Pettigirl Mergina Kojinės Pirkti 4 get 5 Baby Lankas Kojinių Didelio Kelio Rankų darbo Pom Pom Vaikams Kojinės Boutique

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€3.73

€7.46

Dydžiai

1Y-EUR batų dydis:20-21 2Y-EUR batų dydis:22-23 3Y-EUR batų dydis:24-25 4Y-EUR batų dydis:26-27 6Y-EUR batų dydis:28-31

PIRKTI 4 GET 5!!!!Kaip gauti vieną papildomą nemokamą kojinių?

1.Pirkti 4 poros, viena kad ir pastaba 1 papildomą nemokamą kojinių spalvą ir dydį norite. 2.Jei ne pastaba mes ne siųsti papildomą nemokamą kojinių. 3.Jei kojinės yra skatinimas (Daugiau nei 50% NUOLAIDA),mes negali siųsti papildomą nemokamą kojinių.

Lankas Kojinės

Pom pom kojinės

Apie Mus

Visos mūsų prekės bus vežamos į pirkėjo adresą, kuriuo siūloma pirkėjai,prašome patvirtinkite, kad adresas teisingas prieš mokėjimą.Mes ne pateikti bet kokią grąžinti, jei pirkėjai pateikia klaidingą adresą ar klaidingą telefono numerį arba atsisakyti sklypas.Mes atsiųsime elementus per 3 darbo dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.(Atostogos gali būti pratęstas)

Apsipirkimo

1.MOKĖJIMO Šiuo metu galite atsiskaityti naudodamiesi Boleto, visa, MasterCard, QlWl, "Western Union", "Maestro" debeto kortelė, WebMoney ir banko pavedimu.Saudo arabų ir Jungtinių Arabų Emyratų galėtų priimti COD. 2.PRISTATYMAS Visos mūsų prekės bus vežamos į pirkėjo adresą, kuriuo siūloma pirkėjai, prašome patvirtinkite savo adreso prieš mokėjimą.Mes atsiųsime elementus per 3 darbo dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos. (Atostogos gali būti pratęstas) 3.PRISTATYMO LAIKAS Jei laivas www.kardiosignalas.lt standartinis pristatymas/www.kardiosignalas.lt tiesiogiai/Epacket/Kinija Paštu, Oro Paštu,tai užtruks maždaug 6-25 dienų atvykti, jei nėra ypatingų atvejų.Fedex/DHL/Aramex/TNT/EMS užtruks apie 3-7 dienas. 4.PAŽADU KARTĄ Mūsų pažadas laikas yra 60 dienų dėl sometims savo sklypo gali būti atidėtas, custom, ar patenkinti bet koks force majeure veiksnys.Mes suteiksime jums visą grąžinamąją išmoką, jei jūs ne gauti ji po 60 dienų. 5.GRĮŽTA Jei jums nepatinka drabužius,gali grįžti,bet reikia mokėti grįžti laivyba išlaidos ir mokesčiai.Pirkėjas turi įsitikinti, kad prekės, grąžinami jų originalus sąlygas.Mes jums grąžinti, kai mes gauname grąžinimo sklypas.Šios šalys gali mėgautis nemokamai grąžinti per 15 dienų, kai tik gauna dėl bet kokios priežasties.Įskaitant Jungtinės Amerikos Valstijos,Kanada,Australija,Jungtinė Karalystė,Prancūzija,Ispanija,Vokietija,Rusija,Brazilija,Isreal,Korėja,Saudo Arabų,Jungtiniai Arabų Emyratai,Lenkija,Nyderlandai,Italija. 6.SPALVA SKIRTUMAS Visas nuotraukas, mes sąraše yra 100% realių nuotraukų.Tačiau skirtingų monitoriaus arba telefono ekranas, spalva skirtingai.Spalva nekilnojamojo prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. 7.ATSILIEPIMAI Jūsų 5 žvaigždučių atsiliepimai yra labai vertinama!Jei kyla kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, leidžia mums galimybę išspręsti bet kokias problemas.

Žymos: sukurta diržas, "elle" mergina, kamuolys pom, suknelė pettigirl, kamuolys pompom, taškai thights, kojinės de berniukas, monetų kalykla girl kojinės, nėriniai aukštakulniais, daug pomponai
Audinio Tipas 78%ALGODON/ALGODAO/MEDVILNĖ, 20%POLIAMIDA/POLIESTERIO, 2%ELASTANO/ELASTANO
Departamentas Pavadinimas Vaikai
Prašome Atkreipti Dėmesį Rankų darbo kojinės , reikia plauti rankomis
Elemento Tipas Raudonos Ir Baltos Kojinės Vaikams
Lytis Merginos
Delievery laikas 2-3 darbo dienos
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Ornamentas Pom Pom/Lankas
Modelio Numeris A-DMSC909-1
Medžiaga Medvilnės
Proga Kasdien dėvėti
Modelio Tipas Kietas
Amžius Maždaug 1-6Y
Kilmės KN(Kilmės)
Prek.kod 1 Pora, Mergina Mados Kojinių
Prekės Pavadinimas pettigirl
Pakavimas 1 Pora /pp maišas
Pardavimo tipas Mažmeninės Prekybos Kūdikių Mergaičių Pompom Ir Lankas Kojinės

Parašyti atsiliepimą

Pettigirl Mergina Kojinės Pirkti 4 get 5 Baby Lankas Kojinių Didelio Kelio Rankų darbo Pom Pom Vaikams Kojinės Boutique

Pettigirl Mergina Kojinės Pirkti 4 get 5 Baby Lankas Kojinių Didelio Kelio Rankų darbo Pom Pom Vaikams Kojinės Boutique

1 Atsiliepimai
€7.84

S: Plotis 2.5 cm, tinka kaklo dydis 26 cm ~ 38cm L: Plotis 3.8 cm, tinka kaklo dydis 35cm ~ 50cm Atsiliepimai pirkėjas PIRKĖJAS RODYTI Meilė atrodo dizaineris medžiaga, tačiau reikia daugiau energingas ir tvirtas antkaklis, skirtas jūsų augintiniui?? Tai yra vienas iš jūsų jau laukia!! Apykaklės TIPAI: MARTINGALE - Martingale antkakliai yra sagtis, mažiau šunų antkaklis.Iš

3 Atsiliepimai
€10.03

50NG 8 Paveikslas-Rappel Lauko Alpinizmas Aštuoni Žiedai Nusileidimo Įtaisas Carabine Techniniai duomenys: Pagamintas iš aliuminio lydinio, didelio stiprumo, lengvas, lengva nešiotis. 50KN sunkiųjų, tinka dauguma žmonių naudoti. Naudoti rappel sistema, taip pat tinka priešgaisrinės gelbėjimo, darbo aukštai ir kt. Prekės Pavadinimas: Aštuoni Žiedai Medžiaga: Aliuminio Lydinys Traukti:

0 Atsiliepimai
€15.08

50/100vnt Naminių Šunų Helovinas Produktų Peteliškės Moliūgų Kaukolė Stiliaus Šuo Šuniukas Bowtie Naminių Reikmenys Šuo Ryšius Stilius:Helovinas peteliškės Kaklo Dydis: 20-40cm Kiekis:50Pcs/100vnt(mix spalvų)

Panašūs produktai