FNIRSI-1C15 2,4 Colių Ekrano Nešiojamą Skaitmeninis Oscilloscope 500MS/S debitas su 110MHz Plotį, 1KHz/3.3 V Aikštėje Banga

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€52.17

€79.05

FNIRSI-1C15 yra visiškai funkcinis, stiprus praktiškumo, priežiūrą, ekonomiškas oscilloscope R&D ir švietimo sektoriuose.Pagamintas iš švelniavilnių kokybės medžiaga, praktiniai, lengva valdyti ir naudoti, turi ilgą tarnavimo laiką.Ateikite ir išbandykite ją.

Savybės:

Lengvas ir mažas, mažas juosmens korpuso dizainas, puikiai vertus, jausmas, lengva nešti ir paprasta operacija.

Su 110MHz brandwidth, 500MS/S debitas, ir ±400w įtampos matavimo.

Tiesiog prijunkite zondas kalibravimo terminalo norėdami pamatyti šio signalo ekrane, ir kalibruoti oscilloscope arba zondas, remiantis šio signalo parametras.

Bauda pabaigos kokybės branduolį medžiaga: Jis priima aštuonių būdas klijuoti stiliaus žaidimas rokeris, vandeniui laidžios silikono mygtukai, priešslydžio sistema, drop-įrodymas, ir smūgį sugeriantys silikoninis dangtelis, kuris gali slėpti laikiklis, ir tikrai pasiekti ilgą tarnavimo laiką.

Stabilių rezultatų kieta: bangų formos judėti, bangų formos išplėsti signalo išsaugoti, signalo vaizdas, signalo užraktas, nuoroda signalo.

Begalinio atkaklumo režimas: per išlikimo režimu galite fiksuoti atsitiktinių signalų.Naudoti atkaklumas siekiant įvertinti triukšmo ir jitter, peržiūrėti blogiausias sąlygas kintančių signalų, rasti laiko pažeidimus arba užfiksuoti retų įvykių.

Išsamią sukelti režimas: Auto sukelti automatiškai sukelti periodinius signalus, pvz., sine bangų, normalus sukelti gali išbandyti skaitmeninės logikos signalus, pvz., infraraudonųjų spindulių nuotolinio valdymo signalai, vieno sukelti gali išbandyti netikėtų ne periodinius signalus, pvz., automobilio uždegimo signalus.

Vienas iš pagrindinių automatinė reglamentą: paspaudus mygtuką "AUTO" mygtuką, oscilloscope bus automatiškai priemonė amplitudės ir dažnio signalo, ir automatiškai reguliuoti horizontaliai ir vertikaliai masto taip, kad signalo rodomos viduryje ekrano.

Projektavimo sistema yra labiau pagrįstas ir įrangos charakteristikos yra labiau stabili: Jis adpots FFGA+ADC(MCU) dizaino schemą, kuri turi daugiau stabilių rezultatų ir didesnės tikslumu.

14 rūšių signalo matavimas, matavimo atsako laisvai: sine bangų, aikštėje banga, trikampio banga, CMOS banga, pusė bangos, visiškai banga, žingsnis banga, trapecijos banga, triukšmo banga, eksponentinio kilimo ir kritimo, logaritminis kilti ir kristi, cinke pulso bangos, multi-garso, lorenco.

Maža ir išskirtinį, atsparus smūgiams ir drop-įrodymas.

Platus paskirtis: namų applicance bandymų, automobilių diagnostika, mokslinių tyrimų, švietimo, produktų kūrimą, elektros matavimas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Spalva: juoda+balta

Modelis: FNIRSI-1C15

Kanalo jungtis: AC/DC

Laikas bazę, diapazonas: 5ns-10s

Vieno sukelti: parama

Numerių kanalų: 1

Vienas iš pagrindinių automatinių: parama

Vertikalus sensetivity: 20mV/div-100V/div.

50%/atgal į viduryje: parama

Ekrano dydis: 2.4 colių

Signalo matavimas: 14 tipai

Sukelti režimas: auto/normal/bendrosios

Darbo režimas: mygtukas+kreiptuką

Ekrano rezoliucija: 320 * 240

Matavimo tikslumu: ±2%

Sukelti tipas: auga krašto/kritimo krašto

Signalo analizė: parama vilkite/plačiau

Analoginis brandwidth: 110M

Nuoroda signalo: parama

Vaizdo režimas: YT/slinkties

Kalba: Kinų/Anglų

Ėminių ėmimo dažnis: 500 M

Signalo sutaupote: parama

Šviečia dar kartą: nėra/1s/∞

Kilimo trukmė: Pakavimo Sąrašas:

1 * Oscilloscope

1 * Aukštos Įtampos Zondas

1 * Allgator Įrašą Zondas

1 * Duomenų Kabelis

1 * Naudotojo Vadovas

Žymos: dso150, skaitmeninis oscilloscope 2, rigol oscilloscope mso, oscilloscop owon, bandymo lenkti, 1c15 oscilloscope, kamera kkmoon, dso138, 1013d, ds202 oscilloscope
Analoginis brandwidth 110m
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Ekrano Rezoliucija 320*240 Pikselių
Juostos Plotis 100-349MHz
Ekrano Dydis 2.9 Coliai & Pagal
Modelio Numeris Skaitmeninis Oscilloscope
Įrašo Ilgis Sandėliavimo gylis
Sukelti režimas auto/normal/bendrosios
Kanalo kablys AC/DC
Kilmės KN(Kilmės)
Vienas iš pagrindinių automatinė Parama
Baterija 1 * ličio baterija 3000mAh
Įėjimo varža 1MΩ
Vieno sukelti Parama
Laikas bazę, diapazonas 5ns-10s
Vertikalus sensetivity 20mV/div-100V/div.
Prekės Pavadinimas KKMOON
YRA Nuimamas Akumuliatorius No
Realaus Laiko Diskretizavimo Dažnis Kita
Skaitmeninių Kanalų 1
Signalo matavimas 14 tipai
Ėminių Ėmimo Dažnis 500 m

Parašyti atsiliepimą

FNIRSI-1C15 2,4 Colių Ekrano Nešiojamą Skaitmeninis Oscilloscope 500MS/S debitas su 110MHz Plotį, 1KHz/3.3 V Aikštėje Banga

FNIRSI-1C15 2,4 Colių Ekrano Nešiojamą Skaitmeninis Oscilloscope 500MS/S debitas su 110MHz Plotį, 1KHz/3.3 V Aikštėje Banga

1 Atsiliepimai
€45.18

tai yra kinų dydžio,prašome, pažiūrėkite, befor kad ir produktas bus siunčiami per 3-7 dienas po užsakymo,prašome pranešti mums, jei norite jį skubėti,ačiū. jei turite bet kokių klausimų dėl produkto,susisiekite su mumis. Išskirkite:priedai

4 Atsiliepimai
€23.31

Už Dewalt Konvertuoti Dėl Makita 18V Li-ion Baterijos MT20DL Konverteris Adapteris BL1830 BL1860 BL1815, kad Dewalt 18V 20V DCB200 Funkcijos: 1.Šis adapteris gali padaryti išvardytų ličio baterijos naudokite dėl Dewalt 20V MAX ličio bevieliuose elektros įrankiuose, ir leidžia jums Mėgautis naudą extended run-time Li-Ion Baterijos į savo esamą 18V įrankiai. 2.Didžiausia pradinė akumuliatoriaus įtampa(matuojant be darbo

Panašūs produktai