Kūdikių Naujagimių Fotografijos Backdrops Gimtadienio Apdailos Foto Studija Fone Sutriuškinti Tortas Baltos Medienos Sienos, Photocall

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€3.36

€5.79

Poliesteris

Nuotrauka yra aiškūs, realūs,stereo prasme, yra stiprus,daugkartinio naudojimo,draugiškas aplinkai.Sulankstomi elementai, paramos lyginimo ir skalbimo, lengva pašalinti raukšles

Savybės

Lyginti popierius ir vinilo fonas,poliesteris yra atsparus vandeniui,storas,patvarus,ryškios spalvos,vientisas ir winkle nemokamai.Maksimalus vientisas, plotis 300cm.Puiki dekoracija foto fonas,vestuvių,naujagimių,vaikų,photo booth,kūdikių dušai,padalos,šalių ir daugiau,taip pat puikiai,televizijos, video ir skaitmeninio parodoje,didelio masto billboard fotografija.Jei fonas yra purvinas,jūs galite mesti jį į skalbimo mašiną.Tai gali būti sulankstyti lengvai nešiojimas,jūs galite naudoti ją lauke,tai tinkamiausias pasirinkimas fotografams.

Plona Vinilo

Aukštos kokybės & nelengva išnyks;lengvas,lengva laikyti ir nešiotis.Prekės siunčiamos sulankstyti ir raukšles.

Savybės

Vaizdas yra realus,Stereo prasme, yra stiprus.Maksimalus vientisas, plotis-300cm,minkštas,lengvas, Lengva Sulankstyti ir Nešti,pigiau ir šviesos nei Poliesterio audinys,bet vis dar tearproof, Nėra atsparus vandeniui,Gali būti naudojamas tik patalpų fotografija,Todėl ji Labiau tinka vieną kartą naudoti.pavyzdžiui, gimtadienio,šeimos fotografų...Pastaba:nelieskite jį su vandeniu.

Čia yra būdų, kaip pašalinti raukšles:

1) Roll jį sandariai cilindru 3-4 dienas,tai bus gerai.

2) Jei būtina, prašome geležies atgal paviršiaus su aplinkos temperatūra žema, ir Tai yra geriausia kloti sluoksnis audinio viduryje,taip, kad nebūtų sunaikinti vaizdą.Bet raukšlėtis negali būti visiškai pašalinti, Todėl, jei jums priimti negali, prašome nusipirkti atsargiai.

Prašome atkreipti dėmesį

1. Kompiuterio ekranai yra įvairių spalvų korekcija,subtilių spalvų skirtumas yra normalu.

2. Tuo pačiu metu,nes mūsų pagrindinė medžiaga, ar vaizdinį rašalo skirtingų partijų,fone, kai spausdinamos turės labai mažas skirtumas.

3. Siekiant palengvinti transporto ir pakavimo,bus sulankstyti fone siuntas, dėl creased.Nesijaudinkite,neturi įtakos naudoti.

Fotografija

Į backdrops reikia laikytis saugaus atstumo fotografuoti.Taip pat daug didelio formato nuotraukos gali atrodyti šiek tiek pixelated.Skirtingų apšvietimo turės skirtingus fotografavimo poveikį,galite pabandyti sureguliuoti žibintai padaryti jūsų nuotraukos geresnis.

Papildomas paslaugas,Prašome susisiekti su mumis.

1. Pridėti viršaus/apačios kišenėje ar skylę.

2. Valcavimo siųsti fonas.

3. Gali būti pritaikyti prie bet kokio dydžio.

4. Fonas gali būti individualizuotas, modelį, pridėti nuotraukas, keisti spalvą/stilius.

5. Drop laivyba.

6. Ypač skubus, Apdoroti, kad per 24-48 valandas ir išsiųsti.

Q: Kaip man pritaikyti fone parduoti?

DUK

A: Jūs galite pasirinkti dydį tiesiogiai pirkti, tiesiog reikia atkreipkite dėmesį, kad jūsų prašymą, mokėjimo metu, manau, bus pakeisti nuotrauką, pagal jūsų prašymą, ir patvirtinkite su jumis iki pristatymo.

Q: Kaip man pritaikyti foną, ne ant pardavimo?

A: Jūs galite siųsti nuotraukas ar idėjų ir norimo dydžio mūsų klientų aptarnavimo,mūsų dizaineris padės utilizavimo už jus, tada I siųsti jums utilizavimo patvirtinti.

Q: turiu failai gali būti spausdinami tiesiogiai, kaip jums atsiųsti?

A: pasakykite norimo dydžio.Pikselių nuotraukos yra geriausia daugiau nei 3000px * 3000px, arba rezoliucija ne mažiau kaip 300 dpi.kitaip spausdinimo bus neryškus.

Q:Kiek tai kainuos siųsti fone man?

A: Mums reikia 2-3 dienas proceso tvarka, ir ten bus pranešimą priminimas, kai užsakymas yra vežamos.Jei nori Gauti šį paketą, prašome susisiekti su mumis pasirinkti, greitas pristatymas.

Atsiliepimai

Jei nesate patenkintas su sandoriu, prašome nedvejodami susisiekite su manimi, I bus atsakyti per 24 valandas, ir pabandyti išspręsti bet kokią problemą.Jei jums patinka, prašome man duoti penkių žvaigždučių įvertinimas.Jūsų nuomonė yra labai svarbu man, ačiū!

Žymos: darbas sienos, studija grupės nuotrauka fone, foto studija lėšų, Fonas, v fone, fono nuotrauką, pyragas sutriuškinti dekoras, platus fotografijos backdrops, fotos studija, užveskite pelės žymeklį kulka
Pakuotė Taip
Kreiptis Gimtadienio, Baby shower, Net reklama
Prekės Pavadinimas MOCSICKA
Plauti Poliesteris galima plauti
Stilius Vaikai
Maksimalus Plotis 300cm(10ft)
Tematikos naujagimio fotografijos fonas
Medžiaga Plona vinilo ir Poliesterio
Tipas Purškimo Dažytos
Kilmės KN(Kilmės)
Pritaikyti Bet kokio dydžio ir tekstas

Parašyti atsiliepimą

Kūdikių Naujagimių Fotografijos Backdrops Gimtadienio Apdailos Foto Studija Fone Sutriuškinti Tortas Baltos Medienos Sienos, Photocall

Kūdikių Naujagimių Fotografijos Backdrops Gimtadienio Apdailos Foto Studija Fone Sutriuškinti Tortas Baltos Medienos Sienos, Photocall

2 Atsiliepimai
€3.03

130x82cm Vyras Vonios kambarys Prijuostė Juoda Barzda Prijuostė Plaukų Skutimosi Prijuostė Žmogui, Namų Valymo Protecter Namų Salonas Įrankis noFB7 Ypatybė: 100% Brand new ir aukštos kokybės. Kiekis:1pc Ne daugiau benamių plaukus žemyn kriaukle, dėl muilo, jūsų dantų šepetėlį Patogūs kombinezonai su antkrūtiniais, kad sugauti visi iš jūsų kritusių veido plaukų iškarpomis Prisitvirtina

1 Atsiliepimai
€1.53

Aprašymas: 100% Brand New. Medžiaga: Plastikas 2 Spalvos: oranžinė, Balta Tipas: Kamuoliai Skersmuo: 40m Pakuotės Turinys: 1 x Pack Ping Pong Kamuolys (150pcs) Pastaba: 1.Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. 2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių

0 Atsiliepimai
€9.49

Candy Spalva Plius Dydis XL Karšto Seksualus Džinsinio Grobis Šortai Nėrinių Tvarstis Kutas Skylę Micro Mini Trumpas Jean Bikini Thong Paplūdimys Tanga Atkreipkite dėmesį, kad šiek tiek spalvų skirtumas turėtų būti priimtina dėl šviesos ir ekrane. Ką Jūs Gaunate: 1 x trumpas Peržiūros :

Panašūs produktai