HDMI+DVI+VGA LCD Valdiklio Tvarkyklę Stebėti valdybos Rinkinys G104SN02 Prieš 2 V2 Skydelis 800X600

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€16.93

€17.83

NT68676(HDMI+DVI+VGA) LCD Vairuotojui Stebėti, Rinkinys, skirtas " LED Ekranas G104SN02 V. 2

Tai yra puikus rinkinys, lengvai reassembling LCD valdiklis rinkinys, kuris yra naudojamas ruožtu pagimdė LCD panelė į desktop/PC monitoriaus.Tai bus staigmena, kad savo plikomis LCD bus gerai panaudoti, ir nebėra atliekos.Ar tai yra labai insteresting dalykų, kad mes stebėti sėkmingai save."Plug&play rinkinys, nereikia lituoti.

Būtini Reikmenys, tekinimo šių plikas Lcd darbalaukio ekranas: LCD Valdiklio plokštės, LVDS laido, Klaviatūros, VGA cable/DVI Kabelis arba HDMI kabelis, Maitinimo Adapteris .Jei jūs jau padarė VGA cable/DVI kabelis arba HDMI laidas ir maitinimo adapteris (Išėjimas 12V,4A ), šis rinkinys yra puikus pasirinkimas už jus;.

Apie LCD Valdiklio plokštės M. NT68676.2A šio rinkinio:

M. NT68676.2A yra stebėti kontrolės valdyba, kurios gali padėti LED/LCD ekranai.Ji taip pat gali remti raiška iki 2048X1152.

M. NT68676.2A, galite sinchronizuoti su kompiuterio automatiškai.Sinchronizavimo reikia sinchroninis signalas, kuris horizontalus ir vertikalus sinchronizavimo yra atskirti.

M. NT68676.2A gali remti dinaminis kontrasto reguliavimas, ausinių įvestis ir skaitmeninio garso valdymas vienu metu.

Dydis valdiklio plokštės: 139mmX58mmX17mm

Pabandykite ir jūs gausite labai nustebinti !

Tada, jūs ketinate gauti šį rinkinį ?

Pastabos:

1. Įsitikinkite, kad jūsų LCD yra gerai prieš siūlymą šią prekę, jums bus atsakingas už nesuderinamumo.

2. Jei jums nėra specializuotos elektronikos ar abejonių, veikti, susisiekite su mumis instrukcija, kaip mes negalime atsakingas už klaidinga operacija.

Mokymas, prijunkite duomenų valdytojas, valdybos LCD:

1. Išvežame senas LVDS laido nuo LCD.

2. Prijunkite LVDS kabelį prie savo LCD.

3. Prisijungti valdiklio plokštės su PC VGA cable/DVI kabelis arba HDMI kabelis.

4. Įėjimo galia 12V,4A. ( Nereikia peržiūrėjo įtampos jumper nustatymas lcd valdiklis valdyba, prieš patvirtinimą iš jav, nes negerai peržiūrėti šios įtampos gausite savo lcd burnt.By beje, nereikia prijungti lvds laido neteisingai, kai negerai connecton galite gauti savo lcd sudegė per daug, jei abejojate, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. )

Paketą Sudaro: 1 X LCD Valdiklio plokštės (M. NT68676.2A) užprogramuotas G104SN02 Prieš 2 1 X 5 klavišų Klaviatūra su jumper kabelis 1 X LVDS laido

Sveiki atvykę į tinkinti savo rinkinį, jeigu jūsų lcd modelio numeris sąraše nėra!

-- Prekės bus išsiųstos, Šveicarijos Po oro paštu.Pristatymas užtruks 7-30 darbo dienomis(neįtraukiama savaitgaliais) priklauso nuo vietos.Kai šalyje yra lėtai pristatymo, kuris gali sukelti uždelstą, tikimės jūsų supratimo, jei kas atsitiktų.

-- Mes laivas visus elementus per vieną darbo dienomis (nuo pirmadienio iki penktadienio) tik po patvirtinimo mokėjimo po savo suteikia mums lcd, modelio numerį, išskyrus šeštadienį, sekmadienį ir švenčių dienomis.

Pranešimas : Muitai

Importo mokesčiai ir Muitai, jūsų šalies NĖRA ĮTRAUKTOS į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas .Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Jei turite problemų savo šalies Muitinės apie savo sklypo , prašome susisiekti su mumis!

Mes norime būti laimingas su mūsų produktais.Ir jūsų patenkinamas mums yra labai svarbus.

Susisiekite su mumis, jei yra kokių nors problemų ir mums bus padaryti viską, kad fix it out.Čia yra mūsų klaidingai & nepatenkintas prekes politikos.

-- 1. Mes priimame grįžta pakeisti arba grąžinti pinigus per 5 dienas po gavimo punktas (- ai).Daiktai TURI būti savo pradinę būklę, o ne dėvėti, ar pakeista.

-- 2. Mes NE grąžinti grįžti laivybos mokestis.Grąžinamosios išmokos bus pradinį kainos, sumokėtos, ir bus išduodama per 7 darbo dienas nuo paraiškos gavimo dienos grąžinti.

Žymos: 104 colių, 5 colių monitorius, vga, valdymo ekranas, 800x600, arduino video, 3 colių ekranas, 7 colių Ekranas, 43 lcd ekranas, G104SN03 V1, valdybos stebėti
Komplektacija 800x600
Suderinamumas Kita
Prekės Pavadinimas COOERQI
Kamera Įrengta No
Valstybės Surinkimo Beveik Pasirengę
Modelio Numeris G104SN02 V. 2

Parašyti atsiliepimą

HDMI+DVI+VGA LCD Valdiklio Tvarkyklę Stebėti valdybos Rinkinys G104SN02 Prieš 2 V2 Skydelis 800X600

HDMI+DVI+VGA LCD Valdiklio Tvarkyklę Stebėti valdybos Rinkinys G104SN02 Prieš 2 V2 Skydelis 800X600

0 Atsiliepimai
€19.21

1. Paruošimo Laikas: mums reikia 2-5 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną. 2. Pristatymo laikas: Prieš mes galime ship užsakymą, mes turime paruošti savo produktus, ar griežtos kokybės kontrolės bandymai ir atidžiai paketo elementus.Laiko reikia paruošti savo daiktų pristatymas atskirą nuo pristatymo laikas, bet nesijaudinkite, laikas nebus ilgas.Ačiū už supratimą! 1.Kaip

0 Atsiliepimai
€96.59

Žemės ūkio Mašinos Solenoidinis Vožtuvas ZF John Deere 0501-320-205 Aprašymas: Garantija: 1 metai garantija. Būklė: In-stock, OEM, turi įbrėžimų Savybės ir Privalumai: Didelis tikslumas, hermetiška, Mažas dydis. Dėmesio: 1.Šie daiktai gal turi įbrėžimų saugojimo metu. 2.Prašome patvirtinkite, kad Transporto priemonės Identifikavimo Numeris, su mūsų numeris arba

1 Atsiliepimai
€7.63

LANKSČIOS IR PILNAI REGULIUOJAMA: Lankstus rankos mount leidžia lengvai pritaikyti tvirtinimą prie bet kurio kampo jūs norite; su 360 laipsnių sukimosi kamuolį galva, jūs galite lengvai keisti orientaciją tarp portreto ir kraštovaizdžio režimu LENGVA ĮDIEGTI: galite išleisti arba užrakinti savo mobiliojo prietaiso su viena ranka.Svirtį ant siurbtuko numatyta, stiprus sukibimas ant priekinio stiklo, laikant jį tvirtai pritvirtintos

2 Atsiliepimai
€4.97

Žiemos Mados Šiltas vaiko Megztos Kepurės Iocomotive Raidės Siuvinėjimas Su Akiniais, Šiltas Vilnos Kepurė Vaikų Žiemos Beanies Tinkamas amžius:1-8 metų Sezonas: Rudens ,Žiemą

Panašūs produktai