Putų Antgalio Sniego Putų Lance Muilo Pistoletas, Putų Generatorius Automobilių Švarus Putų Plovimo už Bosch AQT Aquatak Aukšto Slėgio Plovimo Automobilių Plovimo

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€12.67

Putų Antgalis, Vandens Filtras Bosch (Nauji Modeliai) Aukšto Slėgio Plovyklos

Tinka Modeliams: AQT 33-10, AQT 33-11, AQT 35-12, AQT 37-13, AQT 40-12, AQT 42-13, AQT 45-14, Lengvai Aquatak 100, Lengvai Aquatak 110, Lengvai Aquatak 120, Universalus Aquatak 135, iš Anksto Aquatak 135, iš Anksto Aquatak 140, iš Anksto Aquatak 150, iš Anksto Aquatak 160

Elementą sudaro: Profesionalus Putų Antgalis su Bosch Adapteris, Maža Vandens Filtras (G3/4"-Moteris + Greitas Spenelių);

B straipsnis apima: Profesinės Putų Antgalis su Bosch Adapteris, Didelis Vandens Filtras (G3/4"-Moteris + G3/4"-Male)

Išsižadėjimas: Mes ne Bosch prekės arba susiję su jais.Mes ne parduoti šias Slėgio Plovyklos, tačiau siūlo kai kurios suderinamos jų dalių.

Sklypas turinys:

1. Žalvario kūno putų generatorius

2. 1 Litro butelį, pažymėtą tūris kalibravimo linijos

3. Siurbimo vamzdis

4. Pasirinktas adapteris

5. PTFE sandarinimo juosta

6. Papildomų žalvario antgalis (100~120bar mažų slėgio plovimo)

7. Vandens Filtras

Specifikacija:

1. Slėgio diapazonas: 100 bar ~ 220 bar (1400psi ~ 3200 psi), tiek namuose, naudojimo ir profesinės slėgio plovyklos dirba puikiai;

2. Putų veiklos: Didelis, storas ir didelis-stora puta, sunkiųjų ir patvarus dizainas

3. Medžiaga: kieto žalvario ir metalinis korpusas, nerūdijančio plieno antgalis, nailono danga, ir DTPE butelyje.

4. Talpos butelis: 1 L

5. Reguliuojama vartojimo sniego putų valiklį, Kintamo kampo purškimo būdas nuo pieštuko iki 60° ventiliatorius, atsparus cheminėms medžiagoms.

Dėl Pristatymo Laiką:

1. Garantuotas produktas bus siunčiami per 5 dienas.Paprastai jis bus išsiųstas kitą dieną po apmokėjimo.

2. Garantuotas prekė bus pristatyta per 60 dienų.Paprastai jis bus pristatytas per 2 ~ 4 savaites. (Brazilija, garantuotas metu yra 90 dienų, ir pristatymo laikas nuo 5 iki 8 savaičių).

Kokybės Garantija:

1. 100% garantuota, kad storas ir tankus putų visiems slėgio plovyklos, tiek mažas, tiek namų naudojimo ir didelis specialistas.

2. 3 metų garantija, garantuotas (išskyrus tinklinio filtro viduje).

3. 100% garantinis aptarnavimas garantuoja amžinai.

Visi mūsų produktai buvo 100% patikrinta ir išbandyta prieš pristatymas.Prašome būti tikri, kad pirkti.Mes teikiame labiausiai konkurencingos kainos ir aukštos kokybės produktus savo klientams.

Pirkėjo Apsaugos:

1. Visa grąžinamoji išmoka, jei jums nereikia gauti savo užsakymą.

2. Visiškai arba iš dalies grąžinimo , jei prekės nėra taip, kaip aprašyta.

DOVANA:

Automobilių plovimo šampūnu, kaip dovana yra available upon request.Jei jums reikia dovanų, prašome parašyti žinutę "Šampūnas" arba "Dovana", kai jums padaryti užsakymą, putų generatorius.

Svarbi Pastaba:

Kaip yra dviejų tipų adapteris, skirtas šios markės slėgio plovimo.Prašome patikrinti, adapteris dydis ir įsitikinkite, kad ji tinka jūsų mašina .Mes negalime prisiimti jokios atsakomybės dėl nesuderinamumo adapteris.Jei jums nėra aišku, prašome susisiekti su mumis, ir atsiųsti mums nuotrauką iš savo ginklą ir lance, padėsime pasirinkti tinkamą adapterį.

Įsteigti savo putų generatorius:

1. Varžtas ant jūsų pasirinkto adapterį su žalvario kūno.Užtikrinti, kad yra pakankamai PTFE tape temas prieš įsukti į adapterį.Ne naudojant PTFE tape bus sukelti vandens nutekėjimas ir oro nutekėjimas, turinčių įtakos funkcionalumui putų generatorius.

2. Prijunkite siurbimo vamzdis žalvario kūno įleidimo uosto.

3. Užpildyti plastiko butelis paprasto vandens ir paleisti per jūsų aukšto slėgio plovimo įrenginio.Patikrinti sandarumą ir patikrinkite, ar lance veikia tinkamai.

4. Kai esate patenkinti, nėra nuotėkių ir lance veiktų tinkamai, užpildyti colio jūsų skirtą sniego putų valiklį į butelį ir reikiamą kiekį vandens.

5. Po kiekvieno naudojimo turite sekti paprastą vandenį 30 sekundžių pylimas iš bet sniego putų valiklis.Jei paliko, tinklinio filtro gali tapti skalę ir užblokuotas.

Naudojant Patarimai:

1. Didesnis slėgis nuo slėgio plovimo, geriau putos iš putų generatorius.Gauti storio putų kaip foto aukščiau, slėgis slėgio plovimo turėtų būti daugiau nei 140bar.

2. Jei jūsų aukšto slėgio plovimo įrenginio turi 100~130bar tik, prašome ardyti, nerūdijančio plieno antgalį iš putų generatorius su plokščiais varžtas vairuotojas, ir įdiegti žalvario antgalis (ateina su sklypu).Prašome užsukti žalvario antgalis šiek tiek laisvi, jei jūsų slėgio plovimo darbai su pertraukomis (įjungti ir išjungti).

3. Aukštos putų sniego putų cleaner yra svarbu.Bendroji automobilio plovimo šampūnas negali sugeneruoti storio putų.

4. Geriau putos, 20% sniego putų valiklį + 80% šiltas vanduo yra siūloma.Jūs galite sumažinti vandens kiekį, todėl, jei nesate patenkintas su putų kokybės.

5. Norėdami prailginti putų generatorius, kiekvieną kartą po naudojimo jūs privalote laikytis švarus vanduo 30 sekundžių nuleisti iš bet sniego putų valiklis.Jei paliko, tinklinio filtro gali tapti skalę ir užblokuotas.

Jei putų generatorius negalite dirbti tinkamai, pabandykite patikrinti šių taškų:

1. Jei slėgio plovimo veikia tinkamai.Ar nėra vandens nuotėkio ir oro nutekėjimas bet kur.

2. Jei slėgio ir srauto iš čiaupo yra nepakankamas.Putų generatorius negalite kurti putos ne žemo slėgio ir vandens srauto.Taip pat, savisiurbis funkcija negali būti taikomos, kai naudojatės putų generatorius i.e.Įleidimo vanduo gali ateiti ne iš baseino arba kibirą).

3. Jei kažkur putų generatorius yra blokuojamas šiukšles, džiovinti plovikliu, arba sandarinimo juosta.Prašome patikrinti, nerūdijančio plieno antgalis, ploviklių siurbimo antgalis ir tinklelio filtras. (Prašome susisiekti su mumis, jei jūs nežinote, kaip tai ardyti putų generatorius ir švarus tinklelio filtras)

Žymos: lavor wash, automobilių poveikis, bosh purkštukas (benzinas), rcm jungiklis, komercinės akustinių putų, pistoletas žaislas, acoust putų, automobilių sniegas, automobilių valymo 10, karcher k2
Medžiagos Tipas Kieto Žalvario Įstaiga, Nerūdijančio Plieno Antgalis
Prekės Pavadinimas SNIEGO PUTŲ LANCE
Korpuso Medžiaga Vario
Rankenos Tipas Pirštu Tipas
Sąsaja Medžiaga Inžinerijos Plastiko
Antgalio Medžiaga Vario
Su Vandens Vamzdžiai No
Vandens Purškimo Tipas Ventiliatorius

Parašyti atsiliepimą

Putų Antgalio Sniego Putų Lance Muilo Pistoletas, Putų Generatorius Automobilių Švarus Putų Plovimo už Bosch AQT Aquatak Aukšto Slėgio Plovimo Automobilių Plovimo

Putų Antgalio Sniego Putų Lance Muilo Pistoletas, Putų Generatorius Automobilių Švarus Putų Plovimo už Bosch AQT Aquatak Aukšto Slėgio Plovimo Automobilių Plovimo

1 Atsiliepimai
€7.29

2x Tinka Toyota Prius XW20 XW30 Prius Plus/V Venza Matricos RAV4 Už Lexus CT200h Scion tC SMD Baltos spalvos Led Licencijos numerio apšvietimo Lemputės Specifikacija: LED tipas: 3528 SMD LED kiekis: 18 vienetų *2 Šviesos spalva: Balta Šviesos spalva: 6000-6500K Liumenų: 126LM *2 Įtampa: 12-30 V Korpuso medžiaga: Aukšto tankio plastikų inžinerija Tarnavimo laikas: Daugiau

0 Atsiliepimai
€6.17

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%;

2 Atsiliepimai
€3.31

【dydis】 Plotis: 23cm Aukštis: 18,5 cm Storis: 3cm 【svoris】 0.1 kg 【medžiagos】 pliušas 【 Pastaba 】 Gali būti 1-3cm normalus matavimo klaidos, ir dėl šviesos ir kampą fotografiją, spalva produktas yra šiek tiek skiriasi nuo pagrindinės nuotraukos. Dėkojame už jūsų supratimą ~

Panašūs produktai