MANILAI Metalo Didelis Sukimo Pareiškimą Karoliai Moterų Didelės Apykaklės Choker Karoliai Boho Steampunk Papuošalai Afrikos, Indijos 2020 m.

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€8.48

€10.60

Apmokėjimas:

1. Dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas elementus, mes priimame grąžinimas ir mainai per 7 dienas po to, kai gavote jūsų prekė ir jums bus įsipareigoja grąžinti laivybos kaina.Mes apdoroti jūsų grąžinimo prašymą per 2-5 darbo dienas po to, kai gausime grąžinama prekė.

2. Jei prekė yra su trūkumais, prašome mums pasakyti iš karto, kad pakeitimas ar remontas.Jei pakeitimas nėra, tada grąžinamoji išmoka bus išduota originalus mokėjimo būdą.

Ačiū.

1. Jeigu esate patenkinti elementus ir mūsų paslaugos,Prašome imtis minutę palikite mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių,Mes mielai jums padaryti tą patį už jus.

2. Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, norėdami gauti geresnį sprendimą prieš jums palikti neutralią arba neigiamų atsiliepimų, Mes suteiksime jums geriausias paslaugas.

Jūs galite susisiekti su mumis palikdami mums pranešimą dėl įsakymo, ar trademanager arba rašykite mums.Mes stengiamės atsakyti jums per 12 valandų.Dėkojame už jūsų paramą !

Mėgautis jūsų pirkinių!!!

Žymos: tepalas vyras, pareiškimas necklac, necklac, indijos papuošalų rinkinys, futbolo papuošalai karoliai choker, nigerijos papuošalai vyrams, apykaklę nuimti, 18 numeris, choker necklac, sandisk ssd
Prekės Pavadinimas MANILAI
Stilius 1 didelis karoliai
spalva Aukso , Sidabro
Grandinės Tipas Nuorodą Grandinės
Karoliai Tipas Sukimo
Stiliaus 4 Kombinezonai Su Antkrūtiniais Karoliai
Modelio Numeris CE4981
Metalų Tipas cinko Lydinys
Svoris 171Gram
Dydis Perimeter
Lytis MOTERIS
Pakabukas Dydis Plotis
Proga Dalyvavimas , Dovana , Šalis,Wlfare
Stilius 2 pareiškimas karoliai
Stilius choker karoliai
kilmės vieta Guangdong, Kinija (Žemyninė)
Stilius 3 apykaklės, karoliai
Elemento Tipas Karoliai
Bauda ar Mados Mados
Formos\modelis GEOMETRINIO
Medžiaga Metalo

Parašyti atsiliepimą

MANILAI Metalo Didelis Sukimo Pareiškimą Karoliai Moterų Didelės Apykaklės Choker Karoliai Boho Steampunk Papuošalai Afrikos, Indijos 2020 m.

MANILAI Metalo Didelis Sukimo Pareiškimą Karoliai Moterų Didelės Apykaklės Choker Karoliai Boho Steampunk Papuošalai Afrikos, Indijos 2020 m.

0 Atsiliepimai
€5.50

Aprašymas Neweat Mados Kūdikių Mergaitės, Apranga, Rūbų !!! Aukštos kokybės ir visiškai naujos, 100% Pagrindinė Spalva: Kaip Nuotraukoje Parodyti Naujas Mados Medžiaga: Medvilnės Mišinys Dėmesio plz: Jei jūsų vaikas yra išsipūtęs, rekomenduojame pasirinkti didesnio dydžio, ačiū.Prašome reikšti savo vaikams aukščiu ir dydžio diagramos, prieš perkant/siūlymą.Ačiū. Pakuotė:

0 Atsiliepimai
€96.59

Žemės ūkio Mašinos Solenoidinis Vožtuvas ZF John Deere 0501-320-205 Aprašymas: Garantija: 1 metai garantija. Būklė: In-stock, OEM, turi įbrėžimų Savybės ir Privalumai: Didelis tikslumas, hermetiška, Mažas dydis. Dėmesio: 1.Šie daiktai gal turi įbrėžimų saugojimo metu. 2.Prašome patvirtinkite, kad Transporto priemonės Identifikavimo Numeris, su mūsų numeris arba

1 Atsiliepimai
€7.05

Mes stengiamės viską, kad atkurti savo pradinę spalvą naudojant šias nuotraukas. Tačiau yra dar tikriausiai spalvų skirtumas dėl skirtingų monitorių.Viskas priklauso nuo originalių! PS: Dėl fizinio matavimo, gali būti klaida apie 0,2 cm, prašome suprasti!

Panašūs produktai