Mavllos 1,95 milijono Lėtai Grimzlė meškere Liejimo Verpimo meškere 2 Skirsnis L. W. 30-300g Anglies Sūraus Lėtai Grimzlė Lazdele

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€35.52

€47.36

Strypas Modelis: Lėtai Grimzlė Lazdele

Spalva: Juoda

Skyrius: 2

Ilgis: 1.95 M

Masalo svoris/ML: 30-200g

Masalo svoris/M: 80-300g

Vilkite Galia/ML: 9Kg

Vilkite Powert/M: 12Kg

Rankenos ilgis: 57cm

●Mokėjimas

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT, Paypal ir pan.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

●Siunta

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5.PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Apie siuntimo metu, dauguma counry bus pristatyti 20-40 dienų, www.kardiosignalas.lt, bus suteikti jums su apskaičiuota, laivybos laikas.Tačiau kartais tikrasis laivybos laikas bus paveiktos skrydžio vėlavimo, oro sąlygų, muitinės formalumų tvarkymo, laiko ir kitų veiksnių.Jei jums nėra gavusi savo paketą iš 45 dienas po to, kai mes išsiųsti, susisiekite su mumis , mes comfirm su po ir atsakymas jums.Jei jūs vis dar ne recived savo paketą iš 60 dienų (Brazilija 90 dienų).Mes grąžinsime visą pinigų, kad jums pirmą kartą.

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

●Grąžinti ir Grąžinti

1. Jei gavote brokuotą produktą arba skaldytų vaisto, nereikia nerimauti, tiesiog susisiekite su mumis , ir parodė man nuotrauką.Mes galime pasiūlyti grąžinti ar išsiųsti paslaugų.jei norite grąžinti pinigus, Mes galime grąžinti pinigus į jūsų Paypal, Qiwi , "Yandex" ir rusijos Banko Accont.jei norite išsiųsti, mes suteiksime jums naują kelio numebr 3 darbo dienų.

2. Jei jums nepatinka produktas, kurį gavote.Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

3. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.

4. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.kardiosignalas.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

●Garantija

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI pranešama per 7 dienas po to, kai gavote.Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MUMS NEREIKIA, KAD JŪS GRĮŽO PRODUKTO MUMS, MES TIK GRĄŽINTI ARBA IŠSIŲSTI.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.kardiosignalas.lt!

●Atsiliepimus

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, PRAŠOME SUTEIKTI MUMS VISAS 5 ŽVAIGŽDUTES.Jei ne, Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: žvejybos replės pesca, finansuojantysis tiekimo meškere, verpimo sijonai, praktikos plaukioti lazdele, langai su stiklo olta, pe lazdele, žuvų lazdele telescop, žuvų liniją, leader tenkara, karpis žuvies lazdele
Masalo svoris/M 80-300g
Masalo svoris/ML 30-200g
Pozicija Vandenyno Žvejybos Valtis
spalva juoda
Medžiaga anglies
Elektrodų Sistemos Lėtas Veiksmo
Viršaus Skersmuo 2mm
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris HN-TB01
Kategorijos Suvilioti Lazdele
Vilkite Powert/M 12kg
VEIKSMAS Lėtas
Kietumas SUNKIAI
Rankenos Ilgis 57cm
Strypas Modelis lėtai grimzlė lazdele
Skyrius 2 skirsnis
Prekės Pavadinimas Mavllos
Ilgis 1.95M
Vilkite Galia/ML 9kg

Parašyti atsiliepimą

Mavllos 1,95 milijono Lėtai Grimzlė meškere Liejimo Verpimo meškere 2 Skirsnis L. W. 30-300g Anglies Sūraus Lėtai Grimzlė Lazdele

Mavllos 1,95 milijono Lėtai Grimzlė meškere Liejimo Verpimo meškere 2 Skirsnis L. W. 30-300g Anglies Sūraus Lėtai Grimzlė Lazdele

1 Atsiliepimai
€39.84

S165 Drone 4k HD Kamera 1080p Optinio Srauto Nustatymo Dual Camera Dron gps drone Quadcopter 20 Minučių trukmės gyvybės Sulankstomas žaislas Produkto savybės: Aukštos raiškos oro fotografija. Paramos VR funkciją, oro slėgio aukštai, vieno mygtuko kilimo. Mobiliojo telefono kontroliuojamas svorio jutikliai, realaus laiko dėžė, 360° roll, begalvis režimas Greičio kontrolės, foto/vaizdo

0 Atsiliepimai
€16.05

50pcs/daug 5ml Kvepalai 10 ml Stiklo buteliukas Su Roll Tuščias Kosmetikos eterinio Aliejaus Buteliuką Už Keliautojas Su Stiklo Kamuolys 4.8

1 Atsiliepimai
€4.13

Sporto Nailono Žiūrėti Juostoje G-Shock GA-100-GA-120 GA-400 G-8900 GW-M5610 DW-6900 Pakeitimo Dirželis su Jungtys ir Įrankiai Specifikacija: Juosta Medžiagą: Nailono audinio Sagtis Medžiaga: Nerūdijantis Plienas Adapteris Medžiaga:Plastikinis Dirželis Spalvos: 20 Spalvų Funkcijos Adapteris Spalva:Juoda Sagtis Spalva: Juoda (Juostos Plotis Dydis: 22 mm Juostos Ilgis: 275mm(10.9 colis) Savybės: Premium balistinių austi nailono daro

0 Atsiliepimai
€10.07

Produkto Informacija: Gaminio Rūšis : Žavesį, Karoliukai, Papuošalai PASIDARYK pats Metalas : 925 Sterlingas Sidabro Pakuotėje : 1 x Karoliukai ( Grandinės nepridedami )

Panašūs produktai