Nerūdijančio Plieno Durys, Palangės Nusitrinti Plokštė Tinka HYUNDAI ACCENT 2010-2016

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€14.92

Nerūdijančio Plieno Durys, Palangės Nusitrinti Plokštė AKCENTAS 2010-2017

Aprašymas:

1.Lengva Įdiegti

2.Konkurencinga Kaina

3.Geros Kokybės

4.4 ak/set

5.Pagaminta iš Nerūdijančio Plieno

6.Spalva :Sidabrinė

Montavimo būdas:

1 žingsnis : Prašome gera vieta, su 50% alkoholio įsitikinkite, kad nėra dulkių.

2 žingsnis : Pašalinti 3m klijai atgal.

3 žingsnis : Šilumos 3m klijai karšto oro ginklą.

(Patarimas išleisti su pateikta 3m juosta yra šiltas rankenos ir dangčių tai daro klijai ant daugiau juosta lipni ir jie liks amžinai!)4 žingsnis: įdėkite produktus į reikiamą vietą.Nereikia plauti savo automobilį per 48hours.

Laivybos Sąlygos:

Pranešimas apie Rusijoje ;

Dėl aiškaus bendrovės Rusija atnaujina daug naujų terminų, pristatymo, kiekvienas imtuvas turi pavadintas vardas, pavardė ( visas pavadinimas, kuris įskaitant trijų žodžių).Taigi, Prašome palikti savo vardą ir pavardę, kai įsigyti prekių.Ji mums reikalinga organizuoti pristatymo.Mano, kad jums nepatogu, ačiū už jūsų bendradarbiavimą.

Mes galime laivas pasaulyje.

Prekės Bus Išsiųstos Per 3 darbo dienas, kai tik jūsų Mokėjimas Patikrinti.Kelis kartus dienos bus atidėtas dėl trūkumo.Tačiau, mes jus informuosime elektroniniu Paštu.

Mes NEGALI būti atsakinga už bet kokį vėlavimą pristatymo metu, įskaitant, bet neapsiribojant muitinės pašto tikrinimas, strike, force majeure ir t. t.Sekimo numerį, bus teikiama On-line sekimo yra 3-5 dienoms po išsiuntimo.Mes tiekiame prekes visame pasaulyje.

Mes naudosime" China Post "Oro Paštas" arba" EMS express" ar"Hongkong post " oro paštas", pirkėjui pristatyti prekes.Ilgis ilgiau straipsnius, mes naudosime" EMS express" pirkėjui pristatyti.

"China Post " Oro Paštas":Sklypo paprastai bus 15 dienų - 35 dienomis atvyksta jūsų nurodytu adresu.

Kartais, dėl per daug po apdorojimo paketą, arba muitinio tikrinimo paketą, sklypo kartais bus atidėtas.Nes po tarnybos arba muitinės, sukelia vėlavimo sklypo, žemės sklypo, kartais po 25 dienų atvykti savo adresą, ar net po mėnesio sklypo pasiekti savo adresą.Pavyzdžiui,Brazilija bus pakrantėje 25-60 dienų .

"Hongkong post " oro paštas":Sklypo paprastai bus 15 dienų - 35 dienomis atvyksta jūsų nurodytu adresu."EMS express" :paprastai 7 dienas - 15 dienų bus pristatyti jūsų nurodytu adresu.Kartais, dėl post office rankenos pakuočių kiekio padidėjimas arba muitinės siuntinių, paketų, kartais vėluoja, intarpai gali būti 9 dienas po atvykimo savo adresą.Pavyzdžiui,Brazilija bus pakrantėje 25-60days"EMS express" ir "ePacket express"

Atsiliepimai:

Jūsų atsiliepimai yra parama mums, ir ji gali padėti mums tobulinti.Teigiamai visada yra tikimasi, prašome leiskite mums žinoti priežastį, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą, ir mes stengiamės, kad išspręsti visas problemas, kad esate patenkintas.

Žymos: durų slenksčio tucson, durų slenksčio mitsubishi, durys, palangės plokštės mercedes, hyundai accent rb, hyundai accent stalčių, hyundai ix35 modifikuotas, "honda" langas garnyras, hyundai accent padangos, akcentas tagaz, palangės lipdukas
Specialios Funkcijos Apdaila
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Gamintojas Dalies Numeris 89902
Prekės Svoris 0.4KG

Parašyti atsiliepimą

Nerūdijančio Plieno Durys, Palangės Nusitrinti Plokštė Tinka HYUNDAI ACCENT 2010-2016

Nerūdijančio Plieno Durys, Palangės Nusitrinti Plokštė Tinka HYUNDAI ACCENT 2010-2016

0 Atsiliepimai
€14.41

Europa 2020 Disney Mickey Mouse Pirštinės Berniukas Mergaitė Sniego Karalienė Elsa Princesė Kūdikių Pirštinės Lauko Žiemos Aksomo, Šilto Vėjo Slidinėjimo Pirštinės Pavadinimas: Vaikų šiltas pirštines Prekės ženklas: Disney Tinka: 3-6 metų amžiaus vaikams Medžiaga: Poliesterio pluošto Stilius: Mikis, Minnie, Elsa

0 Atsiliepimai
€86.84

Naujas atvykimas vieną rinkinį modifikuotų nerūdijančio plieno, automobilių išmetimo vamzdyje duslintuvo patarimas Honda Civic FC SI stiliaus 2019 Produkto specifikacija 1.100% Brand New. 2.Tekstūra iš Plieno 3.Ilgaamžė medžiaga, atspari UV, vandens, purvo, riebalų, druskos, švelnios rūgšties ir naftos. 4.Šviesos svorio ir patvarumo, skirtingos optinės linijos ateina iš įvairių požiūrių.

0 Atsiliepimai
€6.62

Pastaba: Ši apsaugos atveju tinka tik : Lenovo Tab M10 TB-X605F TB-X505F tinka :Lenovo Tab E10 10.1 TUBERKULIOZĖ-X104F TB-X104L produkto savybės: *.100% brand new aukštos kokybės laikrodžių atveju, *.Anti-drop + anti-shock + anti-scratch, visiška apsauga *.Lengva prieiga prie visų mygtukų *.Prabangus ir madingas dizainas, kuris puikiai dera pagal formą.Lengva įdiegti ir pašalinti Prašome

Panašūs produktai