tinklo.Su induktyvioms apkrovoms, pvz., mikrobangų krosnelė ir variklis, tai gali padaryti apkrovos dirbti greičiau ir efektyviau mažinti triukšmą įranga.Nuolat ir stabiliai kintamosios srovės užtikrinti nuolatinį ir normalų įranga.Išėjimo signalo modifikuotų sinusinės bangos yra modifikuotų sinusinės bangos.Perjungimo keitiklio maitinimo naudoja PWM impulso pločio moduliacijos sukurti modifikuotas banga produkcija.Į atvirkštinis procesas, nes skirtas pažangių grandinės ir didelės galios AKT, galios praradimas sistema yra labai sumažintas, ir švelnaus paleidimo funkcija yra papildoma, kurios efektyviai užtikrina patikimumą, keitiklio.Sinusinės bangos remonto naudojamas keitiklis, kuris gali iš esmės atitinka daugelio iš mūsų elektros energijos paklausa, su didelio našumo, žemas triukšmo lygis ir nuosaikus kainų, todėl tampa lavinimo produktas rinkoje.

3. Q: Kas yra "emocinio krūvio"?

Atsakymas: Apskritai, didelės galios elektros prietaisų, produktų, pagamintų taikant elektromagnetinės indukcijos principas, pvz., variklis, kompresorius, relės, liuminescencinės lempos ir t. t.Šios rūšies produkto gamybos poreikius a paleidimo srovė, kuris yra daug didesnis (apie 3-7 kartus), nei dabartinė norint išlaikyti normalų pradedant.Pavyzdžiui, pradinė galia šaldytuvas, sunaudoja apie 150 vatų, įprasto veikimo metu gali būti kaip aukštas, kaip per 1000 vatų.Be to, kadangi indukcinės apkrovos duos atgal elektrovara įtampa tuo metu, kai maitinimas yra įjungtas, ar išjungtas, didžiausioji vertė ši įtampa yra daug didesnė, nei įtampos vertę, kad keitiklis gali būti, ji yra lengva sukelti momentinį perkrovos keitiklis, kuris turi įtakos tarnavimo keitiklio.Todėl šios rūšies elektros prietaisai turi didesnių reikalavimų dėl elektros energijos tiekimo signalo.

Žymos: webasto, ups 12v 12, 24v oro būklės, raundas indukcinės kaitlentės, aiyima pure sine wave power inverter, hibridinis invertuotąjį, aiyima stiprintuvo valdyba, ups ups, inverter 24v 220v prancūzija, invertuotąjį pure sine
Tipas Saulės Inverterių
Grandinės Struktūros Topologijos visą tilto
Įvesties įtampos Diapazonas nuo 9.5 iki 15.5
Prekės Pavadinimas Angisy
Kilmės KN(Kilmės)
Svoris 4.75KG NET
Ar Importuoti No
Dydis 358*180*135 MM
Modelio Numeris ZX-6000W
Modelis ZX126000
Išėjimo Srovė 14A
Produkto sertifikavimas Ce
Tipas Maitinimo Keitiklio Maitinimo Šaltinis
Custom Tvarkymo No
Prekės ženklas Smart Akordas
Išėjimo Tipas Vieną
Kilmė Kinija
Išėjimo Galia 1 - 200KW
Išėjimo Dažnis 50HZ/60HZ
Išėjimo įtampa 220
Išėjimo Įtampos Signalo Sine wave

Parašyti atsiliepimą

12V/24V/48V/60V6000W Gryno Sinusinės Bangos dažnio Keitiklis Indukcijos Viryklė, Šaldytuvas, Oro Kondicionierius

12V/24V/48V/60V6000W Gryno Sinusinės Bangos dažnio Keitiklis Indukcijos Viryklė, Šaldytuvas, Oro Kondicionierius

1 Atsiliepimai
€4.92

Mūsų tarnybos 1 - Mes teikiame aukštos kokybės produktas. 2 - Jums bus tiesiogiai pirkti iš kinijos gamykloje. 3 - galime pasiūlyti Lašas Laivybos ir naujausias Dizaino stilius jums. 4 - Jei jums reikia parduoti savo produktų, mes galime jums pasiūlyti nuotraukas be watermark. 5 -Mes taip pat priimame PASIDARYK pats į cutomize stiliaus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Ačiū. 6 - Jei norėtumėte pirkti didelio kiekio,prašome

0 Atsiliepimai
€7.04

Sveiki!Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje! Kokybė yra pirmieji su geriausias paslaugas.klientai visi yra mūsų draugai. Mados dizaino,100% visiškai Naujas, aukštos kokybės! Medžiaga: Medvilnė Spalva: Kaip nuotraukose Stilius:Ilgas Rankovėmis Jumpsuit Rinkiniai Dydis : čia yra 2-3% skirtumas pagal rankinis matavimas. prašome patikrinti, matavimo diagramos atidžiai

Panašūs produktai