VMware Workstation Pro 16 "Europa 2020" -Europos Sąjungos Oficialusis Licencijos

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€8.14

Santrauka

Pristatymo būdas : ESD ( pristatymo www.kardiosignalas.lt pranešimų )

Gamintojas: VMware

Laikmenos Tipas: Parsisiųsti

Mūsų Dalis #: AVS-FQC-08930

Gamintojo Part #: FQC-08930 VMware Workstation Pro 16 "Europa 2020" -europos sąjungos Oficialusis Licencijos Aprašymas

WITHYOU GAUTI LICENCIJOS ORIGINALĄ UŽ SAVO PROGRAMINĘ ĮRANGĄ SU PILNA ĮJUNGIMO GARANTI .

100% originalus - Profesionali Kompanija - Garantuota Įjungimo

GERIAUSIOS KAINOS

Withyou yra įsitikinkite, kad gauti geriausią kainą už teisinės licencijas.Produkto kodas yra vienkartinis, aktyvinimo kompiuteryje.Jei kompiuteris yra padaryti, pertvarkoma, ar daromi aparatūros, nėra jokių garantijų, kad svarbiausias veiks kompiuteryje.

JŪSŲ PRODUKTAS

Mes atsiųsime jums licencijos el. paštu.Jūs taip pat gauti instaliavimo instrukcijos.

PARAMA

Mes norime, kad viskas į darbą už jus.Kad yra, kodėl mes turime nustatyti paramos tarnyba (El. paštas), kurie padės jums įdiegti produktą ir įjungti licenciją.Taip pat galite užpildę kontaktinę formą tiesiogiai mūsų internetinėje parduotuvėje.

PRISTATYMAS

ESD: licencija siunčiami el. paštu be papildomų išlaidų.

MOKĖJIMO

Jums gali sumokėti tiesiogiai perkant prekę platformą PayPal.Bet kuriuo atveju.Mes neturime laukti, kol jūsų mokėjimas gabenti prekes su jumis per 24 valandas nuo gavimo jūsų užsakymą.

TEISINĖ INFORMACIJA

Jums bendrosios licencijos raktas.Skaldymo licencijų siekiant atskiras perparduoti legaliai.Programinės įrangos leidėjo, gavo kompensaciją už licenciją, galite įsigyti.Mes tik siūlome produkto klavišus aktyvuoti kompiuterio programas.Licencijos kyla tik iš įdiegimo ir priėmimo naudojimo sąlygų, kurios reglamentuoja teisę naudoti tarp jūsų ir "Microsoft".Išnaudojimo principu yra idėja reali ir licencijos yra išnaudotos kuo ji yra pateiktas į rinką pirmą kartą.Visų prekių pavadinimai ir prekių ženklai yra registruoti prekių ženklai, kurių naudojimas yra tik skirti apibūdinti produktą - nuosavybės teisė priklauso prekės ženklo savininkas.

Kaip įjungti:

Registracija

Atsisiųsti

Taikyti klavišą, po programinės įrangos diegimą,

Sukurti ir Išbandyti bet platforma su VMware Workstation!VMware Workstation Pro yra pramonės standartas, kuriame veikia kelios operacinės sistemos, kaip virtualios mašinos (Lss) apie vieną Linux arba Windows PC.IT specialistai, programuotojai ir verslui, kurie sukurti, išbandyti ar demo programinės įrangos už bet kokius prietaiso, platforma, arba debesų remtis Darbo vietos Pro.

Savybės:

Paleisti Lss, Konteineriai ir Kubernetes grupes ant Vieno PC - VMware Workstation Pro leidžia jums paleisti kelis virtualios mašinos, OCI konteinerius ir Kubernetes grupių vienu metu ant to paties "Windows" ar " Linux KOMPIUTERĮ.Sukurti pilnai ir saugiai izoliuotas Linux ir Windows Lss ir kitos darbastalio, serverį, ir debesis aplinkoje, visiškai konfigūruojama virtualių tinklų ir tinklų būklės modeliavimas, naudoti kodas plėtros, sprendimas architecting, taikant bandymų, produktų demonstravimas ir daugiau

Paleisti, Įdėtos arba Prisijungti prie Nuotolinio VMware vSphere - Saugiai prisijungti su vSphere per vCenter Server arba ESXi šeimininkai pradėti, kontroliuoti ir valdyti virtualių mašinų (Lss) ir fizinio šeimininkai.Bendra VMware hypervisor padidina produktyvumą ir leidžia lengvai perkelti iš Lss ir iš savo vietinio PC, ir taip pat leidžia diegti visą VMware Cloud Fondas aplinkoje vietoje, puikus bandymų next big thing.

Sukurti ir Išbandyti Bet Platforma - Darbo vietos Pro palaiko šimtai operacinių sistemų paleisti ir kurti programėles, bet kokios rūšies, ir dabar turi papildoma parama Statyti, Paleisti, Traukti ir Stumti OCI konteineriai, ir gebėjimas kurti Kubernetes grupes su natūra ir Minikube, taip pat teikti naudotojams priemones, diegti Kubernetes kietąjį būdu.Darbo vieta Pro yra esminė plėtrai ir bandymams ciklą, suteikiant programėlių su gamybos-kaip aplinka, padeda kūrėjams rasti klaidas pradžioje ir išleidimo didžiosios kodas laiku.

Saugi ir Izoliuoti Aplinką, Vykdyti saugaus antra darbalaukį su skirtingų privatumo parametrus, įrankių ir tinklų konfigūracijos, arba naudoti medicinos priemonių, siekiant ištirti OS pažeidžiamumą.Darbo vieta suteikia vieną saugiausių hypervisors pramonės ir pateikia naudingų funkcijų IT saugumo specialistų, tokių kaip galimybė "apuostyti" virtualus tinklo eismo ir išėjimo į standartinį PCAP formatu.

Žymos: kalos licencijos, Serverio, atveju iplay20, p80x, android tablet, akumuliatorių baterija telefono, tabletė 10 pastaba, teclast x6, assesories "ipad" pro 2020 m., p20hd teclast
Prekės Būklė Naujas
Procesoriaus Modelis Kita
Operacinės Sistemos "Windows" 10
Elemento Tipas Tablet PC
Tinklas 4g lte
Kilmės BŪTI(Kilmės)
Ekrano Dydis 5"

Parašyti atsiliepimą

VMware Workstation Pro 16

VMware Workstation Pro 16 "Europa 2020" -Europos Sąjungos Oficialusis Licencijos

2 Atsiliepimai
€48.50

Produkto Pristatymas Pavadinimas: Bugatti Divo Gamintojas: Bburago Dydis: Apie 25.9cmX12cmX6.5cm Skalė: 1:18 Medžiaga: lieto metalo korpusas su plastiko detalių Spalva: Pilka Funkcija: ●Durų ir priekinio dangtelio atidaryti ●Keturių ratų nemokamai sukimosi ●Priekinių ratų vairuoti vairo

1 Atsiliepimai
€2.81

21264 Karšto 21264 Karšto Aprašymas: 100% Naujas. medžiaga:medvilnė Prekės NR.:793939-793940 Dydis:Ilgis * plotis 95 * 69cm, pečių dirželio ilgis 58cm Keitimas: 1inch=2,54 cm, 1cm=0.393 cm Šiltas Patarimas : primename, kad dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi atspalviai svetainės nuotrauka

1 Atsiliepimai
€11.19

Produkto Pavadinimas: automobilio radijo rėmelį Ypatumai: Radijo Įranga Krova:Prietaisų Skydelis Fitments: Dėl Mazda 3 AXELA 2004-2009 m. Spalva: Juoda Medžiaga: Plastikas Paketą Sudarė: 1* Stereo Pultas Rinkiniai Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti. Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek

Panašūs produktai