Šiaurės Stiliaus Lentynos Namų Sienų Dekoras Kabinti Rack Storage Turėtojas Studijų Miegamojo Kambarį

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€4.09

€4.14

Savybės:

1. Kiekviena vieta yra paiešką pagaminti ir rafinuotas per daug procesai.

2. Aukštos kokybės medinės lazdelės yra gaminami iš importuojamos medinio medžiagos, kuri yra daugiau kompaktiškas ir tvirtas, turi stiprius gniuždant, yra patvarus, o ne lengvai deformuojasi, ir yra lygus ir apvalus.

3. Grynos medvilnės laidas yra minkštos tekstūros, aukštos medvilnės kiekis.Kabinti virvę susidaro vingiuotas kelias kryptis grynos medvilnės laidas, kurios yra stiprios ir tvirtos ir minkštos liesti.

4. Ji yra Šiaurės europos stilius, kuriame unikalus egzotinių papročių ir atsižvelgiant į atsitiktinis asmenybė visas rungtynes, priedai.Nesvarbu, kad ji yra kartu su Amerikos, šiaurės Europos ar modernus minimalistinis interjero stilius, jis neatsiras staigiai, ir kaip namų puošmena, tai yra gerai matomoje ir skoningas.

5. Taikoma scenos: vestuvių dekoravimas, namų sienų apdaila, studijų, holas, miegamasis, gyvenamasis kambarys, ir tt.

Parametrai:

Svoris: apie 320g

Dydis(apie): išplėsta, dydis 40*15*65cm / 15.75 * 5.91 * 25.59 į

Medžiaga: Spinduliavimo pušies lentos, gėlių, medinių rutuliukų

Sąrašas:

Šiaurės Stiliaus Lentynos * 1 (triušis lėlės nėra komplekte)

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

Žymos: vroom sienų apdaila, retro lentynos dekoras, dekoras, apvalios batų lentyna, šiaurės stovo, vieno sienos lentynos dekoratyvinis, Šiaurės, dekoro šiaurės, etagere saugojimas, dekoro kambarys
Įrengimas Kabinti
Medžiaga PVC
Stilius Modernus

Parašyti atsiliepimą

Šiaurės Stiliaus Lentynos Namų Sienų Dekoras Kabinti Rack Storage Turėtojas Studijų Miegamojo Kambarį

Šiaurės Stiliaus Lentynos Namų Sienų Dekoras Kabinti Rack Storage Turėtojas Studijų Miegamojo Kambarį

2 Atsiliepimai
€3.31

【dydis】 Plotis: 23cm Aukštis: 18,5 cm Storis: 3cm 【svoris】 0.1 kg 【medžiagos】 pliušas 【 Pastaba 】 Gali būti 1-3cm normalus matavimo klaidos, ir dėl šviesos ir kampą fotografiją, spalva produktas yra šiek tiek skiriasi nuo pagrindinės nuotraukos. Dėkojame už jūsų supratimą ~

12 Atsiliepimai
€17.46

1. Įrangos pardavimas, biuro įrangos Dalys Urmu Studless Šviesos Skydas Plokščių Rėmas Pakabos Svirtis Jungtis SS Motorinių automobiliniai Žaislai vaikams, Plytos, Statybiniai Blokai 2. Prašome būti gerai pastebėjo, kad mes nesame atsakingi už bet kokius muitų mokesčiai. 3. Visi matmenys yra matuojami rankų, yra mažas nuokrypis. 4.Puikiai suderinama su Pagrindinių Markių, lengvai surenkami ir išardomi. 5.Šio

0 Atsiliepimai
€10.93

Savybės: ● Standartinė USB maitinimo, saugos įtampos. ● 3 spalvos temperatūra reguliuojama,balta šviesa,neutralus šviesos ir šilta šviesa,kuri leidžia jūsų makiažas gražesnė. ● Paslepiamieji instaliacija, paprastas ir tvarkingas,visi skaidrus linijos, gražus ir stilingas. ● Energijos Taupymo ir Eko-draugiškas, mažas energijos suvartojimas, su 5V maitinimo, didelis energijos taupymo ir

Panašūs produktai