Automatiniai Elektriniai Langų Valiklį Robotas Stiklo Dulkių Valymo Priemonė APP Kontrolės HY99

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€100.72

€152.60

įstaiga,td,th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a{ color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Automatiniai Elektriniai Langų Valiklį Robotas Stiklo Dulkių Valymo Priemonė APP Kontrolės HY99

Ypatybė:

Smart Rankų Valymo Robotas: Pažangios PG sistema yra priimta daugiau protingas, paprasta, bet veiksminga valymo būdas; built-in smart navigacijos sistema, kuri automatiškai aptinka langų rėmai ir kliūtis.

3 Auto Valymo Režimai: 3 optimizuotas ir užprogramuoti valymo maršrutų geriau kėlimo paviršiaus purvą ir šiukšles iš stiklo, taip pat kruopščiai nuvalyti toli smudges arba murzinas likučiai.

UPS Anti-Apsaugos nuo Kritimo: UPS sistema suteikia pakankamai siurbimo (5600pa) laikytis tvirtai vertikaliai windows 30 minučių, kai galia yra nutrauktas; aukšta tempimo stiprumo saugos laido apsaugo nuo sugadinimo atveju galios nuostolius arba įsiurbimo nepakankamumo.

Vienas-Tiesioginis Veikimas: Tiesiog paspauskite žemyn, kad įjungus mygtuką įjungti šį Finether langų valymo robotas; jei, pavyzdžiui, jūs galite pasirinkti savo valymo maršrutais per nuotolinio valdymo įtraukti.

Kelis kartus: Puikiai tinka įvairių rūšių stiklo, iš įrėminti langai spalvoti ir tonuoti langai ir durys, veidrodžiai, stalai, plytelių sienų ir daugiau.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS + Plastikas

Powered Šaltinis: Corded-Elektrinis

Įėjimo Įtampa: AC 100-240V

KINTAMOSIOS srovės Adapteris: 100 - 240V, 50/60Hz

Galia: 80W

Min.Naudoti Plotas: ≥ 35 x 35(cm)

Greitis: 4(Min/Metras)

Valymo Režimas: 3 Režimai

Triukšmas: 67dB

Dydis: 285 x 136 x 100mm

Atsargumo priemonės vartojant:

1. Nenaudokite ant pažeistos stiklo.Nereikia naudoti jį lietingą orą, arba kai yra didelė drėgmė;

2. Įsitikinkite, kad saugos virvės, ilgintuvas yra užtikrintas sandariai prieš pradedant jį;

3. Įsitikinkite, kad valymo medžiaga yra assembed prieš naudodami;

4. Kada baigti darbą, jums reikia turėti vieneto ant vertikalaus paviršiaus, tada įjunkite maitinimą;

5. Laikykite jį kuo greičiau, kai ji baigia valymo atveju nukristi žemyn UPS baterijos gali pasiūlyti tik galia 30 minučių.

6. Nepilkite skysčių ant bloko.

7. Mopping medžiaga gali būti nuplauti rankų dezinfekavimo priemonės ar skalbimo miltelių ir sausa, ji kruopščiai prieš vartojimą; ji gali būti pakartotinai panaudota 20-30 kartų, kol jie mesti pluošto;

8. Saugos, mes DON 't rekomenduojame jį naudoti framless "windows".

1 x Langų Valymo Robotas

1 x Nuotolinio Valdymo pultas

14 x Rpg

1 x Virvė

1 x Pratęstas Maitinimo Laidą

1 x Maitinimo Adapteris

1 x Vartotojo Vadovas

Mes Laivas visame Pasaulyje (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO).Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.Mes atsiųsime paketą iš Kinijos per oro paštu.Pristatymo laikas priklauso nuo Krovinio Vežėjas, Muitinės ir Po Išsiuntimo, paskirties ir kitų veiksnių.Dauguma pakuočių galėtų būti gauta 20 darbo dienų (4 sav.).Žiūrėkite žemiau pristatymo laikas rinkti kiekybinius duomenis:

Mes priimame elektroninio Pašto prašymų dėl grąžos per 7 darbo dienas nuo gavimo tvarka.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 7 dienas nuo pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Prašome susisiekti su mumis grįžti vadovas, prieš jums grąžinti.Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, Mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo mokesčio, arba siūlome grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę.Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus.Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę.Tačiau reikia sumokėti papildomą pristatymo mokestį.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.kardiosignalas.lt!Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome pateikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių apžvalga, kuri mums labai svarbi.Būsime labai dėkingi, jei jūs galite palikti savo nekilnojamojo jausmas čia.Jei nesate patenkintas su prekės arba mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant jokių atsiliepimų, mes išspręsti problemą iš karto, ačiū!Prašome Laišką mus nuo 9:00 am.iki 18:00 val. (GMT+8), pirmadienio iki šeštadienio .Jei turite kokių nors klausimų, prašome mums pranešimą ir suteikti mums galimybę jums padėti.Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną (išskyrus valstybines šventes Kinijoje).Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo pranešimą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Atsiprašome už pavėluotą atsakymą per šventes (pridedama sekmadieniais).

Žymos: erkės uv, elektros robotas cleaner, kilimų valiklį, šampūną, švaresnis dulkių langą, dulkių siurblys langą, cleaner robotas, magnetas langų valiklį automatinė, "ilife" valymo robotas, automatinis magnetinis stiklo, langų valikliu, conga hepa
Modelio Numeris 186213
Prekės Pavadinimas Aihogard

Parašyti atsiliepimą

Automatiniai Elektriniai Langų Valiklį Robotas Stiklo Dulkių Valymo Priemonė APP Kontrolės HY99

Automatiniai Elektriniai Langų Valiklį Robotas Stiklo Dulkių Valymo Priemonė APP Kontrolės HY99

0 Atsiliepimai
€3.13

Matavimo CM, Pečių, Krūtinės Ilgis Rankovės XS 43 88 64 20 S 46 94 67 20 M 49 100 70 20 L 52 106 73 20 XL 54 112 75 20 XXL 57 118 77 21 DIDMENINĖ ir DROP LAIVYBA yra ir sveikintinas. Siuntinių sekimas: Jūs galite sekti savo sklypo interneto svetainėje: Ir taip pat, galite sekti savo šalies pašto oficialioje interneto svetainėje. Pristatymo apsaugos laikas: Kai pristatymo apsaugos laikas

0 Atsiliepimai
€11.98

Sveiki, noriu jums laimingas pirkinių! Prašome perskaityti gaminio aprašymą duomenys.Prašome kreiptis į klientų aptarnavimo tarnybą, jei turite kokių nors klausimų.Dėkojame už jūsų sveikinimus. Jei jums patinka šis straipsnis, prašome įtraukti jį į jūsų Pageidavimų Sąrašą , Jei jums patinka mūsų parduotuvėje,prašome įtraukti jį į savo Parduotuvėje Sąrašą .Ačiū jums labai!!! ^-^ Prašome

Panašūs produktai