Aukštos Kokybės LJC18A3-H-Z/BX Požiūris Jutiklis Cilindro Capacitive Artumo Jungiklis NPN 6-36V

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€7.11

€7.19

Prekės Specifikacija

Modelis:LJC18A3-H-Z/BX

Vielos Rūšis:DC3 Vielos Tipo (Ruda, Juoda, Mėlyna)

Pereiti Išvaizda Tipas:Cilindro Tipas

Teorija:Talpa Jutiklis

Išėjimo Tipas:PNP NO(Normaliai Atviras)

Skersmuo Vadovas:18mm

Aptikimo Atstumas:1-10mm

Aptikti Objektą:Metalas ar Nemetalas Medžiaga

Maitinimo Įtampa:DC6-36V

Išėjimo srovė:300mA

Atsako Dažnis:100Hz

Darbinė Temperatūra:nuo -25°C iki +65°C (neužšąlantį Būklės)

Dydis:7.5 x 4cm/3" x 1,6" (L*Max.Dia)

Kabelio Ilgis:120cm/47"

Išorės Medžiaga:Plastiko Lydinio

Neto Svoris"85g

Spalva:Sidabro Tonas, Juoda,Ruda,Mėlyna kabelis

Visiškai naujas ir aukštos kokybės

Tai yra komponentas, plačiai naudojamas automatinio valdymo pramonės nustatymo, kontrolės ir noncontact perjungimo.

Kai artumo jungiklis yra netoli kai kurių tikslinių objektas, ji bus išsiųsti valdymo signalas.

Kaip ji yra capacitive tipo artumo jungiklis, jos nustatyti objekto tikslas yra ne tik dirigentas, bet ir skystas, ir net miltelių dalykų,

pavyzdžiui, plastiko, vandens, stiklinės, aliejus ir kt.

Jis plačiai naudojami mašinų, popieriaus gamybos, lengvosios pramonės apriboti stotis, orientacija atsižvelgiant skaičių, paspartinti tyrimą ir t.t.

Integrinio grandyno artumo jungikliu, kuris yra sudarytas iš generatorius ir

formuojant amplipier generatorius, paleidimo po indukcijos galvą jungiklis paskutinis kintamą magnetinį lauką.

Šios serijos artumo jungiklis, skirtas aukšto dažnio virpesių su jokio kontakto,jokio spaudimo, jokio uždegimo, greitai išleido aptikimo signalas.

Šios serijos artumo jungiklis, yra plačiai naudojamos modernios pramonės, mašinų gamybos, metalurgijos, transporto, elektros energijos, karinės, tekstilės, chemijos, kalnakasybos, mokslinių tyrimų departamentai, staklių ir pramoninės automatinės gamybos linijos.

Šis jungiklis includesa aukšto dažnio virpesių kontūro, aptikimo grandinė, stiprintuvas grandinės, ttigger grandinės ir išėjimo grandinė.

Pakuotė

1 x Capacitive Artumo Jungiklis

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimo, turi būti pateikiamas per 15 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti baigta per 15 dienų.

Prekės vežamos per 5 darbo dienas, kai visą mokėjimo operacija.Jei jūs negalite gauti savo daiktus laiku,prašome susisiekti su mumis pirmą,mes wil patikrinti ir ją išspręsti jums kuo greičiau.Mes atsakyti į jūsų pašto per 24 valandas) paprastai.kartais tenka šiek tiek atidėti, nes savaitgalį ar atostogas.Jei jūs negalite gauti mūsų pašto po 48 valandų,prašome patikrinti savo šlamšto arba susisiekite su mumis su kitų pašto adresą.

Grįžti:

Jei prekės DOA(Dead Atvykimo),Pirkėjai Gali grąžinti per 14 Dienų,Mes ją Pakeis Naujas punktas po to, kai gausime DOA elementą.Prašome Susisiekti su mumis Prieš jums išsiųstos prekės atgal

Garantija:

Visos prekės Ateina su Pagrindinio 3 Mėnesių Pardavėjų Garantija,jei prekė su defektais, 3 Mėnesio,Mes siūlome pakeitimo withour papildomas Įkroviklis(įskaitant laivybos mokestis)Po to, kai mes Gauti Brokuotą prekę.

Jei prekė Nekokybiška po 3 Mėnesių,Pirkėjai gali dar siųsti jį atgal,Mes susisieksime su tiekėjais arba Manufaktūra Garantija.Pirkėjai Gali Tekti mokėti Laivybos mokestis Už išsiųsti pakeisti elementą.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: šilumos temperatūros jutiklis, 2 kanalo relinis valdyba, holo efekto jutiklio simbolis, Mikrobangų Radaro Jutiklis, mijia drėgmės jutiklis wifi, fonas gimtadienio, salė, Aosong, magnetas reed switch, emg
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Drėgmės Jutiklis
Medžiaga Metalo
Galia Perjungimo Rele
Naudojimas Kita
Teorija Talpa Jutiklis
Prekės Pavadinimas TMOEC
Modelio Numeris LJC18A3-H-Z/BX

Parašyti atsiliepimą

Aukštos Kokybės LJC18A3-H-Z/BX Požiūris Jutiklis Cilindro Capacitive Artumo Jungiklis NPN 6-36V

Aukštos Kokybės LJC18A3-H-Z/BX Požiūris Jutiklis Cilindro Capacitive Artumo Jungiklis NPN 6-36V

0 Atsiliepimai
€4.71

Savybės: Turtingos stilius: Kalėdų stilių spalvinga spausdinti bouffant turbaną skrybėlės yra siūlomos jums, matomas ryškios spalvos ir skirtingų spalvinga spausdinti modelius, lengva atkreipti kitų dėmesį Reguliuojamas dizainas: šios kepurės su raudonos spalvos juosta ant galvos ateiti su elastinga juosta ir kaklaraištis-atgal dizaino ant nugaros, galite pakoreguoti sandarumą, kad jie tiktų jūsų galvos geriau, tinka įvairių

0 Atsiliepimai
€19.21

1. Paruošimo Laikas: mums reikia 2-5 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną. 2. Pristatymo laikas: Prieš mes galime ship užsakymą, mes turime paruošti savo produktus, ar griežtos kokybės kontrolės bandymai ir atidžiai paketo elementus.Laiko reikia paruošti savo daiktų pristatymas atskirą nuo pristatymo laikas, bet nesijaudinkite, laikas nebus ilgas.Ačiū už supratimą! 1.Kaip

2 Atsiliepimai
€6.86

5vnt/box Tarptautinis Standartas Kaco Rollerball Papildymo Metalo Strypas Juodo Rašalo 0,5 mm Ženklas, Tušinukai Šerdelės, Mokyklos Raštinės Paketas apima:5vnt šerdelėmis SHPPING SĄLYGOS 1.Prekės yra nomarlly vežamos po 1-5 darbo dienas po apmokėjimo patvirtinimo. 2.Prekės yra vežamos www.kardiosignalas.lt Standartinis Pristatymas , www.kardiosignalas.lt Premium Pristatymas; dauguma pasaulio šalių atvyksta

Panašūs produktai