CS3.1mm NBR Gumos O ŽIEDAS OT 90/92/95/98/100*3.1 mm 50PCS O-Žiedas Nitrilo Tarpiklis sandariklis Storis 3.1 mm sandarinimo žiedas

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€8.25

€11.61

O-žiedas Sandarinimo Principai

O-žiedų yra dvikryptė ruoniai, apvalios formos ir skerspjūvio.

O-žiedai paprastai yra pagaminti iš elastomerinės medžiagos, tačiau gali būti pagaminti iš kitų medžiagų, tokių kaip PTFE arba metalo.

O-žiedas ruoniai per deformacijos, sandarinimo medžiagos, montavimas ir žiniasklaidos spaudimą glaudžiai off atotrūkis tarp poravimosi dalių.

Aukštojo sistema spaudimas gali sukelti deformacijos per spragą, žinomas kaip štampavimo, todėl ruonių nepakankamumas.Renkantis sunkiau, sandarinimo medžiagos ar įdiegti atsarginę žiedai paramos sandarinimo žiedas gali sumažinti šią problemą.

Veikimo būdas

O-Žiedų yra dvipusio veikimo sealingelements.

Į inital spaudimą,kuris veikia į aradialora xial kryptimi, priklausomai nuo įrenginio, suteikia sandarinimo Žiedas savo pradines uždarymo funkcija.

Šios pajėgos yra iškalta sistemos slėgio sukurti bendrą sandarinimo jėgą, kuri didina kaip systeme slėgis didėja (2 Pav.).

Pagal slėgio, sandarinimo Žiedas elgiasi asimilar būdas skysčio su aukštos paviršiaus įtempimas.

Slėgis perduodamas vienodai visomis kryptimis.

NBR (Nitrilo-Butadieno Kaučiukas):

Temperatūra svyruoja taikomos tik ryšys su žiniasklaida, kuri yra suderinama su atitinkamos elastomerų

Savybės Nitrilo Gumos daugiausia priklauso nuo ACN turinį, kuris svyruoja tarp 18% ir 50%.

Apskritai jie rodo geros mechaninės savybės.

Darbinė temperatūra nuo -30° Cand +100° C (ashort laikotarpį iki +120° C).Tinka suformuluoti NBR gali būti naudojamas žemyn iki -60° C.

NBR yra dažniausiai naudojamas su mineraliniu pagrindu alyvos ir tepalai.

Prašymas

O-Žiedas yra naudojamas daugiausia už statinio uždarymo programos:

- Kaip aradial statinis sandariklis, e.g.už įvorės, dangteliai, vamzdeliai, cilindrai

- Kaip, centrinis statinis sandariklis, e.g.už kraštais, plokštės, kepurės.

O-Žiedų dinaminis programos yra rekomenduojama tik vidutinio paslaugų teikimo sąlygas.Jie yra riboto greičio ir slėgio, pagal kuriuos jie antspaudas:

- Forlow muito sandarinimo reciprocatingpistons, strypai, plunžeriai, ir kt.

- Už sandarinimo slowlypivoting,r otating arba spiralė judesių velenams, ašims,rotary perdavimo leadthroughs ir kt.

Žymos: accesories siuvinėjimo, 22mm gumos antspaudas, o žiedas gumos, o žiedo sandariklis 28, apkaba burną, žiedas guminis, bazinė baldų rankenėlės, 63mm o žiedas, šablonai scrapbooking plastiko, o žiedo sandariklis
Modelio Numeris Storis-3.1x90/92/95/98/100 mm
Medžiaga Guma
Formos Žiedo Tarpiklis
Prekės Pavadinimas FUSHI
Standartinius arba Nestandartinius STANDARTAS

Parašyti atsiliepimą

CS3.1mm NBR Gumos O ŽIEDAS OT 90/92/95/98/100*3.1 mm 50PCS O-Žiedas Nitrilo Tarpiklis sandariklis Storis 3.1 mm sandarinimo žiedas

CS3.1mm NBR Gumos O ŽIEDAS OT 90/92/95/98/100*3.1 mm 50PCS O-Žiedas Nitrilo Tarpiklis sandariklis Storis 3.1 mm sandarinimo žiedas

3 Atsiliepimai
€3.80

Mada Vaikams, Kūdikių Mergaičių Maudymosi Apranga !!! Aukštos kokybės ir visiškai naujos, 100% Pagrindinė Spalva: Kaip Nuotraukoje Parodyti Naujas Mados Dėmesį plz: Jei jūsų vaikas yra išsipūtęs, rekomenduojame pasirinkti didesnio dydžio, ačiū.Prašome reikšti savo vaikams aukščiu ir dydžio diagramos, prieš perkant/siūlymą.Ačiū. Pakuotė: 1x maudymosi Kostiumėliai Dydžių lentelė:

1 Atsiliepimai
€4.55

Kryželiu rinkinys,, reikia siuvinėjimas pagal save Prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl bet kokių sunkumų, mes garantuojame, kad jūsų sėkmės*^_^* Siūlių:129w X 141h 18ct Drobė Dydis:23x25cm Nuotraukos dydis:18x20cm 14ct Drobė Dydis:31x33cm Nuotraukos dydis:23x25cm 11ct Drobė Dydis:39x42cm Nuotraukos dydis:29x32cm Apima: Skaičiuojama, arba atspausdinta drobė x1 Medvilninių

Panašūs produktai