Vėjo Vandeniui Jutiklinio Ekrano Pirštinės Žiemos Sporto Text Vilnos Slidinėjimo Pirštines Šiltas, Minkštas Lauko Pėsčiųjų Dviračių Pirštinės

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€4.38

€7.97

Tai gana gerai pirštinės "touch screen" funkcija vis dar suteiks jums galimybę naudoti savo telefoną, arba capacaitive jutiklinis ekranas mašinos, o puikiai išlaikyti jūsų pirštai šilta šaltomis dienomis su tiršta, bet ne kieta vilnos audinys.

Savybės:

Vilnos pamušalas, jis yra minkštas ir patogus.

Tinka slidinėjimas, važiavimas dviračiu, kelionės ir kitų veiklos lauke.

Unikalus suprojektuoti ir pagaminti tuguan.

Suderinta su užtrauktuku dizainas, galima laisvai reguliuoti.

Pagamintas iš kompozicinių iš vėjo audiniai,puikaus šilumos sulaikymo.

Palmių yra su skidproof dizainas.

Nykščio & index ranka su laidaus audinio, todėl jūs galite naudoti savo telefoną bet kuriuo metu.

Kompaktiškas susiuvimo ir viduje, ir išorėje, patogūs ranka su tvarkingas ir apdaila vidinio siuvimo puikiai veikia, siekiant užtikrinti maksimalų komfortą jums.

Vėjo vilnos audinio veiksmingai užkirsti kelią šalto oro srauto atgal, išlaikyti savo rankose šilta šaltomis dienomis.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: nailonas

Spalva: 4 (pasirinktinai)

Dydis: M, L, XL (pasirinktinai)

Prekės dydis:

M L XL

Bendras Ilgis: 220mm / 8.7 į 240mm / 9.4. 260mm / 10.2 į

Palmių Plotis: 105mm / 4.1 110mm / 4.3 115mm / 4.5 mėn.

Prekės svoris:65g / 2.3 unciją

Pakuotės dydis: 200 * 150 * 100mm / 7.9 * 5.9 * 3.9 į

Pakuotės svoris: 72g / 2.5 unciją

Paketų Sąrašo:

1 * Viena Pora Pirštinių

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei jums nėra gavę siuntą, per 45 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Pristatymo Terminas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.kardiosignalas.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.kardiosignalas.lt!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: apsauginės pirštinės žygiai, šalys, slidinėjimas, vilnos pirštinės moterims, viryklė tomshoo, stalo titano, pro slidinėjimas, vilnos pirštinės vyrams, titano tomshoo, neperšlampamas pirštines alpinizmo, pirštinės šilumos vandeniui vaikščiojimo
Modelio Numeris Slidinėjimo Pirštinės
Medžiaga Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas TOMSHOO

Parašyti atsiliepimą

Vėjo Vandeniui Jutiklinio Ekrano Pirštinės Žiemos Sporto Text Vilnos Slidinėjimo Pirštines Šiltas, Minkštas Lauko Pėsčiųjų Dviračių Pirštinės

Vėjo Vandeniui Jutiklinio Ekrano Pirštinės Žiemos Sporto Text Vilnos Slidinėjimo Pirštines Šiltas, Minkštas Lauko Pėsčiųjų Dviračių Pirštinės

0 Atsiliepimai
€16.53

Mielas drauge, kviečiame Suehuo Parduotuvė Prekių Medžiaga: PU medžiagos , panašios į rubberto ,saugi medžiaga, užtikrinti, kad nebūtų traumų metu žaisti Būklė: 100% NAUJAS Dydis: Apie 63 cm* 21 cm Pakuotė: Opp Krepšys 1 COLIS = 2,54 CM Šis produktas yra arčiausiai 1:1 versija ,ir yra taip sunku, kaip metalo, bet šviesos svorio. Ji turi labai gerą modeliavimo poveikis,

5 Atsiliepimai
€13.80

Led Usb Įkrovimo Dekoratyvinės Lempos Naktį Šviesos Nuotolinio Naujovė Kūdikių 3D mylinčios Širdies Atmosfera, Šviesos, Naktiniai Mergina Dovana Touch Blub techniniai duomenys: Produkto Pavadinimas: Meilės balionas atmosfera lempos Gaminio Dydis: 8.5 * 8.5 * 18cm Produkto Savybės: Touch trečiosios pavarų tamsos, USB elektros energijos tiekimo, apšvietimo, apdailos Tipo Baterija: 1500 mah ličio baterija Šviesos spalva: Baltas

0 Atsiliepimai
€6.22

欢迎光顾 全场888元起包邮,快递为圆通,其他快递900元起包邮 , (顺丰除外)如有问题请联系客服,谢谢!!! 由于我们经营的电子元件品种非常多,没法一一上传, 如果您在我们店铺里找不到您所需要的型号,请与我们联系 ,我们会很快为您报价的。 专业配套 IC :家电 IC ,汽车 IC ,通讯 IC ,各大世界名牌厂家

Panašūs produktai