10vnt/daug Stiklo Butelis, Žavesio Dervos Blizgučiais Gėlių, Norinčių Butelis Pakabučiai 15*29mm Amatų PASIDARYK pats Papuošalai, Auskarai Priedai YZ653

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€2.88

€4.06

Produkto Informacijos

10vnt/daug Stiklo Butelis, Žavesio Dervos Blizgučiais Gėlių, Norinčių Butelis Pakabučiai 15*29mm Amatų PASIDARYK pats Papuošalai, Auskarai Priedai YZ653 Gana pakabučiai su bauda kokybės , Geriausias savo žavesio apyrankės, karoliai !

Meterial : Dervos Dydis : 15*28 mm Neto : 1.5 g/vnt konversijos : 1 colis = 25.4 mm arba 1 mm =0.0393 colių Pakuotė : 10 vnt./maišas Produktų Ekranas

Prašome atkreipti dėmesį, 1) prekės bus išsiųstos per Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu laisvai, jei suma daugiau nei $8. 2) Jei jūsų užsakymo suma pagal $8 , prekės bus išsiųstos per Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius laisvai . 3) Jei jūsų užsakymo suma yra daugiau kaip $10,gausite paslaptinga dovana. 4) daugiau galite užsisakyti,tuo didesnė nuolaida jums bus gauti.

Mokėjimo

1) spustelėkite "Pirkti Dabar" mygtuką, kai jums užsakymą. 2) sąlyginio Deponavimo yra nemokama, saugi mokėjimo paslauga, kuri automatiškai prieinami visiems sandoriams.Ši paslauga užtikrina, kad išmokos bus išleista pardavėjas tik po to, kai jūs patvirtinate, patenkinamas gavimo jūsų užsakymą.

Grąžinimo Politika

1) Nurodymai yra išdėstyti po jūsų užsakymo patvirtinimo, todėl prašome patvirtinkite užsakymą. 2) Jei yra problema, ar prekė yra nepatenkinama, prašome susisiekti su mumis pirmąjį greitai ir patenkinamai išspręsti, pvz., grąžinamoji išmoka arba mainų kitas naujas elementas už jus. 3) reikalaujama, kad prekės turi būti grąžinamos į mus per 14 dienų nuo grąžinimo prašymas yra priimtinas. 4), Prašome maloniai susisiekite su mumis dėl grąžinimo po pirmojo per 48 valandas po gavimo elementą.

Susisiekite Su Mumis

1. Prašome skirkite laiko momentą, pirmiausia perskaitykite pateiktą informaciją.Ir nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų proceso metu.

2. Ir jūs galite taip pat susisiekti su mumis prekybos vadybininkas arba el. paštu, mes atsakysime į jūsų klausimus per 1-12 valandų.

Atsiliepimai

1. Mes esame priklausomi nuo klientų pasitenkinimą, kad pavyks.Todėl jūsų teigiamų atsiliepimų iš 5 ŽVAIGŽDUČIŲ yra labai svarbu mums.Jei esate sluoksninė su mūsų daiktų, skirkite keletą minučių ir palikti savo teigiamą atsiliepimą.

2. Prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų, prieš susisiekdami su mumis.Mes padarysime viską, ką galime, kad išspręsti visas problemas už jus.Pateikti neigiamą grįžtamąjį ryšį, nebus per vėlu, jei problema nebuvo išspręsta.

Žymos: bičių pen, fluffi gleives, parfumuotas butelis žavesio, paslaptis dervos pakabukas, monetos "pasidaryk pats" pakabukai, "pasidaryk pats" pakabukai pasaka, vestuvių stiklo butelis, žavesio, lankas pakabukas, slime žaislas, samanos, dervos pakabukas
Formos Butelis
Dydis 15*29mm
Stilius Madinga
spalva kaip paveikslų paroda
PASIDARYK pats apdailos metalo Papuošalai, Medžiagos, Reikmenys
Elemento Tipas Pakabučiai
Kiekis 10 vnt.
Medžiaga Derva+Stiklo
Metalų Tipas NĖRA
Modelio Numeris YZ653
Papuošalai Išvados "Pasidaryk pats" juvelyrikos priėmimo
Apyrankė Handmake Auskarai Plaukiojantieji
Bauda ar Mados Mados
Pakabukai Tipas Butelis
Prekės Pavadinimas BAOGEILILY

Parašyti atsiliepimą

10vnt/daug Stiklo Butelis, Žavesio Dervos Blizgučiais Gėlių, Norinčių Butelis Pakabučiai 15*29mm Amatų PASIDARYK pats Papuošalai, Auskarai Priedai YZ653

10vnt/daug Stiklo Butelis, Žavesio Dervos Blizgučiais Gėlių, Norinčių Butelis Pakabučiai 15*29mm Amatų PASIDARYK pats Papuošalai, Auskarai Priedai YZ653

0 Atsiliepimai
€17.15

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis! SFR1M44-U100K USB Floppy Drive Emuliatorius skirtas Elektroniniai Vargonai USB atmintinė yra naudojama FAT32 Įmontuota atmintis naudojama s sudraskė duomenų ir konvertuoti į formatą, tarp FAT16/32 ir FAT12, duomenų išlaiko net elektros žemyn Didžiosios pramonės kontrolės įranga, 1.44 MB diskelių Paramos Džemperiai Sąsaja:

2 Atsiliepimai
€3.31

【dydis】 Plotis: 23cm Aukštis: 18,5 cm Storis: 3cm 【svoris】 0.1 kg 【medžiagos】 pliušas 【 Pastaba 】 Gali būti 1-3cm normalus matavimo klaidos, ir dėl šviesos ir kampą fotografiją, spalva produktas yra šiek tiek skiriasi nuo pagrindinės nuotraukos. Dėkojame už jūsų supratimą ~

Panašūs produktai