FK-65C cigarų spintelė pastovios temperatūros drėkina cigarų spintelė elektroninių cigarų spintelė ledo baras, vyno kabinetas

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€231.26

€256.96

Sveiki, Mieli Draugas, Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!

Prašome pranešimas: Laisvai susisiekite su manimi su klausimų prieš užsakymą.Ačiū!

>> Savybės:

>> Būklė: Nauja

>> Modelio ir produkto dydis : Daugiausia per nuotraukoje.

>> Apie Pristatymą:

>> Į skirtingas šalis, mes išsiųsti prekes per įvairiais būdais.Paprastai, mes sutvarkome pristatymo pagal kliento ' s pasirinkimo.

>> Parduodame ' s Laivybos Būdas, mes paprastai siųsti produkto ar kėdės per šį metodą:

1) 2 veiksmus, 1-oji yra transportas, kuris negali būti sekami, 2-oji yra vietos DPD logistikos įmonė.Prekes bus pristatytos po muitinio įforminimo.mes galime sekti pristatymo įrašyti per šį puslapį:

2) 2 veiksmus, 1-oji yra transportas, kuris negali būti stebimi.2 yra vietos UPS logistikos įmonė.Prekes bus pristatytos po muitinio įforminimo.mes galime sekti pristatymo įrašyti per šį puslapį:

>> Dear friend, prieš pateikdami užsakymą, įsitikinkite, laivybos metodas yra viskas gerai su jumis, ir jūs būkite kantrūs laukti ilgą laiką(gal 2-3 mėnesius ar ilgiau).Aš norėčiau padaryti viską, kad pasirūpinti savo užsakymą geriausiai, kaip galiu, jūs galite laukti, kol prekės atgabenamos.Kad ' s geriausias bendradarbiavimo ir tikėjausi. :)

== Pažymi ==

1.Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas

2.Prekės spalva rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skirtis dėl jūsų kompiuterio monitoriaus, nes monitoriai yra ne kalibruotas pats

3.Pls būti maloniai pažymi, kad siuntinys ateina be cigarų.Mes ne tik padengti visas siuntimo išlaidas, jei klientas perka jį nesusipratimų.

66620 Geriausias Recomandation Cigarų Spintelė ar Cigarų Atveju

66601 populiariausi Kokybės Prekių

78122 2020 Karšto Pardavimo Žaidimų Stalas 80/100/120/140x60x75cm

78144 Kietas Matchable Žaidimų Kėdutė, Žaidimo Stalas

78165 Populiariausių Patalynės Komplektas su Cool Kokybės

== Pažymi ==kaina neįeina mokestis/muitas, jei turi, pirkėjas turi sumokėti

Atsiliepimai

1.Visi teigiami atsiliepimai yra vertinama.Mes padarysime viską, kad tarnauti ir visada teikti geriausias kokybės prekės mūsų klientų.

2.Jei jus tenkina mūsų paslaugų ir produktų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.Tai yra labiausiai svarbus mums.Jūsų 5 žvaigždučių Peržiūrą bus vertinamas ir Skatinamas.

3.Neigiamą arba neutralų atsiliepimą problema nebus išspręsta.Jei turite kokių nors problemų, kai gavote siuntinį, prašome susisiekti su mumis pirmą, o ne palikti neigiamą atsiliepimą, ačiū.Mes jums turi suteikti tinkamą sprendimą.

Žymos: elektroninių cigarų skaitmeninis, cigarų spintelė vyrai, strypas termostatas, kyocera fk 1150, cigarų dėžutė humidoras, cigarų žirklių, parduotuvės kubos cigarai, kubos cigarų, šaldymo vyno, elektrostatinio lauko purkštuvas
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris FK-65C
Medžiaga Plieno Ir Medžio

Parašyti atsiliepimą

FK-65C cigarų spintelė pastovios temperatūros drėkina cigarų spintelė elektroninių cigarų spintelė ledo baras, vyno kabinetas

FK-65C cigarų spintelė pastovios temperatūros drėkina cigarų spintelė elektroninių cigarų spintelė ledo baras, vyno kabinetas

1 Atsiliepimai
€8.79

LED UV lempa Ultravioletinė Lempa 15/20W Kukurūzų Svogūno Namų Miegamajame Kelionių Biuro Valymo Savybės: Naudoti ultravioletinės šviesos valyti.Tinka daug kartų mažoje erdvėje, pavyzdžiui, miegamasis, virtuvė, batų spintelė, skalbimo kambarys, pet namas, tualetas, daug daugiau vietos, galite noras apsivalyti. Palaikyti švarą kambarys, drabužinė, bei namų apyvokos daiktai. Lengva naudoti.Efektyvus

2 Atsiliepimai
€5.79

Medžiaga:95%poliesteris + 5%spandex Dydis: L:LIEMUO 66-72CM XL:LIEMUO 72-78CM XXL:LIEMUO 78-84CM XXXL:LIEMUO 84-90CM

0 Atsiliepimai
€94.29

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje Ši suknelė yra Pagaminta pagal Užsakymą.Ar galite pasirinkti standartinio dydžio arba papročius matavimai, mūsų siuvėjų amato kiekviena suknelė pagal užsakymą.prašome įsitikinkite, kad išsamiai matavimo atitiko dydžio jums reikia.Sistemos numatytasis dydis yra pagrįstas JAV dydžio.Jei norite užsakymą pagaminti suknelę,prašome palikti mums žinutę apie jūsų išsamius ir prašymą.

Panašūs produktai