2020 ceccotti DC013 Anglies rėmo kelių lenktynių dviratis rėmas anglies kelių Toray T1000 PF30/BB30/BSA 2 metų garantija "PASIDARYK pats"

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€251.82

€513.91

Gerbiami Pirkėjai ,

Sveiki atvykę į mūsų TĘSINYS internetinėje parduotuvėje www.kardiosignalas.lt .

Mūsų kompanija yra gamintojas anglies dviračių dalys ir priedai .Dabar mes plečiame mūsų rinkoje mažmeninės prekybos rinkos .Geriausios kainos , puiki kokybė , greitas pristatymas ir guranteed paslauga yra mūsų privalumai .Nes tu gali pirkti deirectly iš mūsų gamykloje ir iškirpti tarpininkas .Žinoma, jūs gausite didmeninės kainos ne pačios aukščiausios kokybės lygį.

Dėkojame už jūsų paramą !Mėgautis savo pirkinių čia !

Nuoširdžiausi Linkėjimai .

TĘSINYS Technology Co.,Ltd .

Prekės Pavadinimas :CECCOTTI Modelio Numeris:DCRF13 Anglies Pluošto Tipas:Toray T800 Rėmelių Įeina:rėmas+fork+nuo balnelio iškyšos+spaustuvas+laisvų rankų įranga+laisvų rankų įranga padengti Apačioje Apkabos Tipas: PF30 ARBA BSA Tinka Ratai:700C Tinka Derailleur:Di2 ir Mechaninė Mokesčių ir Importo Muitas :Klientas padengia mokestį, Garantija :2 metai Išvaizda: kaip paveikslėlyje, Sulankstomas:Ne ausines:42mm/52mm smailas Baigė tipai: Glossyfinished Pritaikoma:Taip

Kitos spalvos:

1) Konkurencingų Gamyklos Kainą !Nėra Agentūros Mokesčio !

TĘSINYS Technology Co., Ltd " yra gaminti gamykloje anglies dviračių dalys .Mes parduoti produktus iš mūsų gamykloje tiesiogiai .Nėra agentūros mokesčių.

2) Prekės ženklo produktus !

Mūsų gamykla buvo skirta sukurti savo prekės ženklo "TĘSINYS" .Puiki kokybė, konkurencinga kaina, padės mums laimėti daugiau rinkos dalies .Be abejo, mūsų pirkėjai bus būti paramos gavėjais .

3) Griežtą kokybės užtikrinimo !

Siekiant užtikrinti mūsų klientams gauti puikios kokybės produktai , iš medžiagų kontrolės gataviems produktams surinkimas , kiekvienas procesas bus griežtai tvarkoma ir prižiūrima mūsų pačių komanda .Ir mes suteikiame 2 metų garantiją .

4) Greitas pristatymas !

Parduodame tiesiai iš mūsų pačių gamykloje , o ne iš agentūrų, pirkti daiktų, visų pirma iš gamyklos ir išsiųsti .

Dėmesio !!!

Prieš jums patvirtinti sklypo,prašome atidaryti paketą,ir patikrinkite, ar elementai yra pažeistas transportavimo.Jei taip,prašome atsisako pasirašyti sklypas, kurjeris siųsti atgal į paketą į mūsų įmonę.Priešingu atveju,jei jūs ženklas, siuntinių,tada raskite elementus, sugadintas, mes nesame atsakingi už tai.

1 .Produktai bus atsiųsta Kinija paštu ar AVS .

2 .Jei pirkėjas nori pasinaudoti greičiau laivybos metodą, tokios, kaip DHL ,UPS, TNT ir t.t., prašome susisiekti su mumis padidinti pristatymas.

3 Instrukcija:laivybos laikas yra priklauso nuo pirkėjo muitinio įforminimo metu arba Force Majeure.Jei pirkėjas negauna prekių ilgą laiką, mes tikimės, kad pirkėjas galėtų kreipkitės į muitinės ar vietos, pašto tarnyba, siekdama gauti prekes kuo greičiau.

Mes patikrinti prekės kokybę, kol siuntą.Jei yra keletas netikėtų problemų atsitikti, mes tikimės, kad siekiant išspręsti problemas, su pirkėju per draugiškas, kaip šiais būdais:

1 .Jei tai yra kokybės problemų, pirkėjas gali pateikti teigia per 15days gavęs prekes, pirkėjas privalo pateikti nuotraukas ar vaizdo įrašus ir kitus įrodymus, kad pardavėjas demonstravimo.

2 .Piktavalių sugadintus, pirkėjų turi prisiimti visą atsakomybę.

3 .Produktų kokybės apdorojimo programa:pirkėjas grąžina prekes mums ir yra atsakingi už grąžinti laivyba išlaidos; kai tik gausime prekių ,mes atsiųsime naują produktą pirkėjui ir mokėti už siųsti laivybos kaina.

Mokėti mokesčius yra pareiga kiekvienam piliečiui, todėl pirkėjai turi būti atsakingas už visus mokesčius savo šalyse.Dėl mokesčio problema, pirkėjų atsisako priimti prekes, tuomet pirkėjai turi būti atsakingas už krovinių mokesčiai .

1 .Mes esame priklausomi nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.

2 .Jei jus tenkina mūsų daiktų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų.Mes paliks teigiamą grįžtamąjį ryšį su jumis vėliau.

3 .Susisiekti su mumis el. paštu arba mūsų prekybos vadybininkas: Jimmy , prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes susidoroti su jums išspręsti visas problemas kuo greičiau.

DARBO VALANDOS:10:00 am-----22:00 PM

Žymos: rėmas anglies plokštė, rėmo nuotrauką, bicycl rėmelį, 69 skaičius, 27.5 anglies rėmelį, 2021 anglies rėmelį, dviratis "chrome", dviračio rėmas anglies kelių, lieti žvyro rėmelį, kelių anglies rėmelių
Apačioje Apkabos Tipas PF30/BB30/BSA
Medžiaga anglies
Tinka Derailleur Di2 Ir Mechaninė Tiek
Tinka Ratams 700C
anglies pluošto tipas Toray T1000
Rėmelių Apima rėmas+fork+nuo balnelio iškyšos+spaustuvas+laisvų rankų įranga+laisvų rankų įranga dangtis
Paviršiaus Apdorojimo Būdas matinis ir blizgus tiek gerai
Naudoti Kelių Dviračiai
Svoris 975g (size xxs,black frame )
Išvaizda 1k/3k
Garantija 2 Metai
Prekės Pavadinimas ceccotti
ausinės 42mm/52mm smailas
Sulankstomas No
Mokesčių ir Importo Muitas. Klientas padengia mokestį
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris DCRF13

Parašyti atsiliepimą

2020 ceccotti DC013 Anglies rėmo kelių lenktynių dviratis rėmas anglies kelių Toray T1000 PF30/BB30/BSA 2 metų garantija

2020 ceccotti DC013 Anglies rėmo kelių lenktynių dviratis rėmas anglies kelių Toray T1000 PF30/BB30/BSA 2 metų garantija "PASIDARYK pats"

1 Atsiliepimai
€5.37

SVEIKI! - Kokybė yra pirmieji su geriausias paslaugas.klientai visi yra mūsų draugai. - Mados dizainas,100% visiškai Naujas,aukštos kokybės! - Medžiaga: Medvilnės Mišinys - Spalva: Kaip nuotraukoje - Sąrašą Įeina: Trys Pjesės, Komplektai, Dydžiai: 70/80/90/100Cm Dydžių Lentelė: Dėmesio plz: Jei jūsų vaikas yra minkšta, rekomenduojame pasirinkti didesnio dydžio, ačiū.Dydis Rekomenduojamas Amžius

0 Atsiliepimai
€4.11

pižamos moterims, nėriniai seksualus tuščiaviduriai apatinis Trikotažas Sleepwear moterims, apatinis trikotažas miego Apatiniai Nėrinių kailis sleepwear g-string pijama mujer z80 Moterų apatinis Trikotažas Babydoll Sleepwear Apatiniai Nėrinių Kailis naktiniai drabužiai +G-string PASTABA: Prašome palyginti išsamiai dydžių tavo, prieš jus pirkti!!!Naudoti panašių drabužių, palyginti su dydžiu. Prekės

3 Atsiliepimai
€9.70

Automobilių Kietojo Turboventiliatoriniai Stiprintuvas Galia Pagreitis Transporto priemonių Suvartojimo ir Išmetamųjų dujų Konvertavimo Degalų Taupos 100% brand new ir aukštos kokybės Funkcijos: Padidinti oro-kuro santykis (apie 25%), galios didinimas (apie 30%) padeda padidinti vidaus degimo sparta-iki 80%, ir gali padidinti variklio galią iki 40%.Sumažinti oro taršą (ne mažiau kaip 10% Reduse CO) padeda sumažinti gamybos HC

Panašūs produktai