Moteriški Paltai Triušio Kailio, Kailio Fuzzy Šilti Kailiniai Paltai Moterims Striukė Žiemos striukė Moterims Outware Su Gaubtu Kailio Istorija FS151249H

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€80.81

€124.33

Skelbimas apie dydį pasirinkti:

Biustas dydis žemiau dydžio diagramos kailis yra biustas dydis(ne kūnas, biustas dydis), prašome įsitikinkite, kad jums pasirinkti kailis ne mažiau kaip 4 cm didesnis, nei savo kūno, krūtinės dydis jums išmatuoti.Pavyzdžiui, jei jūsų kūnas biustas dydis 92cm, jums geriau pasirinkti biustas dydis 96cm kailis.

Jei turite bet kokių klausimų apie dydį, prašome nedvejodami susisiekite su mumis.

(1cm= 0.3937 colių, ±2cm paklaida yra leidžiama)

Dydis(cm)

Ilgis

Krūtinė

Pečių

Rankovės

S

60cm

84cm

37cm

62cm

M

60cm

88cm

38cm

62cm

L

60cm

92cm

39cm

62cm

XL

60cm

96cm

40cm

62cm

XXL

60cm

100cm

41cm

62cm

XXXL

60cm

104cm

42cm

62cm

4XL

60cm

110cm

43cm

62cm

5XL

60cm

116cm

44cm

62cm

6XL

60cm

122cm

45cm

62cm

KAIP MATUOTI

Pasirinkite tinkamą dydį galite, meawsure savo kūną, taip

Kokio dydžio man reikia užsakymo?

Pirma, svarbiausias dalykas, kurį galite padaryti prieš jums tikrai leisti pinigus perkant mūsų nekilnojamojo triušio kailiniai paltai yra gauti teisingą kūno biustas dydis apie save.Antras dalykas, ką jums reikia padaryti, tai pridėti 4cm jūsų kūno, biustas dydis apskaičiuoti tikslią kailio krūtinė dydžio, jūs turėtumėte pasirinkti.Galiausiai, jums reikia ieškoti per mūsų dydžių lentelė rasti tinkamą dydį, kuris galėtų jums tinka geriausiai.Arba galite tiesiog susisiekite su mumis ir leiskite mums žinoti savo kūno krūtinė dydžio, mes padėsime jums pasirinkti teisingą kailis dydis.

Aš ruošiuosi pirkti nekilnojamojo kailio striukė, turėčiau pasirinkti tikrą triušio kailis vienas.

Jei esate naujas į kailį ir norite įsigyti daugiau nebrangus, bet aukščiausios klasės nekilnojamojo kailių paltai, pasirinkti nekilnojamojo triušio kailio liemenę.Šio tipo kailis šiltas, lengvas, šilkinis, minkštas, ir lengva nešioti.Populiarus variantas triušis yra nešioti jį sportiškas, aktyvus atrodo.Ar jūs planuojate dėvėti savo kailinius, o slidinėjimo ar jūsų salone?Triušiai yra protingas pasirinkimas šiais atvejais.

Ar tai realus triušio kailio, kailio mesti plaukų?Kaip su juo kovoti?

Taip, bet labai mažai.Viena iš gamtos įvykių, turinti nekilnojamojo kailių paltai yra praliejimo – tai gana normalus ir neišvengiamas.Lygiai taip pat lengvai, kaip plaukų iškrenta iš galvos, todėl ji su tikro kailio striukė.Laimei, mūsų moterys nekilnojamojo triušio kailio striukė yra pagaminta iš aukštos kokybės nekilnojamojo triušio kailio medžiaga, todėl ji negali mesti plaukų, tiek, kiek kai kurie kiti blogas medžiagos nekilnojamojo triušio kailio, kailio, kuris yra pagamintas blogos kokybės kailio medžiagų.

Kaip gauti nekilnojamojo triušio kailinius, kailis švarus?

Esate dėvėti savo mėgstamą nekilnojamojo kailių paltai ir tai gali tapti nešvarių.O jūs gali paprastai mesti savo tikro kailio paltą į jūsų skalbimo ir džiovintuvas, tai nėra tinkamas pasirinkimas, kai jis ateina į jūsų realių kailiai.Galite imtis toliau metodus, rūpintis savo nekilnojamojo triušio kailio, kailio ir padaro ją švarią:

Purtyti Iš Kailio:

Dažnai laisvi, purvo ir kitų nešvarumų gali tapti spąstais viduje kailis.Kai jūs švelniai purtyti savo kailio out, daug šio purvo bus purtyti nemokamai, suteikiant jums švaresnis kailis su tiesiog paprastas kokteilis.Jei tai išspręs savo purvo klausimą, nėra būtina siekti profesinės kailiai, kailio valymas.

Šepečiu, Kailiu, O Jis Pakimba:

Ten turėtų būti šiek tiek naudinga valyti savo tikro kailio paltas.Kaip valyti kailių paltai?Pirma, įsitikinkite, kad jums pirkti teptuku, kuris yra skirtas nekilnojamojo kailių gaminiai, todėl jums nereikia sukelti žalą į savo kailiu.Prieš šukuojant, įsitikinkite, kad jūs pakabinti jūsų kailiniai paltai tinkamai, taip, jokio purvo ar šiukšlių valote dantis nemokamai patenka į žemę, o ne tiesiog juda aplink kailis.

Sukurti Naminis Sprendimas Tvarkymo Mažas Dėmes:

Pašalinti dėmes, kol jie tikrai nustatyti yra labai svarbus siekiant užtikrinti, kad jūsų kailis lieka geros formos.Sukurti šį sprendimą, jums reikės sumaišoma viena dalis vandens, viena dalis izopropilo.Tada galite taikyti jį tiesiai į dėmę pašalinti ir atkurti savo kailio atgal į savo pradinę būklę.

1. Visos mūsų prekės yra patikrintos ir kupini geros būklės, prieš pristatymas.

2. Jei radote kokių nors problemų su mūsų daiktų, prašome nedvejodami susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo komanda, per 7 dienas gavus prekę.

3. Jei nesate visiškai patenkintas pirkimo.Galite grąžinti ji mums arba mainų.Visi grįžta prekės negali būti naudojami ar ženklas, tyčinis sugadinimas.

Jei tai yra kokybės problemų, mes apmokėti grąžinimo išlaidas, prašome siųsti mums gavimo jūs turite nuo pašto tarnybos.

Jei tai yra kitų problema (ne kokybė), pvz., dydį.Mes tik galėtų sutikti pakeisti, ir pirkėjas neprivalo mokėti už grįžta ir reshipping kaina.

4. Pristatymas

Po mokėjimas patvirtino, mes apdoroti, kad ir laivų daiktą kuo greičiau.

Jei jūsų užsakymas yra staiga nėra, mes susisieksime su jumis per 24 valandas.

Prašome susisiekti su mumis artimiausiu metu, jei nėra įvykdytos, mes siūlome geriausią aptarnavimą, kol būsite patenkinti!

Jei jus tenkina mūsų daiktų, nepamirškite palikti mums, 5 žvaigždučių, kaip padrąsinimą!

Žymos: winte kailiai, kailio, freal kailiai, kailio, kaklaraištis kailiai, kailio, paprasta kailiai, kailio, kaklo kailiai, kailio, mp kailiai, kailio, osteal kailiai, kailio, kumščiais kailiai, kailio, skalbimo kailiai, kailio, al kailiai, kailio
Amatų\Technics Mažas Gabalas
sąlyga Visiškai Naujas su Žymės
kilmės vieta Kinija (Žemyninė)
Stilius Storas Šiltas Kailis
Pakavimo pagal Stiprus dvigubi sluoksniai express maišelis arba Lauke
Modelio Tipas Kietas
Drabužių Ilgis ilgai
spalva Juoda Žalia šviesa mėlynas Vynas ir t.t
Apykaklės MANDARINŲ APYKAKLĖS
Uždaryti Tipas Viena Breasted
Tipas Platus waisted
Metų 2017
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Storis Storas (Žiemos)
Kilmės KN(Kilmės)
Sezonas Pavasarį, Rudenį, Žiemą
Modelio Numeris FS151249H
Viršutinių Drabužių Siuvimas Tipas Tikrą Kailį
Su gobtuvu Taip
Prekės Pavadinimas KAILIO ISTORIJĄ
Lytis MOTERIS
Rankovės Stilius Reguliariai
Apdaila Kailiniai,Kišenės
Medžiaga Triušio Kailiniai
Pagrindinė Kailio Tipas Real Rex Triušio kailiu

Parašyti atsiliepimą

Moteriški Paltai Triušio Kailio, Kailio Fuzzy Šilti Kailiniai Paltai Moterims Striukė Žiemos striukė Moterims Outware Su Gaubtu Kailio Istorija FS151249H

Moteriški Paltai Triušio Kailio, Kailio Fuzzy Šilti Kailiniai Paltai Moterims Striukė Žiemos striukė Moterims Outware Su Gaubtu Kailio Istorija FS151249H

1 Atsiliepimai
€7.50

Didmeninė 100% Natūralus Žaliasis Serpentinas Jade Turas Natūralaus Akmens Karoliukai, Papuošalai Priėmimo PASIDARYK pats Apyrankės Karoliai 6/8/10mm

2 Atsiliepimai
€4.58

Sveiki!Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje! Kokybė yra pirmieji su geriausias paslaugas.klientai visi yra mūsų draugai. Mados dizaino,100% visiškai Naujas, aukštos kokybės! Medžiaga: Poliesteris Spalva: Kaip nuotraukoje parodyti Stilius: Mados Dydis: S/M/L/XL/2XL Yra 2-3% skirtumas pagal rankinis matavimas. prašome patikrinti, matavimo diagramos atidžiai prieš jums

0 Atsiliepimai
€5.88

100% Originalą Motorola Moto G8 Galios Atgal Baterijos Dangtelis Galinio Skydo Durų Būsto Bylos APRAŠAS 1.Aukštos Kokybės Dalis Nauja Ir Korpuso Galinės Panelės Baterija Galines Duris Padengti Pakeitimo . 2.Ji yra naudojama Pakeisti savo skaldytų, krekingo ,pažymėtas Baterija galines Duris Padengti, Kad telefonas atrodo naujas dar kartą. 3.Kiekvieną gabalėlį prekės tikrinamos, siekiant užtikrinti normalaus darbo ir tada pristatymas.Dėmesio:

1 Atsiliepimai
€15.32

Tinka 2010-2012 Great Wall Haval/Pakimba H5 5dr Hečbekas Prekės Aprašymas: Būklė:100% visiškai naujas Medžiaga: Aukštos Kokybės Nerūdijančio Plieno, Spalva:Sidabro,Labai gražus Iclude: 1pcs . Geras kokybės ir buvo eksportuojami visame pasaulyje Pagamintos ISO9001 Gamyklos,geros kokybės ir buvo eksportuojami visame pasaulyje Lengvas montavimas,3M automobilių lipnia

Panašūs produktai