Belaidžio "bluetooth" laisvų rankų įranga su mikrofonu sporto vandeniui ausinių magnetinės ausinės išmanųjį telefoną Xiaomi "Samsung", "Huawei" ir kt.

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€7.44

Savybės

100% nauja!

Magnetinio belaidžio "bluetooth" sporto ausinės ausinių ausines su mic "iPhone", "Samsung" ir kt.

Built-in magnetai leidžia jums pridėti dviejų ausines kartu, kai nenaudojate, ir nešioti kaip karoliai aplink jūsų kaklo, patogus būdas nešiotis, kai jums jų nereikia.

Ergonomiškas in-ear ausinių dizainas specialiai tinka kontūrus ausis, 10 metrų darbinis atstumas mūsų sporto ausinės leis jums mėgautis muzikos, kai veikia, sporto salė, sporto ir pratimų ir kitos veiklos.

"Bluetooth" 4.2 technologijos, lengvas ir greitas sujungimas su išmaniaisiais telefonais, planšetiniais kompiuteriais ir kitomis "Bluetooth" įjungta muzikos prietaisai ir teikti aukštos kokybės stereo garsas suderinamus prietaisus.

Suderinama su 99% judriojo telefono, planšetinio kompiuterio, "Bluetooth" įjungta nešiojamojo kompiuterio ir kitų skaitmeninių įrenginių rinkoje.

Elektros energijos kiekis, ausinių, gali būti rodomas jūsų prietaisus.Paramos automatinė vėl iš naujo.

Specifikacijos

"Bluetooth" Versija: Bluetooth 4.2

Bluetooth Protokolas: A2DP AVRCP HFP HSP

Baterija: 3.7 V 60mAh

Įkrovimo Įvesties Standartas: DC 5V/1A

Jautrumas: 103db +/- 3dB

Varža: 32Mw

Perdavimo Atstumas: 10m barjeras-nemokamai

Dažnis: 2.4 GHZ

Pokalbio Laikas: Apie 4 val.

Muzikos Laikas: Apie 5 val.

Budėjimo Laikas: Apie 160 valandų

Spalva: Juoda, mėlyna, auksinė, sidabrinė

Suderinamumas: Universalus už "Apple", "Huawei", "Samsung", "Sony", " Xiaomi, LG ir kt

Mandagumas

1. Prašome leisti maža dydžio nukrypimai dėl žmogaus vertinimo.

2. Dėl poveikio šviesos ir monitoriaus ryškumą, gali būti ir nedideli skirtumai tarp spalvų tonas nuotraukos ir tikrosios prekės!

Pakuotė

1 x "Bluetooth" Ausines.

1 x naudojimo Instrukcija

1 x Krovimo Kabelis

Žymos: cr2032 su pin, "apple" atveju ausinių, ausinių motociklas, xiaomi tmall ausines, ninja xiaomi ausines, xiaomi airdot ausines, airpod pro, belaidžio headphon, airpod 2, airpod appl
Stilius Neckband
Varžos Diapazonas iki 32 Ω
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Funkcija Vaikiška Ausines
Kilmės KN(Kilmės)
Įkrovimo Būdas Baterijų
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
Su Mikrofonu Taip
Savybės Aktyvus Noice, Anuliuojant
Vocalism Principas Orthodynamic
Jungtys NĖRA
Yra bevielis Taip
Skaičius Vairuotojai 2
"Bluetooth" Versija 4.2
Parama Atminties Kortelės No
Paramos PROGRAMĄ Taip
Komunikacijos Belaidžio
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Valdymo Mygtukas Taip
Dažnių Diapazonas Diapazonas -Hz
Paketų Sąrašas Įkrovimo Kabelis
Atsparus vandeniui Taip
Garso Valdymas Taip

Parašyti atsiliepimą

Belaidžio

Belaidžio "bluetooth" laisvų rankų įranga su mikrofonu sporto vandeniui ausinių magnetinės ausinės išmanųjį telefoną Xiaomi "Samsung", "Huawei" ir kt.

0 Atsiliepimai
€21.54

Anime Žaidimas Genshin Poveikio Nepaprastai Keli Grafas Tutu Iškirpti Aiškų Vertus Šilčiau Pagalvę Vertus Pagalvė Gamintojas: Magic Shield Parduotuvė Modelio Numeris: DXQYSNSBZ10265 Spalva: Keli, Paimon, Grafas Tutu,Raižyti aišku Anime Žaidimas: Genshin Poveikis Medžiaga: Minkštas Pliušinis Trumpas Įdarui: Aukštos Elastinės Medvilnės Pearl Dydis: 46*43*18cm Produkto:

0 Atsiliepimai
€12.43

PASTABA: ŠIŲ 3D HOODIES YRA PAGAMINTI PAGAL UŽSAKYMĄ, APDOROJIMO LAIKAS YRA 3-5 DIENŲ!Būklė: 100% brand Medžiaga: Poliesteris + Spandex Dydis: XS/S/M/L/XL/XXL/XXXL/4XL/5XL/6XL/7XL Mieli draugai: Mes factory outlet,ir paramos lašas laivybos.Jei jums reikia parduoti savo produktų, mes galime jums pasiūlyti nuotraukas be watermark.Mes taip pat priimame PASIDARYK pats į cutomize stiliaus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Ačiū.Prašome

0 Atsiliepimai
€38.52

Sveiki atvykę į Max Moto Parduotuvėje.Esame profesionalų motociklų aksesuarų pardavėjas.Jei jums reikia kitų produktų ar modelių rasite apsilankę mūsų parduotuvėje arba konsultuotis su mumis.Nes yra per daug produktų, mūsų parduotuvėje, ne visi jie yra ant lentynos , Jei turite bet kokių produktų jums reikia, prašome susisiekti su mumis.Dėkojame už jūsų paramą,mėgautis savo pirkinių!Pastaba: *Prieš pateikdami užsakymą,

1 Atsiliepimai
€14.91

Produkto Aprašymas Naujas Aušinimo Ventiliatorius MSI GS65 MS-16Q2 Suderinama su:16Q2-CPU-CW 16Q2-GPU-CW Maitinimo jungtis: 4 smeigtukai Mes turime išbandyti visus produktus, ir užtikrinti, kad būtų galima normaliai naudoti.Prašome patikrinti, nuotraukos ir grafika kortelės tipo, daugiau informacijos.Kas įeina: 1 x Aušinimo Ventiliatorius SKU# TP.FN.409-GN pristatymo Svoris: 3 oz Neto Svoris: 1.51 oz TP.FN.409-GN1 pristatymo

Panašūs produktai