Vien Užuolaidos Marmuro Spausdinimo Langas Ekrano Užuolaidas Kambarį Lange Patio Durys, 1 Pultas 40"x79" Užuolaidų, Namų Apdaila

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€4.10

€5.69

Marmuro spausdinti užuolaidos yra pagaminti iš Poliesterio medžiaga, kuri turi būti lygus, glotnus, minkštas, raukšlėtis-nemokamai, ir tai yra gerai gija, be pamušalo.Tai vien užuolaidos yra puikiai tinka namų, bendri miegamieji, studio ir kt.

Savybės:

Puikus Spausdinimo Dizainas: Sidabro, marmuro print " yra elegantiškas ir klasikinis, ir lazdele kišenėje kabinti stiliaus bet kokio tipo namų puošybai.

Aukščiausios Kokybės: Užuolaidos yra pagaminti iš didžiosios Poliesterio medžiagos, jis turi būti lygus, glotnus, švelnus, gerai sriegis neapdailintais kraštais ir raukšlėtis-nemokamai.

Pusiau blackout Dizainas: vien užuolaidos gali ne tik blokuoti kai saulės spinduliai, izoliuoti šilumos ir šalčio, bet ir apsaugoti savo privatumą.

Plačiai Naudojamas: Jūs galite naudoti ją ne miegamasis, gyvenamasis kambarys, valgomasis, kūdikio kambarys, vaikų kambarys, vaikų darželio, biuro, viešbučių, ir kt.

Unikalus Spausdinti: vien užuolaidos yra suprojektuoti su marmuro spausdinimo, kuris yra paprastas ir tvarkingas, pridėti rafinuotas ir elegantiškas prisiliesti prie bet kokios erdvės.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Poliesteris

Spalva: Sidabro Spausdinti, Aukso Print (pasirinktinai)

Uždangos Dydis: 100cm*200cm / 39.37*78.74 į.

Pakuotės Dydis: 38*30 cm / 14.96*11.81 į.

Pakuotės Svoris: 100 g / oz 3.53

Paketų Sąrašo:

1 * Vien Užuolaidų

Pastaba:

1. TIK 1 panel užuolaidos (100 * 200cm), kiti daiktai ant nuotraukos NĖRA įtrauktas, tik peržiūrai.

2. Dėl skirtingų ekrano nustatymas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis.

3. Šis produktas yra karšto sidabro užuolaidos, jis negali būti plaunamas vandeniu.

1.Originalus produktas nuotraukos yra numatyta senų klientų.

2.Didmeninė/dropshipping tiek remti, prašome nedvejodami susisiekite su mumis jei jums reikia daugiau urmu kaina arba greitesnis pristatymas.

3.Mes laivas visame pasaulyje Kinija paštu,HK post EMS,DHL, "Fedex" ir tt,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus.mes negalime kontroliuoti, pristatymo laikas,nes ji yra tvarkomi Trečiosios šalies paslaugų.

4.Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis,particulary atostogų sezono metu .

1. Jei kas daro jus nepatenkintas ar piktas, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai prieš paliekant Atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą, kol jūs patenkinti.

2. Jei jūs patenkinti su prekei, prašome įtraukti mūsų parduotuvėje mėgstamiausių sąrašą ir palikti teigiamą atsiliepimą (5stars) skatinti mus! ?

3. Prašome nedvejodami palikti jokių neigiamą arba neutralų atsiliepimą, arba atidaryti bet kokį ginčą, be jokių ryšių su mūsų aptarnavimo komanda, mes tikime, kad galime išspręsti šią problemą už jus puikiai patogiu būdu !

Žymos: namų, huanan, tiulis užuolaidų sijonas, juostos užuolaidos kambarį, pajūrio vien užuolaidos, miršta užuolaidos, lauko baldai, x79g, durų užuolaidos temas, koralų užuolaidų
Stilius Europa
Funkcija Translucidus (Spalvinimas Norma 1% -40%)
Medžiaga Poliesterio / Medvilnės
Diegimo Tipas Built-in
Apdorojimo Reikmenys Kaina Atmesti
Taikoma Langų Tipas Įlankos Langą
Tipas Užuolaidų
Naudoti Buveinė
modelis SPAUSDINTI
Formatas VIRVĖ
Atidarymo ir Uždarymo Metodas Kairės ir Dešinės Biparting Atvira
Vieta Langas
Technics Megzti
Modelio Numeris Užuolaidos
Modelio Tipas Kita

Parašyti atsiliepimą

Vien Užuolaidos Marmuro Spausdinimo Langas Ekrano Užuolaidas Kambarį Lange Patio Durys, 1 Pultas 40

Vien Užuolaidos Marmuro Spausdinimo Langas Ekrano Užuolaidas Kambarį Lange Patio Durys, 1 Pultas 40"x79" Užuolaidų, Namų Apdaila

3 Atsiliepimai
€22.89

Savybės: 1 Plačiai taikyti - Pasirinktinai 4 Nuimamas komplektai: 2 Ilgas baterijos veikimo laikas: budėjimo apie viena savaitė, kai visiškai įkrautas. 3 Vandeniui lygis: IP65; 4 2 LED šviesos ,gali būti įjungtas/išjungtas/mirksi. 5 Pastatytas judesio jutiklis/vibracijos,ji atsiųs sms alert ar įspėjimas apie skambutį, kai aptinka judesį; 6 Lengva gsm sms sekimas: galėtų atsakyti

1 Atsiliepimai
€7.07

{infomodule} Pakuotė: 1 x Pripučiami Kūdikių Vandeniu Kilimėlis Aprašymas: 1. Skatinti kūdikio vystymąsi Pilvo žaidimas path yra skirta kūdikiams nuo 3 mėnesių ir daugiau, ir žaidimo plotas yra didelis ir platus. 2. Naudotis kūdikio raumenis Skatinti kūdikius, liftas, reach ir suvokti.Tai yra puikus išeities taškas stiprinti jūsų kūdikio rankos, kaklo ir pilvo raumenis.Kūdikis

Panašūs produktai