Vėjo Varpelių 4 Aliuminio Metalo Vamzdžiai Retro Medienos Windchime Sodo Kiemo Balkono MYDING

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€8.79

įstaiga, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Vėjo Varpelių 4 Aliuminio Metalo Vamzdžiai Retro Medienos Windchime Sodo Kiemo Balkono MYDING Aprašymas: Savybės:

Švelnus ir Melodingas Garsas.Šis gražus nuostabi malonė vėjo varpeliais, yra pagaminti iš aliuminio ir kietos medienos.Vėjo varpelių yra jauki ir maloni garso, kurios padeda sumažinti stresą, atsipalaiduoti, mums ir vėl mus su gamta.

Ilgalaikis Metalo Vėjo Varpeliais.Kiekvieną vamzdžiai yra skirti dėmesį akordas, ir garso, vamzdžiai, kad ne visi tinny, bet yra gilus ir melodingas.

Daugkartinio Naudojimo.Tai puikus, jūs galite papuošti ne lauko ir vidaus, tokias kaip sodas, kieme, kiemo ir namų dekoro ir priduria, grožio ir taikos savo kieme, sode.

Geriausia Dovana Pasirinkimas ir Dekoracijas.Taikus, malonus ir saldus garso muzikos windchimes yra puiki dovana jūsų šeimos nariams, draugams mėgėjams, taip pat puikiai tinka vidinio kiemo, sodo ir bet kur norite.

Pranešimas: Tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.

Specifikacija:

Medžiagos: Medžio, Aliuminio Metalo Vamzdžiai

Dydis: 27*4cm

Komplektą Sudaro: 1 x Vėjo Varpelių

Žymos: likimo turtas, japonija windchime, spausdinti saliamono, debesis pop, akmens windchime, sidabro windchime, kreko animacinių filmų, asmeninį windchime, antikvariniai windchime, anglų modelis
Medžiaga Metalo
Stilius Modernus
Temos Muzika

Parašyti atsiliepimą

Vėjo Varpelių 4 Aliuminio Metalo Vamzdžiai Retro Medienos Windchime Sodo Kiemo Balkono MYDING

Vėjo Varpelių 4 Aliuminio Metalo Vamzdžiai Retro Medienos Windchime Sodo Kiemo Balkono MYDING

0 Atsiliepimai
€5.50

Aprašymas Neweat Mados Kūdikių Mergaitės, Apranga, Rūbų !!! Aukštos kokybės ir visiškai naujos, 100% Pagrindinė Spalva: Kaip Nuotraukoje Parodyti Naujas Mados Medžiaga: Medvilnės Mišinys Dėmesio plz: Jei jūsų vaikas yra išsipūtęs, rekomenduojame pasirinkti didesnio dydžio, ačiū.Prašome reikšti savo vaikams aukščiu ir dydžio diagramos, prieš perkant/siūlymą.Ačiū. Pakuotė:

1 Atsiliepimai
€4.22

Prašome būti maloniai prašome pažymėti, išvardytų produktų yra gaminami ir platinami užsienyje, ir laikantis įstatymų, jo kilmės šalį Aprašymas: 1.Produktai: Suaugusiųjų Kaukė Spausdinti Veido Kaukė Skalbti Su Filtrais (Viena kaukė su dviem Filtrais.) 2. Medžiaga: Poliesterio audinio, reguliuojamas kabančios ausys, sumažinti ausies slėgis, patogūs dėvėti 3.Animacinių filmų spausdinimo

0 Atsiliepimai
€96.59

Žemės ūkio Mašinos Solenoidinis Vožtuvas ZF John Deere 0501-320-205 Aprašymas: Garantija: 1 metai garantija. Būklė: In-stock, OEM, turi įbrėžimų Savybės ir Privalumai: Didelis tikslumas, hermetiška, Mažas dydis. Dėmesio: 1.Šie daiktai gal turi įbrėžimų saugojimo metu. 2.Prašome patvirtinkite, kad Transporto priemonės Identifikavimo Numeris, su mūsų numeris arba

Panašūs produktai