SodaStream Cilindrų Papildymo Adapteris, Adapteris su Kraujuoti W21.8-14 Vožtuvas, Jungties CGA320 ar ir T2C4

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€5.85

€7.91

Aprašymas:

100% Brand New ir Aukštos Kokybės.

Tai paprasta naudoti SodaStream Cilindrų Pripildymo Adapteris leis jums užpildyti savo CO2 iš jūsų didesnis urmu cilindro į mažesnius SodaStream cilindrai.

Lengva ir nebrangi būdas užpildyti savo Sodastream Cilindrai namuose nedidelę kainą gauti korekcijai iš savo vietos parduotuvėje.

Gali būti naudojamas su didelės co2 cisternų su CGA320 jungtis(JAV, GALI, Brazilijoje, Kolumbijoje, Filipinuose...)

Medžiaga: Žalvaris

Kaip tai veikia:

Prisukite adapterį komercinės CO2 dujų balione

Tuščias CO2 balione yra įsukti į adapterį

Atidarykite vožtuvą iš didelių dujų baliono

Maždaug po 15-20 sek., Cilindras yra visiškai užpildytos

Uždaryti vožtuvą iš didelių dujų baliono

Atidarymo išleidimo varžtą į kanalizaciją likučių, likusių dujų

Atsukite CO2 balionėliu padaryti

Naudodami, įsitikinkite, kad šiuos svarbius dalykus:

Kad ruoniai eina į teisingą vietą.Taigi, kai SodaStream Pildymo Adapteris atvyksta, prašome įsitikinkite, kad naudojate tinkamą plomba į teisingą pusę.

Įsitikinkite, kad įdėti į Sodastream cilindrų teisingą pusę.Į SodaStream cilindrų siūlus iš tikrųjų gali talpinti abiejų pusių šis adapteris, bet CO2 cilindro tik tinka"s į RAUNDO PUSĖJE.Kaip rezultatas, jūs TURITE įdėti Sodastream cilindro į ŠEŠIAKAMPE PUSĖJE. (kaip rodo nuotraukos)

Kas įtraukta :

1 x SodaStream Cilindrų Papildymo Adapteris TR21-4 CGA320 Jungtis

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!Mes garantuojame, kad mūsų produktų kokybę.Have a nice day!

Žymos: cga 320 adapteris, co2 soda stream, vožtuvas co2 butelis, din 477 w21.8, soda stream vožtuvas, adapteris cga320, sodastream papildymo adapteris, quick, pritaikyti sodastream, akvariumas sodastream, sodastream vožtuvas
Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Žalvaris

Parašyti atsiliepimą

SodaStream Cilindrų Papildymo Adapteris, Adapteris su Kraujuoti W21.8-14 Vožtuvas, Jungties CGA320 ar ir T2C4

SodaStream Cilindrų Papildymo Adapteris, Adapteris su Kraujuoti W21.8-14 Vožtuvas, Jungties CGA320 ar ir T2C4

0 Atsiliepimai
€16.78

Atkreipkite Dėmesį: Šis galvosūkis yra 4 žvaigždučių, sunkumo lygį,tiktų pradedantiesiems.Techniniai duomenys: Pavadinimas: Linksmų Aplink Modelis: P082-GRN Medžiaga: Žalvaris Svoris: 280g Baigti Dydis: apie 8.8*8.8*11.5 cm Spalva: Spalvotas Kiekis Lapuose:3 vnt lakštai Amžius: 14+ sudėtingumo lygis: 4 Star Ypatybė: Licencija Piececool.Originalus dizainas,Jokių klijų

0 Atsiliepimai
€5.50

Aprašymas Neweat Mados Kūdikių Mergaitės, Apranga, Rūbų !!! Aukštos kokybės ir visiškai naujos, 100% Pagrindinė Spalva: Kaip Nuotraukoje Parodyti Naujas Mados Medžiaga: Medvilnės Mišinys Dėmesio plz: Jei jūsų vaikas yra išsipūtęs, rekomenduojame pasirinkti didesnio dydžio, ačiū.Prašome reikšti savo vaikams aukščiu ir dydžio diagramos, prieš perkant/siūlymą.Ačiū. Pakuotė:

1 Atsiliepimai
€7.63

LANKSČIOS IR PILNAI REGULIUOJAMA: Lankstus rankos mount leidžia lengvai pritaikyti tvirtinimą prie bet kurio kampo jūs norite; su 360 laipsnių sukimosi kamuolį galva, jūs galite lengvai keisti orientaciją tarp portreto ir kraštovaizdžio režimu LENGVA ĮDIEGTI: galite išleisti arba užrakinti savo mobiliojo prietaiso su viena ranka.Svirtį ant siurbtuko numatyta, stiprus sukibimas ant priekinio stiklo, laikant jį tvirtai pritvirtintos

Panašūs produktai