"Europa 2020" Undinė vakarinę Suknelę ilgomis Rankovėmis V-Kaklo, Kutas Moterų Vakare Gown Sidabro Promenadzie Suknelė Vestido de Fietsa SN7

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€306.70

12408401036543169 Naują Atvykimo 2019 JAV dolerių 427.14 /vnt JAV dolerių 370.00 /vnt JAV dolerių 327.14 /vnt JAV dolerių 270.00 /vnt JAV dolerių 370.00 /vnt JAV dolerių 455.71 /vnt JAV dolerių 341.43 /vnt JAV dolerių 327.14 /vnt.

Dėmesio: Ši suknelė tik 1 spalvų-vaizdas spalvotas, mes negalime padaryti kitos spalvos.Jis yra pagamintas pagal užsakymą, mums reikia 25-30 dienų.Ne instock suknelė.

Dėmesio:

1.Jei turite kokių nors abejonių, ar reikia padėti,prašome nedvejodami susisiekite su mumis.Jūs taip pat galite siųsti pranešimus į jav ar kalbėtis su mumis internetu.Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

2.Bet kokie pasikeitimai, dydis/spalva/specialusis reauests nėra priimtini po užsakymo viršija 24 valandas.

3.Jei viršyti 24 valandų,dydžio,atsiųskite mums žinutę, siekiant patikrinti, ar jis vis dar gali būti pakeista, dydžio,spalvos ar informacija.

Taip pat prašome atidėti apdorojimo laikas jūsų užsakymą.Jeigu jūsų užsakymas viršija 48 valandas, ir mes turime pradėti suknelė,mes tik gali grąžinti 50%, jei norite atšaukti užsakymą.

4.Jei jūsų dydis yra plius dydis (16W,18W,20W,22W,24W,26W),mums gali tekti imti daugiau $15-$30.

5.Kaina yra tik suknelė neapima jokių priedų, pavyzdžiui, pirštinės,striukės,vestuvių šydas,mergina.Jei norite,kad, prašome susisiekti su mumis dėl informacijos.

6.Kai kurioms suknelės, kad jokia nuotrauka už nugaros dalis informacijos,mes padarysime tai nėrinių arba užtrauktuką aukštyn pagal stilių.Jei jums patiko atgal su Nėrinių-up ar kita,prašome pranešti mums laiku.

7.Spalva atstovavimas gali skirtis skirtingų monitorių.Kai kurioms suknelės, kurios yra nuoroda nuotraukos,nekilnojamojo suknelė bus šiek tiek kitoks, kaip ir originalus vaizdas.Jis bus apie 90% panašaus kaip nuotraukoje.

8. Kartais ten bus MOKESČIŲ iš savo Papročius.Tai yra susiję su yout šalies nacionalinės politikos.Pardavėjas negali kontroliuoti.Ačiū už jūsų supratimą. 9.Jei jūs neturite pasakyti mums,mes padarysime, kad jūsų suknelė, kaip ir standartiniai MUMS dydžio, kaip mūsų dydžių lentelė.

Jei jums reikia custom made suknelė,palikite mums žinutę ir pasakykite mums savo teisingi matavimai, kai jūs pateikiate užsakymą: Krūtinės,Liemens,Klubų,ūgį nuo viršaus galvą prie grindų, bet ne batai,jūsų kulno aukštis,petys į petį,rankos ilgio,Bicepso,Armhole.

10.Visi mūsų suknelės yra custom made,mes ne priimti grįžti suknelė, jei nėra kokybės problemas.

Jei yra kokybės problemų,prašome palikti žymes ant suknelė (nereikia iškirpti tags)ir susisiekti su mumis.mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą už jus.

Žymos: vakare suknelė ilgomis rankovėmis brides, suknelė aksominė juoda, didelis vakare gown, undinė legging, sidabro undinė vakare gown, paillette vakarinę suknelę ilgomis rankovėmis, lo vakare gown, satino suknelė ilgomis rankovėmis atgal, net suknelė, undinė pasakos
Apdaila Kutas
Rankovės Stilius Reguliariai
Built-in Liemenėlė Taip
Talėja Natūralus
Pavadinimas Prabangių Vakarinių Suknelių 2020 M.
Elemento Tipas Vakarinės Suknelės
Prekės Pavadinimas prabanga vakarinę suknelę
Tipas Ypatinga Proga Suknelės
nom vestido de festa longo
Produkto stilius Oficialus Šalies Suknelės
Siluetas Trimitas / Mermaid
Audinio Tipas china
Mados Elementas Paprastas
Kilmės KN(Kilmės)
Punktas Realios Foto Vakarinę Suknelę
Proga Vakare Šalies, Prom Šalis,Baigimo Šalis,Vakare Šalis
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Dydis Custom Made/Standard US size
spalva Kaip Vaizdas arba pagal Užsakymą
Tikrasis Vaizdai Taip
Modelio Numeris SN7
Traukinys NĖRA
Prekės Stilius Oficialus Vakaro Suknelės, Suknelės
Medžiaga Poliesteris
Iškirpte V-Kaklo

Parašyti atsiliepimą

"Europa 2020" Undinė vakarinę Suknelę ilgomis Rankovėmis V-Kaklo, Kutas Moterų Vakare Gown Sidabro Promenadzie Suknelė Vestido de Fietsa SN7

2 Atsiliepimai
€5.50

Techniniai duomenys: - Mes esame kompanija vinilo pjovimo lipdukas, decal - Mes remti Dropshipping, didmeninės prekybos produktus, mes galime suteikti jums geriausią kainos, aukštos kokybės produktus. - Medžiaga:Aplinkos Apsaugos; Nuimamas; Atsparus Vandeniui; Gryna Spalva. - Apdaila: Miegamasis, svetainė, Svečių kambarys, Vonios Kambarys, Virtuvės, Kambario, Biuro, Vaikų Kambario, vaikų darželio,

0 Atsiliepimai
€17.40

Nemokamas pristatymas Bulgarija apšvietimu ir klaviatūros Asus G75 G75V G75VW-BBK5 Serijos sidabrinė rėmas juodas klavišai Aprašymas: 1.būklė:100% visiškai naujas ir originalus. 2.spalva: sidabrinė 3.versija: Bulgarija 4.Tinka: už Asus G75 G75V G75VW-BBK5 . 6.MOQ: 1PC. 7.Garantija:3 mėn . 8.pristatymo laikas:per 3 darbo dienas . apie shippment: DHL,EMS,

1 Atsiliepimai
€9.13

Savybės:************************ ************************************************ Pakeitimo KINTAMOSIOS srovės Adapteris, Skirtas Samsung Visiškai Naujas Ir Aukštos Kokybės Universaliųjų KINTAMOSIOS srovės Įvestis Aukštos MTBF & Ilgą Gyvenimą Per Įtampos Apsaugos Trumpas CKT Apsauga Daugiau Nei Temperatūros Apsauga Techinal Specifikacijos: ******* ******** ********************************************* Įėjimas:100-240V

1 Atsiliepimai
€13.06

Xushaofa Nauja Medžiaga ITTF Patvirtintas 40+mm Besiūlių 3-Žvaigždučių Stalo Teniso Kamuoliukai Profesinės Balta Ping Pong Kamuolius Tenso De Mesa Pakuotėje yra: 6 Kamuoliukus/pak Klasė: 3-Žvaigždučių Spalva: Balta Dydis: 40+mm

Panašūs produktai