IMAK 9H Visą Ekraną Grūdintas Stiklas Filmas "BlackBerry" KLAVIŠĄ, 2 Apsauginės plėvelės

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€4.58

€7.05

1. Ultra-plonas ir puikus lankstumas.Jums nereikia nerimauti, ar refleksai jūsų telefono sulėtėtų po įklijavimo filmas ne visiems.

2. Didelis kietumas.Šis grūdintas stiklas ekrano plėvelė turi didelį kietumą, todėl jis gali apsaugoti save nuo to, kai subraižytas arba susmulkinti į gabalus, veiksmingai ir nuolat.Jei neveikia, grūdintas stiklas bus sulaužyti į nedidelius gabalus, kurie yra ne staigiai, todėl saugiau vartotojams.

3. Didelės raiškos.Filmas yra aukštas šviesos pralaidumo.Aukštas šviesos perdavimo ir mažai šviesos atspindys, filmas gali suteikti jums su aukštos raiškos ekrano tik, kaip įprasta.

4. Funkcionalus.Screen protector gali tilpti jūsų telefonas gerai ir padaryti didelį skirtumą, apsaugos jūsų telefoną nuo nulio, pirštų atspaudus, vandens, aliejaus, dulkių, šoko, slydimas ir pan.Kai tamsintas su vandens, dirvožemio, dumblo, naftos ar kitų priedų, gali būti išvalyta, be jokių pastangų.

5. Lygaus paviršiaus.Net krašto ekrano plėvelė jaučiasi sklandžiai.

6. Patogu naudoti.Ji turi puikų sukibimą.Norėdami įklijuoti filmas, vienintelis dalykas, ką jums reikia padaryti, tai išvalyti ekraną ir kruopščiai.

7. Patvarus.Su geros kokybės ir aukštos kokybės, jis gali dirbti ilgą laiką.

Diegimo Instrukcijos:

1. Prašome naudoti alkoholio tamponu ir mikropluošto audinio valyti LCD ekrano iki sumontavimo.

2. Nulupkite apsauginį sluoksnį nuo lipnios pusės.

3. Kruopščiai suderinti stiklo ekraną.

4. Paspauskite centras stiklo tada lipnus bus paskirstytas visoms dalims sklandžiai.

Perspėjimai:

1. Kaip tai yra ir stiklo produktų, atkreipkite dėmesį, kad kraštuose, stiklo, yra labiausiai pažeidžiamas sritis.

2. Kai pašalinti ir pakartotinai naudoti, klijų savybės gali nublankti tiek, kad kur screen protector bus ne laikytis prietaiso.Tai nėra rekomenduojama išsijudinti stiklo raštas, kai ji buvo taikoma.

3. Naudojant per didelės jėgos, kurie įdėdami ar išimdami screen protector gali pakenkti gaminiui.

OEM esate Laukiami!mes galime atspausdinti pritaikytas kūrinys ir logotipas

Informacijos Pristatymo Laikas Užsakymą Muito & PVM 3-7 Darbo Dienos Taip 15-50 Clader Dienų Tikimybinį 15-60 Darbo Dienų Tikimybinį 15-60 Darbo Dienų Tikimybinį 20-60 Darbo Dienų Tikimybinį 1. Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius, nemokamas pristatymas, gali būti tik stebimi Kinijoje, tačiau nėra išsamiai stebėjimo informaciją jūsų šalyje. 2. Kai pristatymo data bus baigti ir jūs vis dar gauti savo sklypo,prašome susisiekti su mumis ir mes išplėsti pristatymo laikas 10-25 dienomis.Jei jūs vis dar gauti savo sklypo per 10 dienų, pls susisiekti su mumis. 3. Jei norite registruoto siuntimo būdą, pasirinkite Kinija Paštu, Oro Paštu, kurio kaina $2.

1. Prašome pateikti vaizdo įrašą arba nuotrauką, jei mūsų gaminiai yra kokybės problemų gavusi siuntinį per 7 dienas.Jūs galite pasidalinti internete nuorodą. 2. Produktas negali gerai dirbti su kokybės problema, gavęs su 7 dienų.Mes galime pasiūlyti pakeisti arba grąžinti pinigus, jei jis yra naujas produktų.Mes padengia mokestį už grįžta.Ir mokesčiai už siuntimą atgal į mus bus pirkėjų. 3. Mes teikiame nemokama priežiūra visiems produktams (Išskyrus aksesuarų, dovanų ir Žmogaus sukeltų neveikia (tokių kaip skaldytų ekrane, atnaujinimas į naują sistemos versiją .ir kt.)].Grąžinimo ir atgal, laivybos mokestis bus mokamas pagal pirkėjų.Pastaba: please don ' t sudraskyti kokybės garantija etiketė.Ar mes ne pasiūlyti jokios garantijos aptarnavimo.

1. Kiekvienas pirkėjas, kuris suteikia mums visą 5 žvaigždučių atsiliepimus gausite $5 kuponą (palikti masažas kito tvarka.Netaikoma reklaminių produktų) 2. Jei esate nepatenkinti su jūsų pirkti jokiu būdu, prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.mes stengiamės išspręsti problemą.Mes tikimės, kad turi ilgalaikę bendradarbiavimo su jumis.Pastaba: Jei jūs padarote užsakymą, reiškia, jūs sutinkate, šių aukščiau Skelbimai.Ačiū.

Žymos: byla dėl "blackberry" klavišas 2, "blackberry" key2 mobilusis telefonas, "blackberry" key2 ekranas, "blackberry" klavišą, 1 telefono, micromax telefono, "blackberry" atveju key2, "blackberry" klavišą du, telefonas skustuvas, "blackberry" key2, odinis telefono
Tipas Priekinė Plėvelė
Suderinamas su "BlackBerry" KLAVIŠAS 2
Medžiaga Grūdintojo stiklo
Telefonas Suderinamas Prekės "BlackBerry"
Naudoti mobilusis telefonas
Prekės Pavadinimas haweel
Funkcija Apsauginės plėvelės
Edge-to-edge Aprėptis Taip

Parašyti atsiliepimą

IMAK 9H Visą Ekraną Grūdintas Stiklas Filmas

IMAK 9H Visą Ekraną Grūdintas Stiklas Filmas "BlackBerry" KLAVIŠĄ, 2 Apsauginės plėvelės

1 Atsiliepimai
€7.84

S: Plotis 2.5 cm, tinka kaklo dydis 26 cm ~ 38cm L: Plotis 3.8 cm, tinka kaklo dydis 35cm ~ 50cm Atsiliepimai pirkėjas PIRKĖJAS RODYTI Meilė atrodo dizaineris medžiaga, tačiau reikia daugiau energingas ir tvirtas antkaklis, skirtas jūsų augintiniui?? Tai yra vienas iš jūsų jau laukia!! Apykaklės TIPAI: MARTINGALE - Martingale antkakliai yra sagtis, mažiau šunų antkaklis.Iš

1 Atsiliepimai
€21.97

2018 Moterų lotynų šokių batai Juoda Violetinė Salsa Šokių bateliai aukštakulniai 8,5 CM Rudens, žiemos Mergaitės, Rumba Samba Šokių bateliai Pastaba:Jei turite kitų kulno aukštis,prašome palikti mums žinutę .

0 Atsiliepimai
€7.85

Vokietijos Veimaro WIMA MKP10 1000V 1000PF 1000V 102 Pikis 7.5 mm Gamintojas: WIMA Talpa: 1000PF/102 Atlaikyti įtampos: 1000V Dydis: 10X4X9 Karšto Prekės $11.5 $13 $16 $10 $16.5 $13 $10 $10.5

Panašūs produktai