25dB Patalpų Skaitmeninės TV Antenų Skaitmeninis HDTV Antenos 120 Mylių su Signalo Stiprintuvu Stiprintuvas TV Spindulys Antena VHF UHF Antena

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€8.02

€11.79

Savybės:

* Specialiai suderinamas su HDTV įvairių skaitmeninės antžeminės (DVB-T / ISDB-T, DMB-T/H, ATSC) ir DAB/FM radijo aparatus.

* Suderinamas su 720p, 1080i, 1080p, 4K, ATSC.Ši antena yra suderinama su visų tipų TV konverteris dėžės ir skaitmeninių televizorių ar 4K UHD Televizorių.

* Su universalioji jungtis, įsitikinkite, kad galite jį naudoti F-Vyrai ar IEC jungtis.Jungties antenos ir stiprintuvo yra tiek F jungtis.

* Aukštos kokybės koaksialinis kabelis su mažiau slopinimas normos ir aukštos kokybės stiprintuvo, kad jis turi aiškų techno dėl signalo priėmimo ir pakeitimo.

* Gryno vario priedai užtikrina stabilų ryšį.Dviejų stiprių klijų lipdukai gali laikytis labai tvirtas ir stabilus.

Pastaba:

* Ji nėra taikoma Kinijoje, Šiaurės Korėjoje, Kuboje, Vietname ir Laose.

* Prašome įsitikinti, kad jūsų TELEVIZORIAUS ir antenos jungtis yra atitikimo.

* Priimti kanalus priklauso nuo jūsų regiono ir transliacijos iš bokšto, taip pat apie supančią aplinką ir kliūtis tarp jūsų TELEVIZIJOS ir transliavimo bokštas.

* Amerikos klientams nereikia naudoti universalus adapteris, galite įdėti F vyrų tiesiogiai.

* Stiprintuvo galima prijungti prie HDTV tiesiogiai.Jei jūs norite jį naudoti TV, prašome įsitikinkite, kad turite skaitmeninį pasakyti STB prisijungti prie stiprintuvo.

* Stiprintuvą taip pat reikia 5V 1A adapteris dirbti, ji neveiks, jei jūs tik prijungti stiprintuvą, HDTV ar skaitmeninės STB.Prašome pirkti adapteriu be maitinimo.

Techniniai duomenys:

Modelio Numeris: HDTV023

Darbo Dažniai: VHF (172-240MHz)/UHF (470-860MHz)

VSWR: ≤1.5

Varža: 75 Ω

LNA Įgyti: 25dB

Priėmimo Diapazonas: 120 km

Maitinimo Jungtis: USB

Jungtys: F Vyras

Poliarizacija: Linijinis

Srovės Suvartojimas: 20mAh

Įtampa: 5V

Veikimo Temperatūra: -45-85℃

Saugojimo Temperatūra: -45-85℃

Suderinamas Formatas: 720p, 1080i, 1080p, ATSC

Stiprintuvo Kabelio Ilgis: 75cm/29.5 į

Kabelio Ilgis: 3,0 m/9,8 pėdų

Prekės Dydis: 335*235*0.6 mm/13.2*9.3*0.02 į

Prekės Svoris: 103g/3.6 oz

Pakuotės Dydis: 35*26*3cm/13.8*10.2*1.2 į

Pakuotės Svoris: 160g/5.6 oz

Paketų Sąrašo:

1* TV Antenų

1* Signalo Stiprintuvas, Oro

1* Universali Jungtis

1* Vartotojo Instrukcija Anglų Kalba

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.kardiosignalas.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.kardiosignalas.lt!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: užkratas bžūp medienos, drow vyrų žmonės, droppet auskarai, drowing pen vaikai, visą ekran žiūrėti, lašas plonas earing, lašeliai nuostabus, equalizers plytelės, drop sistemos dron
Modelio Numeris HDTV023
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas docooler
Kodas V5190
Dažnio Diapazonas VHF (172-240MHz)/UHF (470-860MHz)
Tipas Patalpų

Parašyti atsiliepimą

25dB Patalpų Skaitmeninės TV Antenų Skaitmeninis HDTV Antenos 120 Mylių su Signalo Stiprintuvu Stiprintuvas TV Spindulys Antena VHF UHF Antena

25dB Patalpų Skaitmeninės TV Antenų Skaitmeninis HDTV Antenos 120 Mylių su Signalo Stiprintuvu Stiprintuvas TV Spindulys Antena VHF UHF Antena

0 Atsiliepimai
€20.29

1865A122 Už Land Rover Jaguar Ford Galaxy Mondeo S-Max Peugeot Citroen Mitsubishi 2.2 Oro Įsiurbimo Turbo pripūtimo Žemėlapis Jutiklis Prekės Specifiką; Gamintojas Dalies Numeris : 14279421, 1438809 , 14 279 421, 1 438 809 Kitos Dalies Numeris : 6G9Q-9F479-AB, 6G9Q9F479AB , C2Z14334, LR001324 Paviršiaus Apdaila : Aukštos Kokybės Garantija : Taip - 1 Metai Šalis/Regionas Gamyba : Pagaminta Kinijoje Tipas : 1 x Oro Įsiurbimo

1 Atsiliepimai
€5.82

77972 2021.2 nagų teptukas, nagų dailės teptukas, teptukas, nagų gelio nagų teptukų nagų teptukų rinkinys akrilo nagų šepetėliu kolinsky nagų šepetėliu kolinsky akrilo nagų teptukų nagų gelio teptukas nagų dulkių teptukas, nagų dailės teptukas rinkinys, teptukas, nagų dailės nagų teptukas, nagų dailės nagų gelio teptuku bqan nagų teptukų nagų šepetėlį turėtojas nagų teptuku lauke nagų brush cleaner Lengvas

0 Atsiliepimai
€6.22

TYRY.HU Kūdikio Žindukas Įrašus Individualų Pavadinimas Žindukas Turėtojas Grandinės Nacklace PASIDARYK pats Silikono Teether Kramtyti Karoliukai Baby Shower Dovanos Draugiškas priminimas: Jei jums reikalinga sąskaita faktūra arba sertifikatą, prašome palikti pranešimą ir leiskite mums žinoti ir elektroninio pašto adresą. Produkto Informacija: Prekė:Silikono Teether Svoris:apie 40 g Pakavimo sąrašas:1pcs

Panašūs produktai