#60-Ai Turkija Vištienos Plucker Skynimas Mašina Paukščių De-Plunksnos

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€471.69

€496.51

Produkto Aprašymas

Vištienos Plucker Mašina Paukščių De-Plunksnų Šį naują Vištienos Skynimas Mašina yra vonia stiliaus vištienos plucker, pagamintas iš nerūdijančio plieno ir išklota geltonos gumos pirštus, tinka pašalinti plunksnos, vidutinių ir didesnių paukščių, tokių kaip vištienos, kalakutų, ančių ir žąsų.Dabar šis atnaujintas plucker apima ratus be papildomų mokesčių.Naudoja specialiai pagaminti didelių plucker pirštus skinti viščiukų greitai.Bus renkama nuo 2 iki 4 viščiukų vienu metu, bet mes visada rekomenduojame skynimas vienu metu, todėl jūs ne per kraujosruvos savo mėsos.Tvarios Medžiagos Galingas & Greitai Defeathering Efektyvų Ir Saugų Veikimą Lengva Valyti Ir Transporto

Savybės Ir Informacija

【TVIRTOS MEDŽIAGOS】- Pagaminti iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno ir smulkiai poliruoti dėl tvirtumo ir patvarumo, ji yra chloro ir druskos atsparus vandeniui, ir todėl yra labai patvarus, ilgai naudoti. 【GALINGAS & GREITAI DEFEATHERING】- 106 atskiri gumos pirštai natūraliai ir švelniai pašalinti plunksnos purvo/nešvarumus nuo odos paukščių.Vištienos plucker yra pastatytas rankena plunksnų pašalinimas taip mažai, kaip 10-30 sekundžių.Rankena iki 2-4 viščiukai, vienas nugara. 【EFEKTYVŲ ir SAUGŲ VEIKIMĄ】- Tiesiog patraukti sodo žarna, įjunkite plucker, pridėti paukštis, purkšti vandenį į būgną, ir keletą sekundžių, vėliau turėsite puikiai nupeštos paukštis, pasiruošęs tolesniam Perdirbimui ir pakavimo, taip mažai, kaip 10-30 sekundžių. 【LENGVA VALYTI ir TRANSPORTO】- nuimamas aukštos kokybės nerūdijančio plieno būgnas kartu su veiksmingą variklio atlikti valymo vėjas ir priežiūra minimali.Kompaktiškas dydis leidžia efektyviai saugojimo o kieti guminiai ratai suteikia vartotojui patogu gauti į ir iš darbo. 【PLATUS】- Tai plucker yra puikus nupešti viščiukai, Bantam viščiukų, Kalakutų, perlinių vištų, ir kt.Ji puikiai tinka naudoti žemės ūkyje ar net į skerdykloje verslo.

Specifikacija

Maitinimas: 110V/60HZ Medžiaga: 403 Nerūdijančio plieno Srovė: 2200w Variklis greitis: 240r/min Talpa: 4-6 Viščiukų metu Barelį storis: 0.6 mm Plokštės storis: 0.3 mm Klijais klijuoti: 119 (64 barelį, 55 ant važiuoklės), Vonia, Skersmuo: 23.6" (600mm) Svoris: 110lbs (50kg)

Pagrindinės Savybės

Nerūdijančio Plieno korpusas Pagamintas iš aukštos kokybės, 304 nerūdijančio plieno, jame yra chloro ir druskos atsparus vandeniui, ir todėl yra labai patvarus, ilgai naudoti.

Efektyvus Plunksnų Šalinimo 106 atskiri gumos pirštai natūraliai ir švelniai pašalinti plunksnos purvo/nešvarumus nuo odos paukščių.

Lengva transportuoti, Ateina su 2 rankenomis ir 4 mobili ratų lengva operacija ir transportavimo suteikti naudotojui transportabilumo ir lankstumą, reikalingą norint gauti į ir iš darbo.

Didelę Plunksną Išleidimo Išeiti Įrengta didelių plunksnų išėjimas lengviau ir greičiau defeathering.Lengva valyti ir ne užsikimšimo dėl didesnio efektyvumo.

Vandeniui atsparus Maitinimo Jungiklis Įrengtas, su neperšlampama on/off jungiklis, siekiant užtikrinti, kad operatorius yra saugi ir patikima, apdorojimo metu.

Plačiai Naudoti plucker yra ne tik puikus nupešti Viščiukai, Bantam Viščiukų, Kalakutų, Perlinių Vištų, ir taip pat ančių ir Žąsų.

Pakuotės Turinys

Pakuotės Turinys 1 X Paukščių Plucker 4 X Ratus

Žymos: vaisių rinkėjas įrankis, antis plucker, vištienos plucker, vištienos piršto, pirštu plucker, Nerūdijančio Plieno, Turkų, vištienos skinti, plucker naminiai paukščiai, plucker
Srovė
Medžiaga 403 nerūdijančio plieno
Variklio greitis
Modelio Numeris 60XJQTMJ000000001V1
Modelis
Talpa

Parašyti atsiliepimą

#60-Ai Turkija Vištienos Plucker Skynimas Mašina Paukščių De-Plunksnos

#60-Ai Turkija Vištienos Plucker Skynimas Mašina Paukščių De-Plunksnos

2 Atsiliepimai
€2.48

A kramtyti kūdikis?Tada jums reikia tai puikus kūdikio silikono granulės; galima skalbti, pagamintas iš 100% aukščiausios kokybės maisto klasės silikono (panašus į kūdikio žindukas),kai jūsų kūdikis outgrows tai teether, jis/ji patinka. - Unikalus, elegantiškas dizainas Suteikia vizualinė stimuliacija kūdikiams - specialiai kūdikiui kramtyti -Nėra švino, kadmio, gyvsidabrio ir sunkiųjų metalų - be BPA, PVC, švino, ftalatų,

2 Atsiliepimai
€4.23

220V LED Juostelės 2835 Didelio Ryškumo Lankstus Diodų Juosta 120LEDs/M Saugiau Lauko Vandeniui LED Šviesos Juostelės Namų Apdailos Specifikacija: Spalva Temp (K): Šiltai Balta 3200K / Natūrali Balta 4500K / Balta 5500K LED Kiekis: 120LEDs/matuoklio Kištuką: 220V - EU Plug Vandeniui Lygis: IP67 atsparus Vandeniui ( Galima naudoti lauko ) Įrašą Turėtojas: 3 vnt/m Pjovimo Atstumas: 1 meter

Panašūs produktai