SHEFFIELD 8 colių, 5 in 1 Replės Daugiafunkcinis elektrikas adata replės Vielos Išpardavimas Cutter Užspaudimo replės S035057

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€9.19

€12.26

Pirkti Dabar!!!SHEFFIELD 8 colių, 5 in 1 Replės

Savybės

SHEFFIELD 5 in 1 Daugiafunkcinis snapas elektrikas replės

Tikslumo išpardavimas, nėra pažeisti core.

Aštrios žirklės,lengva atidaryti ir uždaryti.Su užraktu.

Plėstuvas tipo burr taisyti dantis.Lengva pašalinimo.

Lengva užspaudimo 10-22AWG ne izoliuoti gnybtai.

Išpardavimas diapazonas:Viena dalis:10,12,14,18 AWG Kelias akcijas:12,14,16,20 AWG

Specifikacijos

Ilgis: 210mm

Patarimas Ilgis: 80mm

Paketas Apima

1 x Daugiafunkcinis Tiekėjas

Skatinimas: Pirkti 5 in 1 replės S035057 ir toliau SHEFFIELD produkto kartu, jums gali sutaupyti iki $8

Pastaba:

mes jums siųsti elementą, per Oro Paštu, nėra gavusi būdas siųsti baterijos elemento.jums reikia, kad pirkti bateriją, jūsų vietinėje parduotuvėje.

Šiltas greitai

Mokėjimo Būdas:

1. Pirma,Jei norite pridėti elementą į jūsų krepšelyje ,galite kasos ir eiti su mokėjimo

2. Po mokate sėkmės ,www.kardiosignalas.lt paprastai šiek tiek laiko, kad patvirtinti tai, apie vieną minutę ,banko pervesti trunka apie 3 dienas , po to, kai sumokėta prašome pranešti mums, mes paruošime jūsų prekių ir siųsti jums.

3. Prieš mes siuntimas, jūs vis dar turite galimybę pakeisti savo užsakymo, po to, kai mes išsiųsti mes nepriimame jokių pakeisti arba grąžinti už reikalavimo.

Pristatymas

1. Numatomas pristatymo laikas yra 15~30 darbo dienų iki Azijos, JAV, AUSTRALIJA, jungtinė karalystė, daugelyje vakarų Europos šalių; 30~90 darbo dienų daugelyje kitų šalių.Pristatymo galbūt atidėtas dėl valstybinės šventės.

2. Jei tai reikia skubiai, galime siųsti per DHL su konkurencingomis agentas krovinių vežimo sąnaudas.Prašome susisiekti su mumis prieš mokėjimą.

3. Pirkėjas bus atsakingas už užsakymą muito ir vietos importo mokesčius, jei patiriamos.

Apie Atsiliepimą:

1.jei jus tenkina mūsų paslaugų ir produktų.Mes tikimės, kad teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždžių išsamios pardavėjas Reitingų.

2.Mes bus daryti tą patį už jus.jei jūs turite anyproblem ar ne patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.

3.prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu iki atostogų kitų atsiliepimų,mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.Ačiū!Mėgaukitės pirkiniai čia!

Mūsų Įsipareigojimas

1. Mes suteikiame 12 mėnesių garantiją.

2. Jei prekės sugesdavo pagal tinkamą naudojimą pagal instrukciją, kad per garantinį laikotarpį, prašome maloniai susisiekite su mumis ir grąžinti ją į jūsų laivybos išlaidų pakeitimo.Mes persiųs jums pakeisti mūsų laivybos kaina.

3. Jei negavote prekės per 40 dienų, mes patikrinti ji su post office, ir tada išsiųsti arba grąžinti už bet kokį trūkstamą elementą.

Kontaktai

1. Jei jūsų netenkina, prašome susisiekti su mumis išspręsti bet kokias problemas.Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų, be prašo pagalbos.Mes sunkiai dirbame, kad įsitikinkite, kad KIEKVIENAS KLIENTAS būtų 100% patenkintas.

2. Už visus paklausimus, problemas ar pagalbos, prašome susisiekti su mumis per TradeManager arba e-paštu.

3. Visus laiškus bus atsakyta per 3 darbo dienas.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai atsiųsti savo elektroninio pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Mes siekiame viršyti mūsų klientų lūkesčius, kokybės ir pristatymo išlaidas per nuolatinį tobulėjimą ir kliento sąveika.

Žymos: laoa įrankis, elektriko įrankis, nosies vyrų blackhead, pinzad blackhead nosies, ilgai tiekėjas, tiekėjas, elektrikas tiekėjas, vielos rėmelis, papuošalai tiekėjas, buda marškinėliai
Tiekėjas Stilius lietuvių
Užspaudimo Taip
Ilga Nosis Taip
Vielos išpardavimas Taip
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Prašymas Multi Funkcinis
Modelio Numeris S035057
įstrižainė cutter Taip
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Savybės Daugiafunkcinis
Tipas Kartu Replės
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas SHEFFIELD
Adata Nosies Taip
Tvarkyti Stilius Smilgos

Parašyti atsiliepimą

SHEFFIELD 8 colių, 5 in 1 Replės Daugiafunkcinis elektrikas adata replės Vielos Išpardavimas Cutter Užspaudimo replės S035057

SHEFFIELD 8 colių, 5 in 1 Replės Daugiafunkcinis elektrikas adata replės Vielos Išpardavimas Cutter Užspaudimo replės S035057

0 Atsiliepimai
€6.37

zakka mados stilius 100% natūralios medvilnės nėrimo retro nėrinių stalo takelis stalo dekoravimui, kaip namų apyvokos reikmenys iš kinijos

0 Atsiliepimai
€14.41

Europa 2020 Disney Mickey Mouse Pirštinės Berniukas Mergaitė Sniego Karalienė Elsa Princesė Kūdikių Pirštinės Lauko Žiemos Aksomo, Šilto Vėjo Slidinėjimo Pirštinės Pavadinimas: Vaikų šiltas pirštines Prekės ženklas: Disney Tinka: 3-6 metų amžiaus vaikams Medžiaga: Poliesterio pluošto Stilius: Mikis, Minnie, Elsa

0 Atsiliepimai
€8.31

Straipsniai Aprašymas Tipas:Cowboy hat Medžiaga:Vilna/veltinis Spalva:kaip pics Dydis:kaip pics Kiekis: 1pcs Paketą sudaro:1x Kaubojaus skrybėlę Pastaba: Yra 2-3% skirtumas pagal rankinis matavimas.Prašome patikrinti, dydis atidžiai prieš jums pirkti prekę.Atkreipkite dėmesį, kad šiek tiek spalvų skirtumas būti priimtina dėl šviesos ir ekrane. Vežimas 1) Mes Priimame Kinija Paštu,EMS,DHL

Panašūs produktai