100vnt Keramikos Magnetu Blokas 20x10x4 mm Ferito Baras Nuolatiniai Magnetai Lenta Namų Naudojimui

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€14.00

€14.90

Uraganas Magnetai Ir Medžiagų Inžinerijos

[NDFEB SMCO ALNICO FERITO MOLYBDYMUM APIPURŠKIANT TIKSLUS]

Specifikacijas(1"=25.4 mm; 1lbs=0.453 kg) Matmenys: 20.00 x 10.00 x 4.00 mm Storio Nuokrypos: ±mažoje 0,004" (+/-0.1 mm) Medžiaga: Ferito Keramikos C8 Įmagnetinimo Kryptis: Per storas (Lenkų didžiausių veidus) Gamintojas: HMME Kiti: Visi magnetai praėjo QC(Br.Srauto.Matmenys)Testas.Mes turime ypatingą kainą už gamyklos pirkėjų

Daugiau Paraiškų, Keraminiai Magnetai

Garsiakalbių Magnetai

- DC brushless motors

- Magnetinio Rezonanso Tomografija (MRT)

- Magnetų naudojamas vejapjovių ir pakabinamieji varikliai

- DC nuolatinis magnetas varikliai (naudoti automobiliai)

- Separatoriai (atskiras juodųjų medžiaga, iš spalvotųjų)

- Naudoti magnetinių mazgai, skirtų žmonėms kelti, laikymo, išrinkti ir atskirti

Dėl stipraus Magnetizing, nuolat elektronika toli nuo magnetų

1. Mes teikiame nemokamas pristatymas dauguma produktų.Kai kurie su ekonomikos laivybos ir kai kurie su express pristatymas.

2. Tik atsekami registruotu paštu bus mes naudojame užsakymus.Sekimo numerį bus atnaujinti, užsakymo ir užsakymo pranešimą po išsiuntimo padarė.Matote stebėjimo informaciją po kelių dienų po sekimo numerį paštu.Nedvejodami susisiekite su mūsų pardavimo-asmuo, už pagalbą, kai jūs negalite stebėti savo paketą.

3. Ekonomikos laivybos, yra daug variantų, įskaitant www.kardiosignalas.lt Standartinis Pristatymas, ePacket, Po Singapūras, Korėja Paštu, POS Malaizija, Specialios Eilutės Yanwen, PO NL, Turkija Paštu ir t. t.Dauguma pakuočių gali būti pristatytos per 10-35 dienų, tačiau kai kuriose šalyse, ekonomika, pristatymas gali trukti iki 60 dienų (Brazilija gali praeiti 90 dienų).Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei mes galime būti bet kokios pagalbos.

4. Express pristatymas, FedEx IE&IP, UPS Užsklanda&Pagreitinta, DHL, DPEX yra dažniausiai naudojamas.www.kardiosignalas.lt Premium Pristatymas, EMS, Yodel, SF Express yra taip pat prieinama.Express pristatymas paprastai trunka 4-12 dienų pristatymas.Dėl magnetų, tai gali užtrukti 1-2 dienas.

5. Kaip magnetai, jie nėra draugiškas oro laivybos, kurie gali būti atsisakyta iki oro uosto saugumo patikrinimas.Siekiant išvengti nelaimingų atsitikimų ir vėlavimo, mes galime pasirinkti kitą pristatymo būdą su tuo, ką jūs užsakyme.Ir mes garantuojame, kad naujus laivybos mes naudojame bus ne lėčiau, nei tai, ką pasirinko.

1. Prašome palikti mums, 5-žvaigždučių DSR reitingus, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.

2. Jei yra kokių nors problemų su logistikos ar produktus, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, ar kelti bylą.Mes turime užbaigti popardaviminių paslaugą sistemos jūsų paslaugoms visą laiką.Ryšių su mumis yra visada geriausias ir greičiausias būdas išspręsti problemą.

3. Visada yra būdas išspręsti problemą ryšių ir tarpusavio supratimą.Jūs galite susisiekti su mumis vienu iš žemiau būdais:

A. Per www.kardiosignalas.lt Pranešimą arba Užsisakyti Pranešimus

B. Per Prekybos Vadybininkas

C. Per Laiškus ar kitus kontaktus

Žymos: didelis, stiprus magnetas baras, magnetai pramonės, blokuoti magnetas žaislas, magnetas telescop, ferito magnetai žiedas, magnetas neodimis, apvalus magnetas, magnetas lazdele, mi magnetiniai blokai, ferrit
Tipas Nuolatinis
MAGNETIZING Thru. Storis, su lenkų didžiausių veidai
Su Skylėmis No
Gamintojas Uraganas Magnetai Ir Medžiagų Inžinerijos
Composite Ferito Magnetas
Tolerancija +/- 0.0039" AR +/- 0,1 mm
Prašymas Pramonės Magnetas
Medžiagos Keramikos C8
Formos Blokuoti
Modelio Numeris HMMECERAMIC
Prek.kod 1 gabalas, mažesnę kainą už didesnį kiekį
Cerficates RoHS Sertifikuotos, ISO patvirtinta

Parašyti atsiliepimą

100vnt Keramikos Magnetu Blokas 20x10x4 mm Ferito Baras Nuolatiniai Magnetai Lenta Namų Naudojimui

100vnt Keramikos Magnetu Blokas 20x10x4 mm Ferito Baras Nuolatiniai Magnetai Lenta Namų Naudojimui

1 Atsiliepimai
€9.13

Savybės:************************ ************************************************ Pakeitimo KINTAMOSIOS srovės Adapteris, Skirtas Samsung Visiškai Naujas Ir Aukštos Kokybės Universaliųjų KINTAMOSIOS srovės Įvestis Aukštos MTBF & Ilgą Gyvenimą Per Įtampos Apsaugos Trumpas CKT Apsauga Daugiau Nei Temperatūros Apsauga Techinal Specifikacijos: ******* ******** ********************************************* Įėjimas:100-240V

0 Atsiliepimai
€17.15

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis! SFR1M44-U100K USB Floppy Drive Emuliatorius skirtas Elektroniniai Vargonai USB atmintinė yra naudojama FAT32 Įmontuota atmintis naudojama s sudraskė duomenų ir konvertuoti į formatą, tarp FAT16/32 ir FAT12, duomenų išlaiko net elektros žemyn Didžiosios pramonės kontrolės įranga, 1.44 MB diskelių Paramos Džemperiai Sąsaja:

1 Atsiliepimai
€5.82

77972 2021.2 nagų teptukas, nagų dailės teptukas, teptukas, nagų gelio nagų teptukų nagų teptukų rinkinys akrilo nagų šepetėliu kolinsky nagų šepetėliu kolinsky akrilo nagų teptukų nagų gelio teptukas nagų dulkių teptukas, nagų dailės teptukas rinkinys, teptukas, nagų dailės nagų teptukas, nagų dailės nagų gelio teptuku bqan nagų teptukų nagų šepetėlį turėtojas nagų teptuku lauke nagų brush cleaner Lengvas

0 Atsiliepimai
€6.22

欢迎光顾 全场888元起包邮,快递为圆通,其他快递900元起包邮 , (顺丰除外)如有问题请联系客服,谢谢!!! 由于我们经营的电子元件品种非常多,没法一一上传, 如果您在我们店铺里找不到您所需要的型号,请与我们联系 ,我们会很快为您报价的。 专业配套 IC :家电 IC ,汽车 IC ,通讯 IC ,各大世界名牌厂家

Panašūs produktai