Behogar Nuimamas Nerūdijančio Plieno Kavos Milteliai Maker Nuotaika, Plūkimo Stovo Laikiklį Stovo pagrindas Home Office Butas

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€6.42

€9.18

Daugiau Produktų:

Behogar Nuimamas Nerūdijančio Plieno Kavos Milteliai Maker Nuotaika, Plūkimo Stovo Laikiklį Stovo pagrindas Home Office Butas

Informacija:

Priėmė su aukštos kokybės nerūdijančio plieno ir silikono, netoksiškas, patvarus ir lankstus naudoti.

Nuimamas dizainas, patogus jums gauti kavos milteliai ir saugoti kavos suklastoti.

Su trapecijos formos rėmas leidžia daugiau stabilus ir subalansuotas metu jums paspaudus kavos pupelių.

Anti-slydimo su storas silikono apačioje ir viršuje, labai atsparūs karščiui , alyvos ir vandens.

Savo mini dydžio, todėl tinka net mažiausioms kavos stalo ir nešiojami su savimi.

Specifikacija:

Medžiaga: nerūdijantis plienas, silikonas,

Galimos spalvos: juoda, ruda

Praneškite mums norimą spalvą, kai jūs perkate jį, ar dar mes atsiųsime atsitiktinai

Pakuotė:

1 x Kavos Nuotaika Stendas

Mokėjimo >>

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT ir visų didelių Kredito Kortelės, per saugų mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 5 darbo dienas po užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

Siuntos >>

1. Kad bus vežamos 4 darbo dienas po visiško mokėjimo operacija.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresą, įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas yra tas pats, kaip savo pristatymo adresą.

3. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

4. , Jei jums nereikia gauti savo krovinį laiku, prašome Susisiekti su Mumis prieš atidarydami ginčų , mes wil patikrinti problemą ir suteikti jums sprendimą per 24 valandas.

Garantija >>

1. 6 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).

2. Sugedęs daiktas turi būti grąžinamas per garantinį laikotarpį, Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

Grįžti & Grąžinti >>

1. Jei prekė yra nekokybiška, pirkėjas turi susisiekti su mumis prieš grąžinant produktą.

2. Jei pirkėjas nenorėtų grąžinti elementą, mes bus padaryti visiškai arba iš dalies grąžinimo pagrįstos išsamios situacijos.

Atsiliepimai >>

Mes stengiamės suteikti savo klientams laimingas prekybos patirtį.Prašome Susisiekti su Mumis išspręsti bet kokią problemą, prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime suteikti jums sprendimą kaip galima greičiau.

Žymos: stovi kavos suklastoti turėtojas, ardyti, ESPRESSO, kavos parduotuvė, kavos šašlykinė, 58mm portafilter, papuošalai iš nerūdijančio plieno, kavos puodelio laikiklis, 6t oneplus screen protector, stiklo nuotaika
Prekės Pavadinimas Behogar
Modelio Numeris kavos nuotaika stendas
Ardyti Bazės Tipas Išgaubto
Medžiaga Nerūdijančio Plieno

Parašyti atsiliepimą

Behogar Nuimamas Nerūdijančio Plieno Kavos Milteliai Maker Nuotaika, Plūkimo Stovo Laikiklį Stovo pagrindas Home Office Butas

Behogar Nuimamas Nerūdijančio Plieno Kavos Milteliai Maker Nuotaika, Plūkimo Stovo Laikiklį Stovo pagrindas Home Office Butas

3 Atsiliepimai
€6.27

51/53/54/57.5/58/58.35 mm Nerūdijančio Plieno Protingas Dozavimo Žiedas Alaus Dubenį, Kavos Milteliai Espresso Barista Piltuvą Įrankis Portafilter Kavos Ardyti

2 Atsiliepimai
€4.58

Aprašymas: 100% brand new ir aukštos kokybės! Pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio, patvarus ir praktiškas. Lengva įdiegti,kuris yra patogus naudoti. Būtina priemonė, skirta rankų darbo kavos. Techniniai duomenys: Elemento tipas: Dozavimo žiedas Medžiaga: aliuminio Spalva: sidabro,juoda, rožė, raudona, aukso. Tinka: 51mm,54mm,58mm profilters Ypatybė: 1.

0 Atsiliepimai
€20.28

51/54mm Nerūdijančio Plieno Portafilter Espresso Kavos Padaryti Medinė Rankena Filtras Techniniai duomenys: Pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno ir medienos, patvarūs ir anti-rust.Lygaus paviršiaus, ergonomiškas dizainas, patogus laikyti.Puikus įrankis filtravimo kavos išlaikyti savo originalų skonį.Lengva naudoti ir valyti.Prekės Pavadinimas: Portafilter Medžiaga: Nerūdijantis Plienas + Medienos Kiekis:

Panašūs produktai