Iš viso stotis koja varžtas grupė lygio reguliatorius SoKKIA

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€2.95

€5.79

Iš viso stotis koja varžtas grupes p lygio reguliatorius SOKKIA

Apie Įmonę

Mes specializuojasi gamybos ir prekybos bendrovės.

Mes turime daugiau nei 500 rūšių produktų.Jie apima stiklo lygį burbulas serija, metalo lygį burbulas serija, Plastikiniai lygį burbulas serija, elektroninių lygį burbulas serija, elektroninių lygio jutiklis serija ir elektroninių lygio compensator serija ir t. t.

Mūsų gaminiai yra plačiai naudojami geodezijos ir kartografavimo pramonės, lazerių priemonė, pramonės, svėrimo aparatai pramonės, elektros įrankių pramonės, mechaninės inžinerijos, pramonės, aviacijos ir kosmoso ir karinės ir kt.

Jei jums reikia specialaus tipų bet kokio produkto, Prašome susisiekti su mumis laisvai.

Mokėjimo

Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO;

Jei negalite kasos iš karto po užsakymo apdailos, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi becompleted per 5 dienas.

Vežimas

Mes atsiųsime iš pakuotės per 1-5 darbo Dienas jūsų užsakymus.Visi Elementai paprastai bus išsiųstas ChinaPost Oro Paštu arba e-Pakelio.Rusijos vartotojams mes paprastai naudoti Posti Suomijos, rusijos Orą.

Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis laiku.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Jūsų pasitenkinimas yra mūsų didžiausias atlygis ir galia!

Pastaba: Mes tik siųsti adresu tvarka.Pirkėjas būti atsakingi už bet kokius mokesčius, muitų ir kitų rinkliavų surinkta pirkėjo šalis!

Grąžinimo & Grįžti

Mes teikiame 180 Dienų Garantija visiems išvardytiems produktams.Jei gausite defectve vienas, jis gali būti grąžinamas per 10 dienų po to, kai jūs užsiregistravote pakuotės.

Prašome atkreipti dėmesį, kad grąžinama prekė turi būti originalioje sąlygas ir pirkėjas turėtų nešė grąžinti, laivybos mokestis.

Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamų atsiliepimų, bus mūsų geriausias grįžti tarnauti jums.Jei jums jaustis patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome palikti mums savo teigiamų atsiliepimų.Jūsų atsiliepimai bus labai dėkingi ir padės mums geriau jus aptarnauti.

Jei esate ne laimingas su mūsų produktais ir paslaugomis, prašome susisiekti su mumis prieš jums pateikti neigiamų atsiliepimų.Kai yra problema, kaip pranešama, visas mūsų darbuotojai bandys geriausiai jums padėti emisijos įvyko.Dėkojame už jūsų supratimą.

Darbo Laikas

8:30-12:00 IR 14:00-18:00 VAL., nuo pirmadienio iki penktadienio

9:30-12:00, šeštadienis

Žymos: iš viso stotis, iš viso stotis sts, iš viso stotis, sokkia stotis iš viso, iš viso stotis priemonė, baterija sokkia, iš viso stotis profesinės, optinis lygio topcon, prizmė topcon, mini impressora
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Išėjimo Tipas NĖRA
Modelio Numeris už SOKKIA
Prekės Pavadinimas HACCURY

Parašyti atsiliepimą

Iš viso stotis koja varžtas grupė lygio reguliatorius SoKKIA

Iš viso stotis koja varžtas grupė lygio reguliatorius SoKKIA

2 Atsiliepimai
€6.86

5vnt/box Tarptautinis Standartas Kaco Rollerball Papildymo Metalo Strypas Juodo Rašalo 0,5 mm Ženklas, Tušinukai Šerdelės, Mokyklos Raštinės Paketas apima:5vnt šerdelėmis SHPPING SĄLYGOS 1.Prekės yra nomarlly vežamos po 1-5 darbo dienas po apmokėjimo patvirtinimo. 2.Prekės yra vežamos www.kardiosignalas.lt Standartinis Pristatymas , www.kardiosignalas.lt Premium Pristatymas; dauguma pasaulio šalių atvyksta

0 Atsiliepimai
€2.38

Prekės Aprašymas 1. Medžiaga : Žąsų Plunksnų 2. Ilgis : 5-8 /13-20cm 3. Kiekis : 100 vnt 4. Spalvos : 16 spalvas pasirinkti 5. Kiekviena plunksna su įvairaus ilgio, bet ilgis tarp 5-8 /13-20cm, prašome suprasti. 6. Gali būti šiek tiek chromatism su skirtingais kompiuteriais , prašome suprasti. ​

0 Atsiliepimai
€96.59

Žemės ūkio Mašinos Solenoidinis Vožtuvas ZF John Deere 0501-320-205 Aprašymas: Garantija: 1 metai garantija. Būklė: In-stock, OEM, turi įbrėžimų Savybės ir Privalumai: Didelis tikslumas, hermetiška, Mažas dydis. Dėmesio: 1.Šie daiktai gal turi įbrėžimų saugojimo metu. 2.Prašome patvirtinkite, kad Transporto priemonės Identifikavimo Numeris, su mūsų numeris arba

Panašūs produktai