TS2 Baltos Dviejų Sluoksniu Tiulio, Nėrinių Krašto Trumpas Gražus Bridal Veil su Šukos

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€24.66

€29.01

Teisingai pozicionavimo savo šydas

1.Paspaudę šydas su šukos, nukreipta į apačią.

2.Vieta uždangos plaukų, todėl, kad tai yra gerai įtvirtinti, su šukos, nukreipta žemyn, ir ilgiausiai sluoksnis nuo jūsų atgal.

3.Dažniausiai savo kirpėją, turėtų turėti galimybę padėti su padėties jūsų šydas, po to, kai jūs turėjo savo plaukų padaryti.

4.Atminkite, kad atrodo šydas keičiasi priklausomai nuo to, kur ant galvos savo šydas yra pateikti.Pavyzdžiui, nešioti jį uždaryti į viršų, galvą duos jums geriau atrodo, ir ji taip pat yra linkę kristi priešais savo veidą.Nešioti jį toliau, tuo galvą atgal, ypač pagal jūsų šukuoseną, suteiks jums plonesni, daugiau modernią išvaizdą.Kai kurie vualiai skirtos dėvėti tam tikru būdu.Jei nesate tikri, apie tai geriausias būdas dėvėti šydą, prašome susisiekti su manimi ir paklausti!

Šydas stiliai

Vienos pakopos: 1 sluoksnis iš tiulio, supjaustyti roundedr ir susirinko į viršų

Trys pakopos: 3 sluoksnių tiulio, susiuvami ir susirinko į viršų

Domino: 1 gabalas tiulio, apskritimo supjaustyti, sulenkti per pusę, sukurti 2 sluoksnių, ir centre susirinko

Aikštėje cut: 1 gabalas tiulio, aikštėje iškirpti, sulankstyti sukurti 2 sluoksniais ir keturių kampų, ir centre susirinko

Uždangos Priežiūra

Jūsų šydas bus virtos ir nuspaustas, kol jis yra supakuotas turi būti atsiųsti jums.Tačiau gali būti, kai mažas raukšles, kurios susiformavo per tranzito.Nesijaudinkite!Jie yra lengvai nuimamas.

Ką daryti, nebandykite geležies jūsų šydą!Čia yra keletas pasiūlymų, lengvai raukšlėtis pašalinimas:

1.Pirmas dalykas, kad pabandyti yra vieta jūsų šydas, vonios kambarys kartu turintys dušas (pakabinti ant vonios kambario durų, pavyzdžiui), kaip garo iš dušas gali padėti raukšles iškristi.

1.tu pačių garo lygintuvas, galite garų uždangos purkštukai garo kurie yra

išleistas, kai su garais, paspaudus mygtuką.Naudokite tik garas išleistas, ir ne paspauskite, arba geležinės uždangos ne visi.Prašome atkreipti dėmesį, kad tai ne tas pats, kaip standartinis geležies, kuri bus ne padaryti tą patį darbą, ir iš tikrųjų gali pakenkti šydu.

2.Paspaudę šydą virš garų virinimo virdulys.Karšto garo turėtų atsikratyti visų likusių raukšles.

3.Tiesiog leiskite jam kabėti!Paliekant savo šydas kabinti, o ne sulankstyti dėžėje ar spintoje, dauguma raukšles bus tiesiog patenka ant jų pačių.

Žymos: vestuvių šydas, su šukos, wed šydas, pearl šydas, šukos šydas, šydas, trumpas šydas, nėriniai šydas, nuotakos šydas nėriniai, vienas sluoksnis šydas, ilgai šydas
Modelio Numeris TS2
Medžiaga Poliesteris
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Vualiai Sluoksniai Dviejų Sluoksnių
Lytis MOTERIS
Elemento Tipas Nuotakos Vualiai
Tipas Piršto Šydas
Prekės Pavadinimas SuLi
Technics Appliqued
Skaros Kraštas Stilius Nėrinių Krašto

Parašyti atsiliepimą

TS2 Baltos Dviejų Sluoksniu Tiulio, Nėrinių Krašto Trumpas Gražus Bridal Veil su Šukos

TS2 Baltos Dviejų Sluoksniu Tiulio, Nėrinių Krašto Trumpas Gražus Bridal Veil su Šukos

0 Atsiliepimai
€5.91

Apyrankė Produkto Informacija: dydis:16+5cm Medžiaga:Nerūdijantis Plienas TINKA: Mylėtojai / Moterys / Women / Draugas / Draugė / Žmona / Poroms DĖVĖTI PROGA: Pažintys / Daily / Vestuves / Jubiliejų / Šalis / Kelionės ĮPAKAVIMAS: OPP Krepšys ATKREIPKITE DĖMESĮ: visos problemos, apie produktus, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.Ačiū. ​

1 Atsiliepimai
€89.27

minkštas menstruacinis puodelis menstruacinis puodelis copa menstruacijų de silicona medica menstruales coppetta mestruale mėnesinės taurės Aneercare Ekspertai primena: visų tipų menstruacijų puodeliai organizme neturėtų viršyti 24 valandų.Už savo sveikatą, rekomenduojama atlikti kruopščiai valyti ir dezinfekuoti kiekvieną dieną, tada naudokite jį dar kartą. aš siūlau jums pirkti 2vnt,todėl jūs galite naudoti

0 Atsiliepimai
€10.24

AH4081 Dydis Suknelė Ilgis (cm) Krūtinės*2 (cm) Tinkamas Aukštis (cm) 2T=5 50 24 90-96 3T=7 54 26 96-100 4T=9 59 28 100-106 5T=11 63 30 106-112 6T=13 66 31 112-118 a

2 Atsiliepimai
€7.29

Ypatybė: Šie erzina kuro slėgio daviklis adapteriai idealiai tinka, pridedant kuro slėgio daviklis prie jūsų sistemos. Pagamintas iš lengvo aliuminio ir paliesti 1/8 NPT savo kuro matuoklis. Specifikacija: Įleidimo&lizdo: 5/16 Uosto: 1/8 NPT Spalva: Sidabrinė Pastaba: Visos nuotraukos, Faktinės šaudymo, mažyčiai spalvoti ir dydžio skirtumas rodyti nuotraukas!

Panašūs produktai