Naujausias Patalpų HDTV Antena Gauna ATSC Mini HD Skaitmeninės TV Antenos 960 Mylios 4K 1080P Skaitmeninės Palydovinės Imtuvas VHF UHF DVB-T2

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€7.54

€8.77

Naujausias Patalpų HDTV Antena Gauna ATSC Mini HD Skaitmeninės TV Antenos 960 Mylios 4K 1080P Skaitmeninės Palydovinės Imtuvas VHF UHF DVB-T2

Aprašymas:

Visiškai naujas ir aukštos kokybės HDTV kambarinė antena.

Jums padės prijungti HDTV 1080p vaizdą ir daugiau kanalų.

Tai užtruks tik keletą minučių pradėti žiūrėti HD kanalus!

Ši antena veikia iki 60~80 km nuo stoties.

Labai paprasta naudoti: tiesiog paspauskite set up / paieškos kanalus TELEVIZORIAUS ekrane ir viskas.

Savybės:

1.Šviesa, kaip plunksna,ir leidžia jums įdėti tai, bet kur ir ne galios reikia

2.Atitiktų jūsų namų puošmena,gali būti lengvai už nuotraukos,leidiniai ar televizijos

3.Greitai ir lengvai sukurti-Unwrap,Prijunkite jį ir kanalų skenavimas

4.Jūs galite įdėti ją ant sienos,ant stalo, arba langų(rekomenduojama)ir jis leis jums mėgautis krištolo skaidrumo skaitmenines&HD rodo su daug galimybių.

Nustatyti vadovas:

1 žingsnis:prijunkite pabaiga(f-male)pridedamų bendraašius kabelius į SKRUZDĖ/IN jungtis galinėje TELEVIZORIAUS ar DVB-Ttuner.

2 žingsnis:TV sąrankos meniu nustatykite parametro imtuvo režimą "Antena"arba"Oro".daugiau išsamias instrukcijas rasite TELEVIZORIAUS naudojimo instrukcijoje.

3 žingsnis:Tv sąrankos meniu,nustatykite TV į "nuskaitymo"kanalų.kartais tai gali būti išvardytos kaip auto-programa,auto-scan,kanalų paiešką arba kanalų skenavimas.pasikonsultuokite su televizijos vadovas už išsamias instrukcijas.

4 žingsnis:jei gaunamas signalas yra atsitiktinis,pabandykite perkelti anteną į kitą vietą ir rescanning televizijos, kol optimalus pozicija yra rasti.

5 žingsnis:nustatyti antenos optimalus pozicija jums rasti.

Pastaba:

1.Pateikti antenos aukštasis arba arčiau/lange gali būti geriau priėmimo.jūs turite iš naujo skaityti, kai jūs judėti antenos.

2.Jei naudojate flat HDTV,prašome eiti per jūsų TV instrukciją, įsitikinkite, kad jūsų TV ateina su integruotu freeview tuner.

3.Įsitikinkite, kad naudojate HD recerive;kitaip nr. HD kanalai gali būti įlaipinami.prašome perskaityti imtuvas, instrukcija.

4.Jums reikia retune jūsų freeview Tv ir skaitmeninis imtuvas nuo laiko, siekiant užtikrinti, kad esate reseiving visas prieinamas paslaugas.pakartotinė trunka tik keletą minites ir gali būti padaryta su jūsų nuotolinio valdymo.

5.TV priėmimo pajėgumas priklauso nuo atstumo tarp namų,perdavimo bokštas ir supančios aplinkos.

Specifikacija:

Medžiaga: minkštas PC

Dydis: apie 250*220mm/9.84*8.66 į

Spalva: juoda/balta

Signalo Atstumas: per 960 km

Naudojimas: Palydovinės Imtuvas, Antena

Sąrašas:

1*Antena

Mokėjimo būdai:

Jums gali sumokėti per visus pirmiau išvardytus metodus ir pls atsiskaityti per 3 dienas, kai jūsų užsakymas pateikiamas.

Jūsų mokėjimas bus patikrintos www.kardiosignalas.lt per 24h ir mes apdoroti jūsų užsakymą kartą, kad jau baigta.

Jei jūsų užsakymas yra uždaryta dėl saugumo priežasčių, jums reikės pateikti pretenziją www.kardiosignalas.lt.Grąžinimo sukelia įsakymo panaikinimo, grąžinimo sutartį arba tarpininkavimo bus tvarkomi greitai ir paprastai trunka apie 7-10 darbo dienų pasieks jūsų sąskaitą.

Laivybos ir paketas: Visi daiktai bus patikrinti ir gerai supakuoti prieš pristatymas.Užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo bus baigtas.

Svoris sklypas per įprastu paštu yra tik 2kg.Mes atsiųsime atskirai, jei svoris yra virš 2kg.Paprastai ji trunka apie 15 - 60 dienų ir gali būti šiek tiek ilgesnė, kai nuotolinio srityje.Galite pasirinkti greitas pristatymas metodas, jei norite gauti sklype anksčiau, ir už tai jums reikės sumokėti siuntimo mokestį.

Siųsti ir grąžinimas:

Mes bus išsiųsti ar grąžinti, jei sklypas bus prarastas, sugadintas tranzito metu arba gauti

neteisingas straipsnis.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes mielai jums padėti.

Atsiliepimai: Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, būsime labai dėkingi.

Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimą, ir mes stengiamės jums padėti, kol viskas yra gerai.

Žymos: wifi antenos rotator, energijos hd, antenos hf imtuvas, 4k tv, antena kambarinė tv, kumpis radijo antenos baofeng, ios televizijos, mini plakti antena kaina, vhf radijo, t2
Prekės Pavadinimas Rondaful
Modelio Numeris HDTV TV Antenos
Parama Drop laivyba
Tipas Patalpų
Pakuotė Taip
Dažnio Diapazonas per 960 km

Parašyti atsiliepimą

Naujausias Patalpų HDTV Antena Gauna ATSC Mini HD Skaitmeninės TV Antenos 960 Mylios 4K 1080P Skaitmeninės Palydovinės Imtuvas VHF UHF DVB-T2

Naujausias Patalpų HDTV Antena Gauna ATSC Mini HD Skaitmeninės TV Antenos 960 Mylios 4K 1080P Skaitmeninės Palydovinės Imtuvas VHF UHF DVB-T2

2 Atsiliepimai
€5.57

Dydžių Lentelė Apibūdinti produktą dydžių, įskaitant įvairių Sku įvairių dydžių. Savybės Ir Specifikacijos Aprašykite produkto bendros savybės ir išskirtinis specifikacijos, įskaitant medžiagų. Vitrina Modelį ir Produkto Aprašyti modelio pagrindinė informacija ir dydį, jis/ji dėvi. Aprašykite savo prekės ženklo istoriją, įskaitant kūrimą ir plėtrą, terminus,

1 Atsiliepimai
€25.88

FIX2SAILING 100% Testuotas Darbo Super LCD Ekranas Jutiklinis Ekranas Surinkimo Samsung Galaxy J7 2015 J700 J700F J700H J700M Patarimai: 1.Prašome išbandyti jį prieš diegiant. (Nepamirškite!!!) 2.LCD yra Trapi ir lengvai skaldyti arba darbo unproperly įrengimo klaidų. 3.Jei jums nėra gera, pakeisti LCD, prašome tai padaryti specialistas, asmuo, arba remonto dirbtuvėms. 4. Mes nesame atsakingi

2 Atsiliepimai
€2.48

A kramtyti kūdikis?Tada jums reikia tai puikus kūdikio silikono granulės; galima skalbti, pagamintas iš 100% aukščiausios kokybės maisto klasės silikono (panašus į kūdikio žindukas),kai jūsų kūdikis outgrows tai teether, jis/ji patinka. - Unikalus, elegantiškas dizainas Suteikia vizualinė stimuliacija kūdikiams - specialiai kūdikiui kramtyti -Nėra švino, kadmio, gyvsidabrio ir sunkiųjų metalų - be BPA, PVC, švino, ftalatų,

0 Atsiliepimai
€3.80

1. Purškalai, kurie slopina plaukų augimą Reguliariai naudoti veikliųjų sudedamųjų dalių, kad veiksmingai mažinti, silpninti ir nedelsiant plaukų regeneraciją.Po plaukų šalinimo, šių sudedamųjų dalių gali atkurti odos sveikatai greičiau, o eterinių aliejų galima išlaikyti odos sklandžiai, ramina ir maitina. 2. Atsisakyti plaukų regeneracijos 3. Nuolatinis plaukų šalinimo 4. Nepalikite juodos

Panašūs produktai