Lixada Pen meškere Ritės Pasirinktinio įvedimo Rinkinys Mini Teleskopinis Kišenėje Lazdele Verpimui Ritės Linija, Minkštas Jaukų Jaukų Jig Kabliai Pesca

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€12.06

€18.28

Šis žvejybos reikmenys combo apima meškere, žvejybos ritės, žvejybos linijos ir kai kurie žvejybos reikmenys.Mini dydis ir lengvas, kad šis žvejybos combo puikiai tinka situacijose, kai nemažai žvejybos įrankių yra nepatogu, tinka žvejybai iš valties, užtvanka, arba ant ledo.

Savybės:

Pilnai įrengta su rašikliu meškere, verpimo žvejybos ritės, 25m aišku, žvejybos linijos ir laukelį, žvejybos reikmenys, įskaitant 2 * žvejybos plūdes, 2 * jig kabliai, 2 * minkštas masalas, 2 * kaučiuko vamzdžiai.

Rašiklio dydžio meškere yra ištraukiamas, puikiai tinka situacijose, kai viso dydžio žvejybos įrankių yra nepatogu.Uždaro ilgis: 20.5 cm (8.1").

Aukštos kietumas žvejybos ritės su anti-reverse sistema ir kairės/dešinės keičiamos rankenos.Pavaros santykis: 5.1:1; Line talpa (mm/m): 0.17/130, 0.20/110, 0.23/90.

Kompaktiškas, lengvas korpusas telpa kišenėje, daiktadėžė, lagaminėlis, kuprinė ir kt.

Puiki dovana žvejybos mėgėjams ar kolekcininkams.

Pastaba: spalvos priedai gali būti bet kokia siunta, bet kiekis ir kokybė išliks ta pati.

Techniniai duomenys:

Meškere:

Spalva: Juoda / Mėlyna / Mėlyna (pasirinktinai)

Pratęstas ilgis: 1.0 m / 1.4 m / 1,5 m (pasirinktinai)

Uždaro ilgis: 20.5 cm / 8.1 in

Medžiaga: Aliuminio lydinys & stiklo

Maks.Talpa: 1kg / 2.2 kg

Svoris: Apytiksl. 55g / 1.9 oz

Verpimui Ritės:

Pavaros Santykis: 5.1:1

Linijos Pajėgumas: 0,17 mm/130m; 0.20 mm/110m; 0.23 mm/90 m.

Svoris: 145g / 5.1 oz

Žvejybos Linija:

Skersmuo: 0,35 mm

Ilgis: 25m / 82ft

Paketų Sąrašo:

1 * Žvejybos Ritės

1 * Meškere

1 * 25m Žvejybos Linija

1 * Dėžutė Žvejybos Reikmenys (Jaukų, kabliukai, plūdės, vamzdžiai)

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Pristatymo Terminas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.kardiosignalas.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.kardiosignalas.lt!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: pamušalas meškerykočiai, bass jig spinner, mielas meškerykočiai, karalystė suvilioti, cumara spinning rod, rašikliai meškerykočiai, paslaptis spinning rod, altron nepastovi žmogus, didelis spinning rod, raphala
Viršaus Skersmuo ---
Pozicija stream
Kietumas SUNKIAI
Modelio Numeris Pen Strypas Ritės suvilioti linija
Medžiaga Aliuminio Lydinys
Dovanų Žvejybos Masalas
Prekės Pavadinimas LIXADA
Kategorijos Suvilioti Lazdele

Parašyti atsiliepimą

Lixada Pen meškere Ritės Pasirinktinio įvedimo Rinkinys Mini Teleskopinis Kišenėje Lazdele Verpimui Ritės Linija, Minkštas Jaukų Jaukų Jig Kabliai Pesca

Lixada Pen meškere Ritės Pasirinktinio įvedimo Rinkinys Mini Teleskopinis Kišenėje Lazdele Verpimui Ritės Linija, Minkštas Jaukų Jaukų Jig Kabliai Pesca

0 Atsiliepimai
€6.37

Savybės: grafito tiglis yra geras terminis stabilumas, tinka ekstremalių karščio ar šalčio naudojimo sąlyga.Geras atsparumas korozijai ir smūgiams.Puikus atsparumas rūgščių ir šarmų pasipriešinimo.Grafito tiglį turi gerą šilumos laidumo savybių,tai gali labai sutrumpinti lydymosi laikas ir sutaupyta energija.Pelenų grafito tiglis yra mažiau nei 0,1%,siekiant užtikrinti, kad tauriųjų metalų lydymo nėra užterštas.Ji

0 Atsiliepimai
€3.20

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!Pastaba: (, Prašome perskaityti prieš tvarka) 1.Jei jūsų užsakymas yra per mažas, kad(kad $7),arba pasirinkti pristatymo būdą norite ir mokate už siuntimo išlaidas. 2.Jei jūsų patvirtinimo laikas artėja, jūs vis dar havn ' t gauti prekes, prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti pristatymo data ne pirmą kartą. 3.Jei po 65 dienų jūs vis dar havn ' t gauti prekes, prašome susisiekti

2 Atsiliepimai
€2.48

A kramtyti kūdikis?Tada jums reikia tai puikus kūdikio silikono granulės; galima skalbti, pagamintas iš 100% aukščiausios kokybės maisto klasės silikono (panašus į kūdikio žindukas),kai jūsų kūdikis outgrows tai teether, jis/ji patinka. - Unikalus, elegantiškas dizainas Suteikia vizualinė stimuliacija kūdikiams - specialiai kūdikiui kramtyti -Nėra švino, kadmio, gyvsidabrio ir sunkiųjų metalų - be BPA, PVC, švino, ftalatų,

2 Atsiliepimai
€8.07

Garantija: Originali 100% 925 Sterlingas Sidabro , Jei nėra , Visa Grąžinamoji išmoka, Straipsniai Pavadinimas: 2019 Nauja Kolekcija Autentiškų 100% 925 Sterlingas Sidabro Žiedas Moterims

Panašūs produktai