Belaidžio Radijo Ieškos Sistema Padavėjo Skambinti 1 Riešo Juoda Žiūrėti Pranešimų Gaviklio Imtuvo Dažnis 433.92 MHz Restoranų Baldai

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€16.57

Parama 500 vnt greitųjų žinučių programą,Puikiai suderinama su paties dažnio siųstuvas

1 baterijos gali naudoti apie 1 metus,nereikia įkrauti visada

Du Pavojaus Režimas ,Vibracijos ar garso signalą

LED grotelės ekrano,2-4 Skaitmenys/A,B,C ir t. t raidės ir Laikas

PASTABA:

Tai yra žiūrėti tik gavėjas,skambinimo mygtukas nėra įtrauktas.Jei jūs turite tinkamą skambučio mygtuką,prašome spauskite čia .Ir jei jūs naudojate su kitais fabriko siųstuvas,prašome leiskite mums žinoti, žiūrėti imtuvas norite, yra su ilga kodą arba trumpas kodas ,ačiū !

Ilgo nuotolio bevielio signalo stiprintuvas

Tolimojo?Per daug grindis ?Signalas yra per prasta ?Nesijaudinkite ,šis bevielio signalo stiprintuvas gali labai sustiprinti signalą .

Esame profesionalus gamintojas

Mes esame pirmaujanti belaidžio ieškos sistemą, gamintojas iš Kinijos ir buvo šioje srityje 15 metų .Atitinka kiekvienas klientas yra mūsų misija .Pirkti iš jav ,turi geriausią aptarnavimo po pardavimo !

Kad politika

Pristatymas:

1. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas ir telefono numeris yra teisingas.Rusijos Federacija, prašome palikti mums savo vardą ir pavardę,tada jums gali rinkti paketą atsižvelgiant į savo šalies politikos.Mes tik sekti savo adresu, nurodytu el. pašto adresu arba www.kardiosignalas.lt.

2. Dėl saugaus priežasčių, mes ne leido, kad adresas pasikeitė telefonu, jei adresas yra pakeistas, prašome palikti mums vieną pranešimą www.kardiosignalas.lt.

3. Mes turime jokios atsakomybės laivybos neteisingas adresas.

4. Jei krovinių nuostata yra neteisinga, prašome palikti mums pranešimą prieš jį sumokėti.

Grąžinimo Politika:

1. Grąžinimo ar keitimo prašymas yra prieinama tik užklausas per 1 savaitę po sklypas gavo & grąžinant prekę, taip pat būklės, kokios gavo.

2. Prašome repack elementą atsargiai.Straipsniai grįžo bus išbandyti ir naują pakeitimas bus išsiųsti pirkėjui iš karto, kai rado defektų.

Tuo atveju, jei tinkamas pakaitalas nėra, tada grąžinamoji išmoka bus išduota.Laivybos, krovos ir draudimo mokestis yra negrąžinamas.

3. Jei prekės yra nustatyta ne sugedęs, prekės bus išsiųstos atgal pirkėjui metu pirkėjas savo lėšomis.

Atsiliepimų Info:

1. Prašome pateikti mums 5 žvaigždučių reitingą, pagal gerus atsiliepimus, mes dėkojame jums iš anksto.

2. Siekiant suteikti jums geresnes paslaugas, prašome gydyti sandorio gana.Prieš išvykdami į neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, ar turite klausimų apie mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis ir gauti dar geresnis sprendimas.

Mokėjimo Būdas

1. www.kardiosignalas.lt priimti sąlyginio Deponavimo/ Kredito kortele arba Banko Pervedimu/ Western Union/webmoney/ TT / Qiwi piniginės /Boleto.

2. Prašome apmokėti per 7 darbo dienas, už užsakymą.Jei turite problemų dėl apmokėjimo, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau.

Kitas Politikos Kryptis:

1. Mes nesame atsakingi už bet kokius muitų ir (arba) muitai arba importo mokesčius.

2. Mes palikti TEIGIAMĄ ATSILIEPIMĄ gavęs mokėjimą.Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su item, gavus jį.

3. Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną.

Rimtas Pirkėjas Tik!

Susisiekite Su Mumis:

1. Prašome susisiekti su mumis jokių pastabų, klausimų ar pasiūlymų, kurie jums gali turėti, mums bus malonu jums padėti.

2. Jūs galite susisiekti su mumis elektroniniu palikti mums pranešimą arba rašykite mums.

3. Darbo laikas: Pekino Laikas 8:30 am Iki 5:00 pm.

Žymos: gydytojai greitųjų žinučių programą, , ary laikrodžiai, radijo ieškos sistema restoranas, uno meniu restorane, skambinkite restoranas, pranešimų gaviklio restoranas, belaidžio namų skambinimo sistemos, skambinkite padavėjas, miegamasis furnitur, individualų aptarnavimo sistema
Prekės Pavadinimas Jingle Bells
Žiūrėti galia 1*AAA baterijos
Gauti jautrumas -110 dbm
Talpa 500 vnt pranešimų gaviklio siųstuvai
Žiūrėti dydis 55* 45* 18mm
Produkto pavadinimas Belaidžio Žiūrėti skambinimo sistemos
Dažnis 433.92 MHZ
Režimas Vibracija ,pyp
Sertifikavimo CE
Ekranas 2-4 Skaitmenys /A,B,C,D ir t. t raidės ir Laikas
Medžiaga ABS Plastiko
Kilmės KN(Kilmės)
Garantija 12 Mėnesių
Žiūrėti Spalva juoda
Budėjimo Laikas Apie 12 mėnesių

Parašyti atsiliepimą

Belaidžio Radijo Ieškos Sistema Padavėjo Skambinti 1 Riešo Juoda Žiūrėti Pranešimų Gaviklio Imtuvo Dažnis 433.92 MHz Restoranų Baldai

Belaidžio Radijo Ieškos Sistema Padavėjo Skambinti 1 Riešo Juoda Žiūrėti Pranešimų Gaviklio Imtuvo Dažnis 433.92 MHz Restoranų Baldai

1 Atsiliepimai
€4.13

20pcs/set Makiažo Šepetėliai Nustatyti Diamond Vaivorykštė Sintetinių Plaukų Eyeshadow intymios Kontūras Milteliai Kosmetikos Teptukų Rinkinys. Savybės: 1. Šeriai pagaminti iš aukštos kokybės nailono plaukai yra gerai, švelni ir minkšta. 2. Šeriai yra patogūs liesti ir jie gali pasirinkti milteliai be sugeria produktą, kad jis padės jums įdėti makiažas lengvai. Parametrai: Gaminio

5 Atsiliepimai
€13.80

Led Usb Įkrovimo Dekoratyvinės Lempos Naktį Šviesos Nuotolinio Naujovė Kūdikių 3D mylinčios Širdies Atmosfera, Šviesos, Naktiniai Mergina Dovana Touch Blub techniniai duomenys: Produkto Pavadinimas: Meilės balionas atmosfera lempos Gaminio Dydis: 8.5 * 8.5 * 18cm Produkto Savybės: Touch trečiosios pavarų tamsos, USB elektros energijos tiekimo, apšvietimo, apdailos Tipo Baterija: 1500 mah ličio baterija Šviesos spalva: Baltas

1 Atsiliepimai
€7.07

{infomodule} Pakuotė: 1 x Pripučiami Kūdikių Vandeniu Kilimėlis Aprašymas: 1. Skatinti kūdikio vystymąsi Pilvo žaidimas path yra skirta kūdikiams nuo 3 mėnesių ir daugiau, ir žaidimo plotas yra didelis ir platus. 2. Naudotis kūdikio raumenis Skatinti kūdikius, liftas, reach ir suvokti.Tai yra puikus išeities taškas stiprinti jūsų kūdikio rankos, kaklo ir pilvo raumenis.Kūdikis

Panašūs produktai