Daugiafunkcinis Kinų medicinos sveikatos fizioterapijos vaškas purvo, purvo moxibustion,sveikatos priežiūros, išsiųsti vėjo ir šalčio 200G/box

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€13.25

Vikipedija: purvo, purvo moxibustion moxibustion yra narkotikas, su purvo skatinti šilumos ir lyginimo konkrečių kūno dalių, kad būtų pasiekti gydymo būdas užkirsti kelią ir gydant ligas, jos reikšmė yra šilumos ir lyginimo.Purvo moxibustion yra pagrįstas tradicinis vaškas Moxibustion plius mineralinio purvo ir sniego, lotus, šafranas, angelica, chuanxiong, Millettia, Cibot, eucommia, Loranthaceae, lopseed, Lycopodii ir kitų 10 rūšių Kinų žolelių milteliai ir konfigūracija; dėl to, kad jo forma yra kaip purvo, kietos purvo, purvo moxibustion moxibustion.Su stipriu lankstumo, bet dalis gali būti įterptas įstaiga turi gerą gydomąjį poveikį, greitai poveikį, turi kelis poveikį, anti-uždegiminių, kraujo ir išsklaidyti vėjo desikantas, gali greitai atverti dienovidinių, kūno vėjas, šalta, drėgna ir iš in vitro, pasiekti greitai išgydyti ligų; saugos, jokio šalutinio poveikio ant odos, pavyzdį ir išgydyti.Moxibustion yra tradicinė Kinų medicinos gydymo senovės Kinijoje, bendros su daugeliu ligų, gali pagydyti.

Ingredientai: gencijonų, gardenia, paeonol, bupleurum, Radix Astragali, Rhizoma alismatis, kartusis pelynas.

Veiksmingumas: skatinti normalios kiaušidžių išskirti moteriško hormono, kiaušidžių funkcija atkūrimo, palengvinti moterų dėl sutrikusi kiaušidžių funkcija nuosmukį lėmė įvairių simptomų, pagerinti moterų menstruacinis sindromas, atidėtas menopauzės, išlaikyti ir pagerinti moterų normalios lytinės funkcijos, prevencijos ir oksaliplatina moterims uždegimas Departamento ginekologija problemų, ir sukelia šaltas rūmai dismenorėja ir nevaisingumas gali turėti teigiamą poveikį.

Naudojimas: purvo moxibustion į šildymui mikrobangų dvi minutes, į pasta, taikyti ją tolygiai gydymo svetainės apie 20-30 minučių, ir tada atidaryti, su karštu rankšluosčiu nuvalykite, švarus gali būti.

Šiltas patarimas: temperatūra apie 40 laipsnių, oda gali gauti tinkamą, ne per karšta.Siekiant išvengti odos nudegimų, jei dalis slaugos žaizda kruopščiai.

Daugiafunkcinis Kinų medicinos sveikatos fizioterapijos vaškas purvo, purvo moxibustion,sveikatos priežiūros, išsiųsti vėjo ir šalčio

Purvo moxibustion produkto pristatymas:

Tikslas vaistažolių purvo moxibustion serijos produktus, pagal molekulinę teoriją, medicinos ir biomedicinos teorija ir ligos išgydyti medicinos teorija per nauja transderminis įsisavinimo technologijos, rafinuotas, bet tampa.Yra senas vaškas moxibustion terapijos ir šiltas kompresas terapija kartu su rūšies pratęsimo produktai, jos reikšmė yra labai karštas ir lyginimo šiluminės energijos, giliai prasiskverbti į audinius, reguliuoja kūno funkcijas, pasiekti, kad temperatūra per dienovidinių, išsiųsti vėjo ir šalčio, skatinti kraujo apyvartą pašalinti kraujo stazė veiksmingumas gydant žmonių ligas.Pasirinktinai gali būti klijuoti kūno dalies, kad gydomasis poveikis yra gera, gauti veiksmingų greitai, pagyvina kraujotaką, anti-uždegiminių, Qufeng desikantas kelis poveikį, gali greitai per žmogaus kūną, meridian, pasiekti greitai išgydyti ligų.

Tradicinės Kinų medicinos sveikatos purvo moxibustion serijos -- pečių ir kaklo bendras

Veiksmingumas: kraujo stazė, išsiųsti vėjo ir šalčio, Shu dienovidinių, Qi skausmą, sumažinti spaudimą kaklo tarpslankstelinio disko, atkurti odos elastingumą.

Veikimo ir naudojimo būdas purvo moxibustion:

1, nuimkite dangtelį, pirma mikrobangų šilumos purvo moxibustion 2 ~ 3 minutes, įmaišykite žaisti net, pagal tai, kiek lydymosi ir šildymo išlydyti laukimo 10 iki 20 sekundžių. (išorinės sienos temperatūra bus šiek tiek skirtingas laikas)

2, švarios odos, su karštu rankšluosčiu bus odos karšto suspausti apie 1 minutę, žmogaus jaustis purvo moxibustion temperatūra tinkama, jos plitimo dangos daugiausia dėmesio, Ashi (skausmas), kurių storis apie 1-2 cm, padengtas vandeniui orui popieriaus (taip pat žinomas kaip vienkartinės paklodės) arba su kabintis kino pakeitimas, ir tada padengta izoliacijos antklodė, 40-50 minučių, imtis žemyn purvo moxibustion, švarus purvo moxibustion ir purvas nusėda svetainę!

Pastaba: stenkitės šiltas piršto gali būti maišoma iki dešimties kartų išlydyti gera purvo moxibustion kairėje ir dešinėje prasme temperatūra gali kreiptis purvo.

Žymos: mi moxibustion, aprūpinti fizioterapijos, sidabro moxibustion, antklodė fizioterapijos, konverteris moxa, moxibust, moxa, moxa stick, suspausti elektros, kūgio moxibustion
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas midijos

Parašyti atsiliepimą

Daugiafunkcinis Kinų medicinos sveikatos fizioterapijos vaškas purvo, purvo moxibustion,sveikatos priežiūros, išsiųsti vėjo ir šalčio 200G/box

Daugiafunkcinis Kinų medicinos sveikatos fizioterapijos vaškas purvo, purvo moxibustion,sveikatos priežiūros, išsiųsti vėjo ir šalčio 200G/box

1 Atsiliepimai
€76.59

AK KZ ASX 20BA Subalansuotą Armatūra Triukšmo Panaikinimo Sporto Ausies Stebi laisvų Rankų įranga KZ ZST ZSTX ZSN PROX Produkto Aprašymas: 1. Produkto Pavadinimas:KZ ASX 2. Gamintojas: KZ 3. Modelis: ASX 4. Ausinių tipas: In-ear 5. Varža: 20 Ω 6. Ausinių jautrumas: 106 dB/mW 7. Dažnių diapazonas: 10-40000Hz 8. Sąsaja: 3,5 mm 9. Kištuko Tipas: lenktas

0 Atsiliepimai
€8.91

Metalo Grandinės, Antrankiai Kaklo Apykaklė Riešo Dirželis Spenelių Apkabos, Erotinis Fetish Nelaisvėje Tvirtinimo Sekso Žaislas, skirtas Pora Suaugusių Seksualus Žaidimas Medžiaga: Metalas Spalva: Sidabrinė Antrankiai*50cm, Amklecuff*63cm, Skersai kirsti*11cm, Apykaklės*106cm, Įmova sąvarža*33cm (prašome leisti 0-2cm paklaida dėl vadovo measuremnet)

Panašūs produktai