Didmeninė NAUJOS kelių spalvų Didelis Sinamay moterų skrybėlę fascinator skrybėlės, kentukis derbis,vestuves .NEMOKAMAS PRISTATYMAS IKI AVS.

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€190.65

1.Stilius nr.:QF052

2.Medžiaga:sinamay(2 sluoksnių),plunksnų,veiling,china

3.su 1,2 cm satino lankelis ne atgal

4.įpakavimas:įprasta, su carton

5.spalva:tas pats kaip nuotraukoje

6.AZO nemokamai

SKERSMUO:33.5 CM

SPALVOS Visų produktų nuotraukos yra pagrįstas nekilnojamojo imties,tad visi jie yra REALIOS NUOTRAUKOS,klientas gali ilsėtis užtikrinti kokybę ir dizainą.Tačiau turėkite tai omenyje, kad spalvos gali atrodyti šiek tiek skiriasi nuo skirtingų monitorių.DIZAINAI Visi mūsų produktai yra išskirtinio dizaino,jei pamatysite panašų iš kitų tiekėjų,tai yra mūsų kopija,jei matote, pačios komplektacijos iš kitų tiekėjų,tai yra mūsų kopija,taip pat.Kopijuoti, vienas gal atrodo tą pačią nuotrauką, tačiau ji yra skirtingas medžiagas ir amatų.Mes manome, kad jūs to vertos originalus vieną ypatingą dieną savo gyvenime.KOKYBĖS Mes tiekti tik kvalifikuoti produktus už priimtiną kainą,mes neparduodame pigių daiktų žema kaina,ypač kai mūsų produktai yra ypatingas ir svarbus progoms.SIUNTIMO IŠLAIDAS Laivybos išlaidos yra mokamos laivybos agentas, todėl nėra taip, mes galime pasiūlyti nemokamas pristatymas,nemokamas pristatymas viena yra iš tikrųjų pristatymas įtraukti tikrai ne free shipping,taigi kai matote laivybos išlaidos kai kurie objektai, prašome nedvejodami paklausti nemokamas pristatymas,mes tikrai negali.Bet galite įtraukti į krepšelį vieta tvarka kartu, tada jums bus gauti kartu siuntimo išlaidas.LAIVYBOS LAIKAS Prekes, jums bus atsiųstas EMS,atvyksta paskirties, nuo 5-15days.Siūlau įsigyti vieną savaitę anksčiau, bent jau įsitikinkite, kad ji gali atvykti laiku.ATSILIEPIMŲ Jūsų atsiliepimai yra visada labai svarbu mūsų parduotuvėje,ji skatina mus kurti daugiau beaufiful produktų, taip pat patvirtina mūsų sunkų darbą.Visada prašome palikti teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 ŽVAIGŽDUČIŲ, jei jūs esate laimingas su mūsų produktais,arba jei turite kokių nors problemų, jūsų užsakymus, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Dėkojame už jūsų remia,linkime jums patinka apsipirkti mūsų parduotuvėje.

Žymos: yoda nuolatinis, wv caddy dalis, zink popieriaus 4r, "youtube" fanny, cinko popieriaus 2r, užtrauktukas 3 pėdų, wv palaidinukė, užtrauktukas 65cm 8, ww1 artilerijos
Stilius Mados
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Medžiagos Sudėtis 100% šiaudų ir plunksna
Lytis MOTERIS
Modelio Tipas Kietas
Elemento Tipas Galvos apdangalai
Galvos Apdangalai Tipas Kaspinai
Tipas Hairbands
Medžiaga Linas
Modelio Numeris QF052

Parašyti atsiliepimą

Didmeninė NAUJOS kelių spalvų Didelis Sinamay moterų skrybėlę fascinator skrybėlės, kentukis derbis,vestuves .NEMOKAMAS PRISTATYMAS IKI AVS.

Didmeninė NAUJOS kelių spalvų Didelis Sinamay moterų skrybėlę fascinator skrybėlės, kentukis derbis,vestuves .NEMOKAMAS PRISTATYMAS IKI AVS.

0 Atsiliepimai
€7.70

Savybės: Geras kietumas, sunku nutraukti, stabilus ir nuoseklus skrydžio vykdymo. Meistriškai su atrinktais aukštos kokybės ančių plunksnų su patvarus junginys, kamštienos galvos, suteikti puikų patvarumą. Kiekviena plunksna yra tvirtai įstrigo kamuolį galva naudojant stipriais klijais, klijai. Bauda kūrinys, lengvas ir nešiojamų, 11pcs į paketą, kuris atitinka jūsų naudojant poreikius. Labai

0 Atsiliepimai
€4.23

shhworldsea 3 pin automobilių plastikinis korpusas kištukas auto elektros instaliacijos kabelių auto jungtis moterų auto elektros priedai 13847082

3 Atsiliepimai
€6.29

0.5x1m Saugos kino 4mil storio, skaidri, saugumo stiklas, apsauginė atspalvis filmas automobilio langą vonios kambarys stiklas sudužtų-įrodymas Produkto pristatymas Produktas : Langų saugos plėvelės Pralaidumas : 88% Šilumos Atmestas : 30% UV : 90% Apsaugos, Stiklai/Saugos Kinas/Stiklo Apsaugos Kinas/saugumo kinas/Skaidrumo Stiklo Raštas, namo/pastato/car naudojami 1. Švarus viduje priekinio stiklo viduje su muiluotu vandeniu.

Panašūs produktai