SEGGNICE Moterų Kojinės, Batai, Aukšto Kulno Batai Ruožas Patogiai Pavasario Rudens Batai

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€13.88

€20.71

Įžymybės Prekės Ženklo Moterys Ponios Kojinių Batai Batus

Lytis: Moteris Mados Batai/Seksualus Jaukus Avalynės/ Prabangių Ponios Batų

Stilius: Prabangos Prekės Ženklo Batai

Jei galite pateikti užsakymą ,prašome atkreipti dėmesį į šiuos punktus !

1. Kad būtų lengviau transportuoti ,pakuotės plastikinis maišelis ,nėra shoebox !

2. Apie Rusijos Laivybos: Prašome pateikti mums jūsų (Trijų žodžių) vardas, pavardė !

Prašome pasirinkti savo batų dydį pagal šio stalo!

Nes žmonės skirtingose šalyse yra skirtingos batų dydis, todėl, jei jūsų pėda yra didesnė arba storesnis ,aš rekomenduoju jums būtų geriau pasirinkti didesnį dydį.

Siekiant pasirinkti tinkamiausią dydį už jus,geriausias būdas yra, kad jūs pasakykite man savo pėdų ilgio,ir tada aš pasirinkti dydį jums!

(jūs taip pat gali pridėti pažymi, kad, pasakyk man savo pėdų ilgio ir pėdos pločio!)

Dėl šaudymo į šviesą, mašina ir kitus veiksnius, gali šiek tiek spalvų skirtumas fotografavimo paveikslėlio, prašau man atleisti, gaminio spalva natūra teikiama pirmenybė.

Mes specializuojasi didmeninės ir mažmeninės prekybos produktų.Jei esate didmeninė, kviečiame susisiekti su klientų aptarnavimo personalą ir suteikti didelę kainą nuolaidas.

Spalva skirtumas gali būti dėl skirtingų monitorių,apšvietimas ir kiti veiksniai.Prašome suprasti.

Pranešimas

Būna,kad ateina be batų dėžė,batus.Bet jei jums reikia lauke,prašome susisiekti su mumis incerse kainą .Batai lange vertės 5 JAV dolerių.

Apie laivybos

Mes atsiųsime jums produkto KN Paštu, Oro Paštu, arba Epacket jums.Prancūzija , Ispanija , Nyderlandai ir Čilė, mes išsiųsti www.kardiosignalas.lt pristatymas jums.Jei jums reikia greičiau pristatymas,prašome pasirinkti, DHL, "FedEx", Aramex, EMS, ir mes išsiųsti jį greičiau .

1.Jūsų sklypo bus išsiųstas 1-5 dienų po to, kai gausime jūsų pinigus .

2.Jei negalite sekti savo siuntinį , Pls susisiekti su mumis , mes padėsime jums patikrinti informaciją ir kreiptis į post office .Ir mes padarysime jums geriausiai tinka.

Apie tai, Grąžinti ar Išsiųsti

1. Jei nėra sekimo informacijos po mėnesio, ar ne, pristatyti po 2 mėnesių.galite su mumis susisiekti ir paprašyti išsiųsti arba refound.Jums nereikia atidaryti ginčų, tiesiog reikia susisiekti su mumis, jei norite išspręsti problemą.

2.Kai jums priimti mūsų siuntinių,jei esate nepatenkinti mūsų produktai,prašome kontaktus man www.kardiosignalas.lt pirmasis(Prašome neatidaryti ginčų pirmą kartą),mes išspręsti jūsų problemą iki jūsų patenkintas.Jei mes negalime išspręsti jūsų problemą, arba, jei esate nepatenkinti,galite atidaryti ginčų.Ačiū už jūsų supratimą.

Apie Atsiliepimą

1. Jei jums jaustis patenkintas mūsų gaminių , pls suteikia mums gerą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždės , jūsų parama yra didžiausia motyvuoti mums .

2. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktų ar paslaugų , Pls susisiekti su mumis pirmiausia prieš savo neigiamų atsiliepimų.Mes išspręsti jūsų problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: aukso baleto kulniukai, vyrai ruožas, lankas batai moterims, spalva sniego batai moterims, klubo vaikas mados, kailio kulkšnies kojinės, platus stiletto kulniukai, smėlio spalvos "prada" batai, įkrovos moterims, aukštakulniai moterims
Pamušalas Mikropluošto
Su Platformomis Taip
Veleno Medžiaga Pulko
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Batviršio Medžiaga Pulko
Kulno Aukštis Didelis (5cm-8cm)
Uždaryti Tipas ZIP
Mados Elementas Siuvimo
Modelio Numeris SMT032X1618
Prekės Pavadinimas SEGGNICE
Platformos Aukštis 0-3cm
Įkrovos Aukštis KULKŠNIES
Įkrovos Tipas Pagrindinis
is_handmade Taip
Vidpadžio Medžiaga PU
Modelio Tipas Kietas
Kulno Tipas Aikštėje kulno
Padas Medžiaga Guma
Kojų Formos Pažymėjo Tne
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Elemento Tipas Batai
Sezonas Pavasario/Rudens

Parašyti atsiliepimą

SEGGNICE Moterų Kojinės, Batai, Aukšto Kulno Batai Ruožas Patogiai Pavasario Rudens Batai

SEGGNICE Moterų Kojinės, Batai, Aukšto Kulno Batai Ruožas Patogiai Pavasario Rudens Batai

1 Atsiliepimai
€8.61

Medžiaga:Lydinių Spalva:Kaip Nuotraukoje Parodyti Elemento Tipas:Keychain paketų prižiūrėtojų raktinę Stilius: Kūrybos, Mielas Kiekis:12Pcs 100% Brand New Ir Aukštos Kokybės.Bauda Kūrinys, Patrauklios Išvaizdos.Atsparumas Korozijai, Atsparumas Dilimui.Jokių Deformacijos, Nr. Spalvos.Lengva Naudoti Ir Patogu Nešiotis, Mielas.Tai yra Daiktas, skirtas Padaryti Staigmena Savo Draugams Ir Šeimos nariams.Tinka Kartų: Pažintys / Kasdienio

1 Atsiliepimai
€7.50

Didmeninė 100% Natūralus Žaliasis Serpentinas Jade Turas Natūralaus Akmens Karoliukai, Papuošalai Priėmimo PASIDARYK pats Apyrankės Karoliai 6/8/10mm

0 Atsiliepimai
€6.37

zakka mados stilius 100% natūralios medvilnės nėrimo retro nėrinių stalo takelis stalo dekoravimui, kaip namų apyvokos reikmenys iš kinijos

2 Atsiliepimai
€9.30

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę Audinio : 95%medvilnė+5%spandex Pastaba: 1. Prašome palikti žinutę su jūsų svoris (KG/LB) ir aukštis (CM/IN).Mes padėsime jums patvirtinti dydžio.Ačiū! 2. Prekė yra Azijos dydis, ne MUMS/Euro dydis.Užsakymo dydis (Azijos dydis) paprastai yra 1 ~ 2 dydis mažesnis nei Europos ir JAV dydžio, mes rekomenduojame jums pasirinkti 2 didesnius nei įprasta. 4. Visi matmenys yra matuojami vertus,

Panašūs produktai