Vidinės Durys rankų atramos duryse esantį Mygtuką Apdailos Dangtelio Lipdukas Benz GLK, ML, GL a B C E G Klasės W204 W212 W246 W166 X166

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€6.47

€8.50

Vidinės Durys rankų atramos duryse esantį Mygtuką Apdailos Dangtelio Lipdukas Benz GLK, ML, GL a B C E G Klasės W204 W212 W246 W166 X166

Paramos Dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

100% Originalus ir Geros Kokybės, su nemokamu Po pardavimo Garantija.

Patvarus ir Apsauga: Patvarus ir apsaugo jūsų automobilį nuo pirštų nagai ir klavišus įbrėžimų.Apimantis esamos įbrėžimų.ši danga apdaila yra tvirtas, rustless ir atsparus įbrėžimams, siekiant užtikrinti maksimalų tvirtumą ir ilgaamžiškumą už ilgalaikis naudojimas.

Atsigaivinti:Specialios apdailos dalys, kad išlaikyti jūsų transporto priemonės unikalus ir akį traukiantis, Momentiniai atnaujinti išvaizdą.Atsigaivinti interjero savo "Mercedes Benz" su šiuo "chrome" priedai.

Lengvas montavimas: yra twin klijų viduje (jei temperatūra yra žema, prašome Šildymas su orapūtės).

Įdiegti Atsargiai: Tegul dviejų pusių lipni juosta nustatytas bent valandą prieš tai nieko, bet paspauskite tiesiai žemyn mygtuką " padengti.Vyksta kiekvieną dangtelis tvirtai nuo paviršiaus 23 sekundes po pirminio paskirties vietą, prieš pereinant į kitą, siekiant užtikrinti, pylimas ir nuolatinį diegimą.

Atsigaivinti interjerą jūsų Mercedes Benz su šiais priedais.

Patvarus ir apsaugo jūsų automobilį nuo nagai ir klavišus įbrėžimų.Apimantis esamos įbrėžimų.

Specialios apdailos dalys, kad išlaikyti jūsų transporto priemonės unikalus ir akį traukiantis, Akimirksniu atnaujinti išvaizdą.

Lengvas montavimas.yra dvipusės klijų viduje (jei temperatūra yra žema, prašome Šildymas su orapūtės).

Įdiegti Atsargiai: Tegul dvipusė lipni juosta, nustatyti bent valandą prieš tai nieko, bet paspauskite tiesiai žemyn mygtuką " padengti.Vyksta kiekvieną dangtelis tvirtai nuo paviršiaus 23 sekundes po pirminio paskirties vietą, prieš pereinant į kitą, siekiant užtikrinti, pylimas ir nuolatinį diegimą.

Pakeitimo:

dėl 2013-2017 m. Mercedes-Benz A Klasė

už 2012-2016 Mercedes-Benz B Klasė

2010-2014 m. Mercedes-Benz C Klasė

2010-2015 Mercedes-Benz E Klasė

už 2008-2014 Mercedes-Benz GLK Klasė

2012-2014 metų Mercedes-Benz ML Klasė

2013-2014 m. Mercedes-Benz GL Klasė

2013 m. " Mercedes-Benz G Klasė G500

už 2015-2016 Mercedes-Benz GLA Klasė

už 2017-2019 Mercedes-Benz GLS Klasė

2012-2015 m. " Mercedes-Benz CLS Klasė

spalva:sidabrinė

Medžiaga:ABS

Pakuotės Turinys:

1 x Rinkinys Durų Lango Mygtuką Perjungti Padengti Apdaila(14 vnt.)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su www.kardiosignalas.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, www.kardiosignalas.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

Žymos: c205 mercedes, volkswagen tiguan, 166 ml, passat b3 vairas, gl x166, vw amarok durų spynos cilindras, w166 ml, 12 voltų jungiklis, kablys audi, 12 v jungiklis perjungti
4 straipsnis mygtukas automobilių sėdynės
5 straipsnis Durų Lango Jungiklis Mygtukas
Kilmės KN(Kilmės)
1 straipsnis cla
3 straipsnis automobilių liftas
2 straipsnis cla apdaila

Parašyti atsiliepimą

Vidinės Durys rankų atramos duryse esantį Mygtuką Apdailos Dangtelio Lipdukas Benz GLK, ML, GL a B C E G Klasės W204 W212 W246 W166 X166

Vidinės Durys rankų atramos duryse esantį Mygtuką Apdailos Dangtelio Lipdukas Benz GLK, ML, GL a B C E G Klasės W204 W212 W246 W166 X166

2 Atsiliepimai
€2.64

100% nauja ir aukštos kokybės prekės ženklo Prekės Pavadinimas: GraceAngie Savybės: Papuošalai Priėmimo, rankų darbo pakabukai jungtys Užtrauktuką išsitraukia,Raktų pakabukai,papuošalų imitacijos,Kabinimo menas,Apyrankės,Karoliai,Anklet,Auskarai Medžiagos: Cinko lydinys Dydis: 20*20*2mm(vidut.) Spalva: Antikinio Vario Kiekis: 30pieces /Daug Pastaba:1cm=10mm ,1mm=0.0393

1 Atsiliepimai
€12.57

Spalvinga Vaivorykštė Peiliai 18 10 Nerūdijančio Plieno Stalo Rinkiniai --Prekės Numeris: MX119 --Spalva: sidabro/aukso/juoda/rainbow/rosegold --Medžiaga: 304 Nerūdijančio Plieno --5 vnt įskaitant 1knives, 1table šaukštai, 1table šakutės, 1tea šaukštai, šakutės 1tea --Pakavimo: 1set/ normalaus popieriaus langelį --Privalumas: Advanced matinis blizginimo technologija, lengva valyti,

Panašūs produktai