HOOMIN Meno Bambuko Freskomis Tapetai Nuimamas Lipdukai, 2 vnt. Sienų Lipdukai Namų Dekoro Priedai Vandeniui

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€6.28

€8.26

Savybės: visiškai naujas ir aukštos kokybės Paprastas ir stilingas, elegantiškas atmosfera, kūrybos namuose klasika, kad vietos daugiau, šiltas, ryškus ir ryškesnis Tiesiog nulupkite juos išjungti ir vėl į ten, kur norite, ir jie nebus sugadinti jūsų dažais, ar palikti bet kokia netvarka.Medžiaga: PVC Matmenų Lape:60 x90CM(2 kūrinys), Kaip Surinkti Maždaug:195 x 165CM Spalva: Kaip Nuotraukose Pakuotė: 2 x Bambuko Freskomis Sienų Lipdukai

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.kardiosignalas.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.kardiosignalas.lt!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: meno kinijos, meno bambuko, animacinių filmų aplinkosaugos ¾enklelis sienos, bambuko plakatas, gėlių baldai, 3d jūros, bambuko sienos, planetos sienos lipdukas, bambuko dažai, tailandas tapetai
Modelio Numeris 22472
Temos AUGALŲ
Stilius Tradicinė Kinų
Medžiaga PVC
Scenarijus SIENOS
Klasifikacija Už Sienos
Kilmės KN(Kilmės)
Specifikacija 2pcs
modelis Plokštumos, Sienos Lipdukas

Parašyti atsiliepimą

HOOMIN Meno Bambuko Freskomis Tapetai Nuimamas Lipdukai, 2 vnt. Sienų Lipdukai Namų Dekoro Priedai Vandeniui

HOOMIN Meno Bambuko Freskomis Tapetai Nuimamas Lipdukai, 2 vnt. Sienų Lipdukai Namų Dekoro Priedai Vandeniui

0 Atsiliepimai
€9.41

Juoda Berniuko, Namų Lovelę Batai 2 Metus Rožinė Vaikiška Mergaitė Kailio, Žieminiai Batai Newbron Vaikams, Kūdikiams, Naujas Stilius Kūdikiams Trumpas Įkrovos D10204 Spalva:Juoda/Rožinė Nemokamas Pristatymas Dauguma Šalių Batų Dydis Europos Didžiosios Britanijos Kulno iki Kojų(coliais) Kulno iki Kojų(cm)) 5 15 4 4.72 12 5.5 16 4.5 4.92 12.5 6 17 5 5.12 13 6.5 18 5.5 5.31 13.5 7 19 6 5.51 14

4 Atsiliepimai
€5.79

Aprašymas: 270Pcs R22/R134a Oro Kondicionavimo O-Žiedas Guminiai Žiedai Vandeniui Plovimo Specifikacija: Gamintojas: Suleve Modelis: MXRW1 Medžiaga: HNBR Spalva: Violetinė/Žalia Formos: O Tipo Žiedas Sritis: Automobilių Oro Kondicionavimo Kompresorius Ar Standartines Dalys: Standartinių Dalių Paskirtis: Skylę Užklijuoti, Veleno Sandariklio Dydis: 18 Modelių Atveju dydis(L*W*H): 20.5 x 10.2

1 Atsiliepimai
€28.93

Aprašymas: OOTDTY Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės. Greitas Įkrovimas: Su 18W greitai QC 3.0 prievadas, jis leidžia jums gauti greitai viršų išjungti savo QC 3.0 mobiliesiems telefonams. 65W C Tipo PD išvesties prievadas, skirtas Nešiojamas Mobilųjį Telefoną, Tabletės ir daugiau,su jungikliu,galite išjungti ekraną naktį, kai baterija įkraunama. Kelionės Dizainas: Kompaktiškas

2 Atsiliepimai
€1.77

Mes priimame kreditinės kortelės WebMoney WM TT Western Union Qiwi piniginėje, ir t.t. Pirkėjas turi atsakinga už visų mokesčių ar muitų, kurie moka jų vietos valdžios, jei nėra jokių mokesčių. Mes darome kokybės patikra prieš išsiunčiant prekes.Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su item, gavus jį. Visus laiškus bus atsakyta per 2 darbo dieną. Jei norite grįžti sklypas,

Panašūs produktai