115 1 Atsuktuvų Rinkinys Tikslumo Multi-funkcija Atsuktuvų Rinkinys Mobilųjį Telefoną Išardyti Laikrodžių Stiklai Elektriniai Įrankiai

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€6.60

€10.99

Produkto Specifikacija:

Dėžutės spalva: geltona, mėlyna

Pagrindinė medžiaga: PP, Chromo vanadžio plieno

Dėklas dydis: 155*95*45mm

Prekės svoris: 450g

Kiekis: 110 1

Paketų sąrašo:1 x magnetinis rankena, 1 x minkštas pratęsimo veleno, 1 x sunku pratęsimo veleno, 1 x pincetas, 1 x bin turėtojas, 1 x pin, 1 x magnetizer/demagnetizer, 1 x siurbimo taurės, 2 x Tr i-kampas susitvarko , 2 x spudgers, 8 x lizdai, 90 x tikslumo bitai

Savybės:

1. Aukštos kokybės medžiaga: patvarus atsuktuvų rinkinys yra pagamintas iš CRV plieno ir PP, netoksiška ir patvarus, kietumas gali garantuoti ilgą laiką naudoti.

2. All-in-one dizainas: 110 1 tikslumo atsuktuvų rinkinį sudaro daugiau įrankius, visus reikiamus įrankius, įvairių darbo vietų, atitinka jūsų skirtingiems poreikiams.

3. Dėklas: Ateina su nešiojimo krepšys saugojimo ir lengva naudotis.Ji yra lengva atlikti ir nešiojamų, galite įdėti ją į kelionės krepšys, automobilį ar įrankių dėžė.

4. Plačiai naudoti: remontas planšetinis kompiuteris, nešiojamieji kompiuteriai, mobilieji prietaisai, laikrodžiai ir akiniai ir kiti elektroniniai prietaisai.

5. Atsuktuvų rinkinys: Su atsuktuvu vadovai yra magnetinės, ir jie gali prisukite varžtus lengvai, kurios padeda padidinti našumą ir taupo jūsų laiką ir pastangas.

6. Lankstus velenas: lankstus velenas yra įtrauktas, elektronika, kai velenas yra sunku gauti.

Pastabos:

1. Prašome leidžiama 1-3mm skirtumai dėl vadovo matavimo, ačiū!

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, prašome suprasti, kad nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Dėžutės spalva: geltona, mėlyna, juoda

Pagrindinė medžiaga: PP, Chromo vanadžio plieno

Dėklas dydis: 160*90*55mm

Prekės svoris: 460g

Kiekis: 110 1

Paketų sąrašo: 1*rankenų, 1*kietasis pratęsimo baras, 1*minkštas pratęsimo veleno, 1*pincetas, 1*bin turėtojas, 1*pin, 1*magnetizer/demagnetizer, 1*siurbimo taurės, 6*Tr i-kampas susitvarko, 3*spudgers, 98*atsuktuvų antgaliai

* Magnetiniai tikslumo bitai ir daugiafunkcinis : 110 1 remonto rinkiniai includes98 tipų atsuktuvas bit, ir visi bitai yra magnetinės, stabiliai prisijungti su rankena.

* Išplėsti juosta: papildomų išplėtimo baras, pailgėja rankena, lengva pasiekti siauras vietas.

* Rankena: Ergonomiškas ir neslidus rankenos puikus komforto ir tikslumo.

* Geros kokybės medžiaga: Pagamintas iš chromo-vanadžio plieno, kuri yra netoksiška, stiprus kiečio, patvarus ir tikslus.

* Daugiafunkcinis: Atitinka jūsų skirtingiems poreikiams, pavyzdžiui, remonto arba pradėti savo išmanųjį telefoną, planšetinį kompiuterį, nešiojamieji kompiuteriai, mobilieji įtaisai, rankiniai laikrodžiai, akiniai ir kiti elektroniniai prietaisai.

* Lengva nešiotis: Ateina su saugojimo atveju lengva nešioti, jūs galite nešiotis visur, ji taip pat padeda išlaikyti įrankiai, organizuotas.

* All-in-one dizainas: 110 1 tikslumo atsuktuvų rinkinį sudaro 1*rankenų, 1*kietasis pratęsimo baras, 1*minkštas pratęsimo veleno, 1*pincetas, 1*bin turėtojas, 1*pin, 1*magnetizer/demagnetizer, 1*siurbimo taurės, 6*Tr i-kampas susitvarko, 3*spudgers, 98*atsuktuvų antgaliai, visus reikiamus įrankius, įvairių darbo vietų, atitinka jūsų skirtingiems poreikiams.

* Pastabos:

1. Prašome leidžiama 1-3mm skirtumai dėl vadovo matavimo, ačiū!

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, prašome suprasti, kad nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą.

3. 5 gabalus prekės yra dovanos jums.

Laivybos Politika:

1. Standartinis Paslaugos yra Kinijos Po Eilinių Smulkių Paketų ir Kinijos Po Registruoti Oro Paštą, kuriuo imtis 20-60 dienų.

2. Užsakymo Vertė> $ 120 Nemokamas Pristatymas Per EMS, DHL ar Fedex.

Užsakymo Vertė> $ 5 Per China Post Registruoti Oro Paštu.

Jei jums reikia greitai express, prašome susisiekti su mumis, jei jūsų užsakymas yra mažesnis nei $ 120

4. Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Atsiliepimų & Grąžinti:

Jei jums patinka mūsų produktas, palikite mane visi 5 žvaigždžių atsiliepimai (Daiktą, kaip Aprašyta 5 žvaigždžių, Ryšių 5 žvaigždžių ir Laivybos laikas 5 žvaigždučių) ir nuotraukos padėti mums, mes bus dėkingi, kad jūs taip pat galite pasidalinti ja su savo draugais apie VK , ru.itao, Facebook arba Twitter.

Jei jūs ne taip patenkinta, bet kalbant apie tai, prašome turėti jokių dvejonių, kreipkitės į mus iš pradžių, prieš paliekant neigiamą atsiliepimą, aš jums išspręsti visas problemas už jus.Prašome prisiminti, kad baigėsi, bet ir mūsų paslaugos yra nesibaigė. :).

AČIŪ!

Žymos: screwdriv, akinių remontas atsuktuvas, macbook screwdrive, rinkinys torx, diyfix atsuktuvų rinkinys tikslumo, sudedamas peilis, skrudintos atsuktuvų rinkinys, jakemy europos sąjungos oficialusis, mobiliųjų telefonų žavesio, tiksliai atsuktuvas
Magnetinis Taip
Su Rankena, Ar Ne Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris M139917
Savybės neslidžia
Medžiaga Legiruotojo Plieno
Varžto Galvutės Tipas Trikampis
Varžto Galvutės Dydis 10cm
Pakuotė 100vnt & Aukščiau
Prekės Pavadinimas hoomall
Tipas Atsuktuvų Rinkinys

Parašyti atsiliepimą

115 1 Atsuktuvų Rinkinys Tikslumo Multi-funkcija Atsuktuvų Rinkinys Mobilųjį Telefoną Išardyti Laikrodžių Stiklai Elektriniai Įrankiai

115 1 Atsuktuvų Rinkinys Tikslumo Multi-funkcija Atsuktuvų Rinkinys Mobilųjį Telefoną Išardyti Laikrodžių Stiklai Elektriniai Įrankiai

0 Atsiliepimai
€15.08

50/100vnt Naminių Šunų Helovinas Produktų Peteliškės Moliūgų Kaukolė Stiliaus Šuo Šuniukas Bowtie Naminių Reikmenys Šuo Ryšius Stilius:Helovinas peteliškės Kaklo Dydis: 20-40cm Kiekis:50Pcs/100vnt(mix spalvų)

2 Atsiliepimai
€21.33

SS-3893-Super Moto Nuoma 359 vnt Geros Kokybės Plytų Dydis: L : 32 cm W : 7 cm Aukštis : 18 cm PASTABA ! Produkto pakuotėje nėra lipdukai ir elektroniniu būdu atspausdintas.Atspausdinta dalys pakeičiamos įprastos dalys ir nėra trečiųjų šalių priedus.Vadovo ir tinkas yra tik informacinio pobūdžio ir taikomos faktinės dalių pakuotėje. Šis produktas yra SS prekę, o ne ateiti su popieriaus

Panašūs produktai